Inspirerende visdom, ordtak og sitater har alltid vært veldig populært blant og æret av de fleste. Selv om noen av dem høres litt banale og gammeldags ut, bærer de fremdeles ofte essensen i svunne tider og kulturer. Full av tidløse sannheter virker slike ordtak overraskende veldig relevante i dag. Den riktige visdommen kan finnes på praktisk talt alle områder av livet – for enhver tilstand og enhver situasjon. Og vanligvis når man den rette visdommen akkurat i det øyeblikket den er viktigst for ham. Da og først da er du virkelig klar til å forstå budskapet i ordtaket. Ofte er de korteste sitatene og tankene de kraftigste. Sånn er det i hvert fall for oss i redaksjonen. Det er derfor vi i dag har fokusert nettopp på slike visdommer som er ganske korte, men veldig konsise og bevegelige. Bli hos oss og se på dem!

livsvisdom gutt gullfisk akvarium

Hvorfor trenger vi visdom i det hele tatt?

De fleste av dere har sikkert hatt det mange ganger tankens kraft lese, høre eller overbevise deg selv om det gjennom din egen erfaring. En motiverende tanke kan bevege seg og varig forandre mye i livet. En slik tanke kan også komme til oss som skriftlig visdom som vi allerede er klare for.

Noen ganger ukonvensjonell eller tvetydig, gir den intellektuelle dybden til et visdom en utvidelse av verdensbildet eller fungerer som lyninspirasjon, ikke bare for laterale tenkere, men også for veldig trivielle tenkere. Fordi nå og da trenger du noe å holde på, og dette kan være en tanke eller til og med en visdom i livet.

selvutvikling transformasjon liv visdom ordtak

Ikke bare les den en gang og glem den!

Ikke bare husker du dine favoritt visdommer, men også bokstavelig talt foran øynene dine, f.eks. B. ved å skrive dem ned på vakre, fargerike stykker papir og lime dem på skrivebordet eller i avtale -kalenderen. Som skjermsparer eller lignende. livets store visdom kan nytes og revurderes hver dag. Ved hjelp av spesielle apper eller dataprogrammer kan du lage vakre postkort eller Facebook -innlegg selv, noe som kan være en fin gave til dine nærmeste.

Internaliser disse tankene, ordtakene og sitatene du likte best som visdom, og prøv til og med å lage din egen … Hvem vet, kanskje vil disse bli lest og kommunisert av mange andre mennesker, ikke bare nå, men også i mange. på igjen i årevis.

Og husk: I mørke øyeblikk er viktige innsikter og observasjoner som stråler fulle av håp og tillit, som bringer mot og varme med seg og hjelper deg med å stå opp igjen og gå videre …

Ha det gøy å lese, empatisere og skrive!

livsvisdom som sier mer smil

visdom sier å gjøre liste

livsvisdom selvkjærlighet selvtillit

vær deg selv visdom

visdomstanker karisma kvinne bak lås og slå

visdom sier lykke være fornøyd

visdomssvingninger går håndfull i vannet

livsvisdom sjøbåtelskere

visdomsord nyter øyeblikket to barn i skogen

livsvisdom nyte livet avslapping kvinner hender

visdomsord planlegger mirakler

livsvisdom endrer smertefulle sauer

visdom måter går kafka

Ordspråk som livsvisdom. Virkelighet

livsvisdom fantasi kunnskap albert einstein

visdom sier folk liker bøker

visdomstegn går opp for å se stjerner