Spesielle julehilsener

Det som før ble tatt for gitt er nesten en sjeldenhet i dag: I tider med Facebook og WhatsApp er spesielle julehilsener i form av et vakkert kort for mange til stor glede. Denne lille gaven koster lite tid og penger.

Det enkleste alternativet for en personlig julehilsen er et klassisk kort fra en butikk. Nå kan du til og med finne dem i supermarkedet og trenger ikke å gå til en papirbutikk. Dette er imidlertid masseproduserte varer. Hvis det skulle være litt mer individuelt og likevel ikke ta mye krefter, så er det det personlige julekort fra internett. Spesielle nettbutikker har et stort utvalg av motiver. Det trenger ikke alltid å være et rødt kort – du finner blått så vel som internasjonale design. Den siste trenden: Julekort med QR -kode. En melding kan pakkes inn i den som ikke er gjenkjennelig ved første øyekast.

Julekort for bedrifter og private

Noen tilbydere har spesialisert seg på forretningsjulehilsener og har spesielt elegante kort i sitt sortiment som kan skrives ut med firmalogoen på forespørsel. Det er til og med spesielle julehilsener for spesielle næringer, for eksempel med et juletre laget av rør for metallkonstruksjonsselskaper eller et badekar i form av et tre for selskaper i sanitærsektoren. Utvalget er stort og tilbyr det riktige motivet for alle. Et alternativ for privat sektor er store trykkerier på nettet, hvor du ikke bare kan skrive ut flygeblad og plakater, men også ofte kort til mange anledninger. For eksempel tilbys julekort med duftende eller glitterlakk i forskjellige størrelser.

spesielle-julehilsener-julekort-tinker-kreative-DIY-ideer

Hvis du har en kreativ strek og har mye tid, kan du selvsagt designe julekortet selv. Spesielle dataprogrammer som Ashampoo Photo Card, som allerede inneholder maler og tilbyr muligheten til å sette inn egen tekst og grafikk eller bilder, hjelper med dette. Det er nettsteder med samlinger av ordtak om temaet jul som kan tjene som inspirasjonskilde. En klassisk tekst vil for eksempel være:

God jul og god jul samt helse, lykke og suksess for året som kommer.

Det kan også være et godt råd:

Hilsen til jul, og ikke ødelegg magen din!

… eller noe filosofisk:

Julens hemmelighet er at i vår søken etter det store og det ekstraordinære, blir vi tiltrukket av det iøynefallende og det lille.

Dette kan brukes til å lage flotte kort som deretter sendes til skriveren. På den ene siden skal den kunne håndtere tykkere papir, og på den andre siden skal den skrive ut i god kvalitet.

Design dine egne julekort

Hvis du ikke har en passende skriver, kan du dra filen med kartdata til en USB -pinne eller minnekort og ta den med til en skriver eller en kopibutikk. Der kan du få en profesjonell utskrift, og vanligvis er det bare å brette kortet.

Å lage julekort er en spesiell opplevelse for hele familien. Håndverkskartong i forskjellige farger, saks, lim, penner og din egen fantasi er verktøyene som skaper en helt spesiell julehilsen. De pårørende kommer garantert til å glede seg over det.

Kreditt:

[e -postbeskyttet]