Klimabeskyttelse er ikke engang avhengig av små, private forbrukere? Tuller du? Er du seriøs når du sier det! Hver enkelt av oss kan til og med bidra aktivt til dette, hjemmefra. Med endringen til grønn elektrisitet gir du en klarhet "Ja!" for miljøet og samtidig støtte utviklingen av energiovergangen. I de neste linjene finner du ut hvilke som er de viktigste grunnene til å velge grønn energi, hvor enkelt det er å bytte avgifter til en grønn strømleverandør og hva du bør være oppmerksom på.

fotovoltaisk solsystem grønn elektrisitet

Grønn elektrisitet – det bedre alternativet for miljøet

Fra grønn elektrisitet eller "grønn" Man snakker om elektrisitet når den utelukkende kommer fra såkalte fornybare energikilder. Disse inkluderer sol, vind, vann og biomasse. Vindkraftverk, vannkraftverk, solceller og biogassanlegg bruker naturens kraft og forvandler sine uuttømmelige ressurser til bærekraftig energi. I motsetning til det som er laget av konvensjonelle fossile brensler, forårsaker grønn elektrisitet neppe CO2 -utslipp, fint støv eller elektrisk smog. I tillegg er den fullstendig løsrevet fra atomkraftverkene.

Ved å velge en god grønn strømleverandør, uttrykker du tydelig din bevisste holdning til en "grønnere" Fremtiden som ikke inkluderer kull og atomkraft. En bedre verden som er fri for atomkatastrofer og ikke lenger produserer radioaktivt avfall. For eksempel kan du klikke på Entega øko-energi og aktivt gjøre noe bra når det gjelder miljøvennlig strømforsyning.

grønn elektrisitet klimabeskyttelse

Grønn energi er bra for strømregningen

Du kan fortsatt lese villedende meninger her og der om at grønn elektrisitet er dyrere enn vanlig elektrisitet. Heldigvis er dette ikke sant og kan beregnes nøyaktig avhengig av det spesifikke husholdnings- og strømforbruket takket være den aktuelle strømtariffkalkulatoren. Gode ​​grønne strømleverandører har det riktige tilbudet til alle, som i mange tilfeller er enda billigere enn den normale tariffen hos en grunnleverandør. En kilowattime med grønn elektrisitet koster deg ikke mer i gjennomsnitt enn vanlig strøm. Med den økende etterspørselen etter grønn energi, vil prisen på grønn elektrisitet sikkert fortsette å falle i fremtiden. Dette betyr at det alltid er økonomisk verdt å bytte til en grønn strømleverandør.

foretrekker grønn elektrisitet

Det er raskt og enkelt å bytte til grønn elektrisitet

Endringen i seg selv bør sette deg enda mindre av, fordi det er utrolig enkelt. Alt kan gjøres enkelt online med bare noen få klikk. Alt du trenger å gjøre er å sende inn søknaden din om tariffendring til den valgte grønne strømleverandøren ved å skrive inn noen detaljer som adresse, måleravlesning og målernummer. Nesten alt annet håndteres av din nye strømleverandør, til og med oppsigelsen av din gamle energikontrakt. Du trenger ikke å bekymre deg for noe. Og et fryktet strømbrudd ved endring er utelukket, fordi din konstante strømforsyning er garantert ved lov. Alt går jevnt og helt ubemerket av deg.

grønn elektrisitet miljøvennlig

Hvordan gjenkjenner du en god grønn strømleverandør?

De ovennevnte grunnene som taler for øko-energi er spesielt sanne når det gjelder en "ekte" Grønn strømleverandør handler. Derfor bør du ta hensyn til noen få ting når du skal velge. Først og fremst bør det være sikkert at den grønne strømleverandøren bare selger grønn strøm og er uavhengig av kjernekraft. Noen spesielle kvalitetsforseglinger og sertifiseringer for grønn elektrisitet som dette vil hjelpe deg med å gjenkjenne dette OK-POWER-etikett, TÜV Nord / Sør, grønn elektrisitet og EcoTopTen. Hvis en grønn strømleverandør har disse merkene, er du i gode hender og kan inngå den nye energikontrakten med god samvittighet. Slike tjenesteleverandører tilbyr ikke bare 100% ekte grønn elektrisitet, men deltar også aktivt i utvidelsen av energiovergangen ved å investere i å sette opp nyere og mer moderne systemer for fornybar energi..

Støtt "grønn" Planeten vår fremover og ta dette viktige skrittet for å bytte til en pålitelig grønn strømleverandør. Finn ut mer om oppsigelsestider, betalingsmetoder og prisgarantier, og dra fordel av rimelige grønne strømtariffer og rimelige kontraktsvilkår.

grønn elektrisitet vindenergi