For å komme i riktig stemning for bryllupet, trenger en kvinne et hyggelig utdrikningslag, ikke sant? Vi har 15 flotte hønsefestideer klare for deg, som garantert vil inspirere deg når du planlegger og organiserer denne viktige hendelsen. Vanligvis tar ærespiken eller brudens beste venn på seg denne viktige oppgaven og bestemmer seg for å overraske bruden hyggelig og gi henne en uforglemmelig dag. Det ville vært enda bedre hvis flere venner hjelper til. Fordi det ikke er lett å organisere den perfekte hønsefesten som kan gjøres raskt. Husk også at utdrikningslag skal finne sted minst en uke før selve bryllupet. Ellers blir det for mye for den kommende bruden, og hun vil ikke kunne nyte det fullt ut.

Finn de beste ideene for hønsefest

høne fest ideer unge kvinner feirer

Så, ta en titt på disse 15 hønsefestideene og finn ut hvilke som er riktig for bruden. Diskuter det med de andre jentene og planlegg detaljene trinn for trinn. Mange av ideene nedenfor kan kombineres perfekt med hverandre og implementeres i henhold til din egen tolkning.

# 1 idé: piknik utendørs

høne fest ideer i naturen piknik

Du kan kombinere mange forskjellige aktiviteter for å planlegge dagen for hønsefesten. En av de fineste er en piknik på stranden eller i parken. Alternativt kan du spise en elegant JGA -brunsj på takterrassen eller balkongen. Riktig dekorasjon og deilige delikatesser samt den obligatoriske musserende vinen bør selvfølgelig ikke mangle.

# 2 Idé: Handle sammen

morsomme spill hønefest ideer

Etterpå kan du shoppe med den fremtidige bruden og hennes andre gode venner på den klassiske måten, forutsatt at de alle liker det. Så kan du også finne på morsomme, frekke spill eller små overraskelser for bruden i mellom eller bare drikke kaffe sammen. Som en side kan du alle få den samme midlertidige tatoveringen eller lignende øredobber, avhengig av brudens ønsker.

# 3 Idé: velværeavslapping

ansiktsmasker lager ideer til hønefest selv

Hvis bruden ikke liker å shoppe i det hele tatt og føler seg litt spent fra alle forberedelsene til bryllupet, anbefaler vi et besøk i SPA eller en velvære dag med massasje, badstue, dampbad og andre velvære manipulasjoner for å gjenopprette kroppen og tankene bringe det i balanse.

# 4 Idé: Ekstrem aktivitet som en overraskelse

ekstreme hønsefest ideer

For mer aktive, noe sprudlende bruder, ville en mer ekstrem overraskelse være det beste valget. Klatring, kanopadling og helikopterturer er bare noen av de beste og mest populære hønefestideene som sikrer mer adrenalin og konsentrasjon. De fleste større byer tilbyr minst noen av disse. Berlin, Hamburg, Stuttgart og Köln er øverst på listen. Baseflyging og husdrift er nå spesielt populære. Hvis du bor i nærheten av Berlin eller drar dit for et hønsefest, bør du definitivt se dem.

# 5 Idé: Bytur på båten

hønsefest ideer på båten

De samme byene så vel som andre metropoler i Europa som London, Roma og Paris er perfekte for en spennende JGA -bytur på båten eller med buss. Det er selvfølgelig til og med spesialtilbud for forskjellige anledninger. Du kan også bestille en festbåt med en gang og ikke bare bruke dagen, men også kvelden på den og ha en hyggelig fest med jentene.

# 6 Idé: Delta på en profesjonell sminkeklasse

sminke hønefest ideer

Spesielle sminketimer, som du kan bestille direkte fra profesjonelle, er veldig populære blant bruder, ikke bare for bruden, men for alle jentene. Alle er nydelige og vakkert ryddet opp og forvandlet til ekte divaer. Denne aktiviteten er best planlagt på ettermiddagen, slik at alle er klare for kveldsselskapet.

# 7 Idé: Fotografering sammen

hønefest ideer morsomme spill

En profesjonell fotografering etter styling anbefales definitivt, fordi dette skaper fantastiske, unike øyeblikk som senere vil minne bruden om den fantastiske tiden sammen med vennene sine. Mange sminkepersonell jobber uansett tett med erfarne fotografer og organiserer alt praktisk for deg slik at alt går greit.

# 8 Idé: Bestill et poledance -kurs

Poledance hønefest ideer fest

En av de heteste hønsefestideene i det siste er å ta en poledance -time. Det er spesielt egnet for de brudene som liker å danse mye eller som er ganske i form. Fordi for det trenger du en tilstrekkelig fysisk tilstand og mye lyst. Det er mange poledance -trenere som liker å tilby noe slikt.

# 9 Idé: en kul hjortedansskoreografi

utdrikningslag ideer kvinner fest rosa

Det er også en spesiell dansekoreografi for bruder og jenter som elsker å danse. Du kan øve disse sammen, spille dem inn og deretter spille dem av i bryllupet som et av høydepunktene i det festlige programmet. Og hvis bruden ønsker det, kan du til og med utføre hjortedansen live foran alle. Det kan være en av bryllupsparets favorittsanger eller en hip pophit, avhengig av brudens smak og preferanser.

# 10 Idé: besøk en fornøyelsespark

hønefest ideer gatefest kjærester

Å besøke en fornøyelsespark for en hønsefest er et tema i seg selv. Fordi det er virkelig noe som ikke alle er interessert i. Tenk på forhånd om bruden vil ha noe slikt og diskuter alle detaljene med de andre jentene på forhånd. Fornøyelsesparker tilbyr også mulighet for overnatting og har ofte spesialtilbud for festfolk. Så disse er egnet for både dag- og kveldsplanlegging av JGA.

# 11 Idé: Ta en kort ferie sammen

getaway mallorca hønsefest ideer

En liten pause er den klassiske hønsefestideen. Hvis forholdene tillater det og bruden å være ønsker, bør du definitivt gjøre det. Fordi dette er en skikkelig allsidig. Du kan kombinere mange JGA -ideer med hverandre i løpet av en kort ferie – velvære, strand, brunsj, piknik, klubber, ekstremsport osv..

# 12 Idé: Overnatting på hotell med pyjamasfest

hønefest ideer husfest

Hvis det skulle være veldig uformelt og bare avslappende, så er en pyjamasfest, helst på et hotell, den beste ideen. Selv i din egen by vil du definitivt finne et hyggelig hotell med et koselig spa -område og god mat. På denne måten kan alle bli bortskjemt og bare bruke verdifull, avslappet tid med den fremtidige bruden.

# 13 Idé: organiser et temafest

flott getby party høne fest ideer

Motto -fester er spesielt populære ved mange anledninger og blir alltid godt mottatt. Great Gatsby, sjømenn og rosa kaniner er noen av de mest foretrukne temaene når det gjelder hønsefestideer. Du bør snakke med de andre jentene her og tenke på alt i god tid. I første omgang er det viktig hvilket motto bruden selv vil like.

# 14 Idé: Lei en kul stretch -limousine

karneval fest høne fest ideer

Å leie en limousine er ikke mindre populært og klassisk for hønsefester. Ren luksus! Med det kan du alle gå til de beste klubbene i byen med bruden og ha noen deilige cocktailer. Den eksklusive festen er rett og slett garantert her, og natten er din.

# 15 Idé: Syng sammen i en karaokebar

karaoke bar hønefest ideer

Og kanskje elsker den kommende bruden å synge? Da bør du definitivt planlegge et besøk til den beste karaokebaren i byen. Du kan ikke bare danse sammen og nyte deilige cocktailer, men også synge sammen. Senere, i likhet med felles hjortedans, kan du også spille sangoppførelsen din i bryllupet.

Uansett hvilke av disse hønsefestideene du implementerer eller ikke, ønsker vi deg masse lykke til med å planlegge utdrikningslag og ha en hyggelig fest!

Det viktigste: godt humør og fantastiske minner!

utdrikningslag ideer morsomme masker fest

utdrikningslag ideer kvinner takterrasse fest

høne natt ideer fest kvinner

Hvis du har tid og lyst, kan du lage DIY hønsefestgaver selv

Gavekasser til gjester i rosefarge med bånd

SPA -tilbehør i eske, sett fra toppen

Finn det riktige mottoet for utdrikningslag!

hønefest ideer fest maritim

fest for kvinner høne fest ideer

Plasseringen er selvfølgelig ikke mindre viktig …

hønefest ideer borddekorasjon veggdekorasjon

høne fest ideer spa opplevelse

spa hønefest ideer

strandfest piknik hønefest ideer

  Deilige drinker og delikatesser er avgjørende for JGA -brunsj

vintage borddekorasjoner hønefest ideer

Masse glede og kjærlige stunder med bruden som skal være!

sommerfest hønefest ideer