De fleste artister er eventyrlystne mennesker. Alle nyhetene når det gjelder tegning og maling må prøves ut.

For oss er 3D -tegning en spennende nyhet som vi gjerne vil se nærmere på. Og hvis du vil finne ut litt mer om det, bare les videre nøye nå…

3D -tegning har vært en trend i flere år, ikke bare blant kunstnere og hobbyskuffer. Tredimensjonale tegninger ser veldig flotte ut og gir helt nye og spennende muligheter for å bli kreative. 3D -skriverpenner, som også får plass i lommen, er enkle å bruke og enkle å bruke for store og små.

3d penn for å tegne 3d

Den spennende historien om 3D -pennen

Den første 3D -pennen er 3Doodler fra Wobbleworks. Han fikk faktisk en feil i lekeutviklingen på grunn av en 3D -skriver. Eksperter fjernet skrivehodet fra 3D -skriveren og korrigerte problemområdet for hånd. Slik ble 3Doodler laget.

3D -pennen ble presentert for første gang på International Consumer Electronics Fair 2013 i Berlin. 3Doodler var vellykket takket være crowdfunding -plattformen Kickstarter, som finansierte det og forårsaket en sensasjon. Etter suksessen og medieoppmerksomheten ble det også funnet mange andre tilbydere. Denne pennen ble først tilbudt på det tyske markedet i november 2013. 3D -utskriftspennen er vanligvis fortsatt i en tidlig utviklingsfase. Imidlertid er det allerede noen sammenligninger på internett. Her er for eksempel de 10 beste 3D -pennene i sammenligning.

Tinker interessante ting med 3d penner

Hvordan fungerer en 3D -penn?

Ser ved første blikk 3D -utskriftspennen som en vanlig penn. Den eneste forskjellen fra utsiden er at den er litt tykkere, tyngre og har noen flere knapper enn den klassiske pennen. Hovedforskjellen er i materialet som brukes. Plast brukes i stedet for blekk. Denne varmes opp inne i denne spesielle pennen og kommer deretter ut av spissen som blekket i en vanlig penn.

Plasten herder igjen i løpet av sekunder og kan fortsatt bøyes individuelt i løpet av denne tiden. Funksjonelt minner dette om å jobbe med en varm limpistol. Dette vil til slutt se ut som en tråd kommer ut av pennen. 3D-pennen lar deg lage tredimensjonale og tredimensjonale kunstverk, og ikke bare på papir.

Avhengig av pennemodellen kan plastens strømningshastighet stilles individuelt, slik at du kan jobbe enten raskere eller saktere. Denne prosessen gir deg muligheten til å lage de mest kreative og sprø objektene akkurat som i luften. Et annet plusspunkt med denne pennen er at du kan bruke den på praktisk talt alle overflater.

forskjellige filamenter for 3D -tegning

3D -filamenter og tilbehør

3D -tegning er ikke mulig uten filamenter. ABS- og PLA -filamentene er mye brukt. Forskjellen mellom de to er at PLA (Polylacitd) er en biologisk nedbrytbar plast laget av fornybare råvarer (maisstivelse eller sukkerrør). ABS (akrylnitrilbutadienstyren) er en termoplast som garanterer høy hardhet, styrke og god ripebestandighet. Begge er tilgjengelige i forskjellige farger. Det er til og med filamenter som absorberer lys i løpet av dagen og lyser om natten. Dette er flotte ting, ikke bare for barn, men også glede for voksne.

Når det gjelder tilbehør, er det for øyeblikket bare noen få produkter på markedet. Bare for 3Doodler og 3Doodler 2.0 er det noen utvidelser som gjør tegning enklere og sikrer enda mer moro. For noen andre modeller er det sikkerhetsholdere for stabil lagring.

tegne tegneseriefigurer med 3d -penn

Hva du kan gjøre med 3D -pennen

3D-utskriftspennene er for tiden svært ettertraktede og omdiskuterte objekter. Disse pennene kan brukes på en rekke forskjellige måter. Fra personlige behov og individuell bruk (for eksempel personliggjøring av produkter, for eksempel å lage smarttelefonvesker) til morsomme figurer for barn, det er ingen grenser for enheten. Du kan bruke 3D -pennen til å mestre flotte smykker og tilbehør, i tillegg til forskjellige dekorative gjenstander. Selv noen profesjonelle sektorer, for eksempel arkitektur, kan dra nytte av det. Takket være denne innovasjonen kan forskjellige modellkonstruksjoner lages raskt og enkelt. I videoen nedenfor kan du se hvordan du kan tegne et Eiffeltårn og hvordan det faktisk fungerer. Det er mange andre ideer på nettet.

Fremtiden for 3D -skriverpenner

Siden denne innovasjonen fortsatt er i de tidlige utviklingsstadiene, vil nye oppfinnelser, forbedringer og leverandører sikkert komme på markedet de neste årene. Det sies til og med at disse pennene selv skal hjelpe til med medisin. Australske forskere startet denne applikasjonen i Center of Excellence for Electromaterials Science. Du har utviklet en penn som heter BioPen som vil tillate leger i fremtiden å skrive ut beinmassen for menneskekroppen direkte.

Vi er veldig glade for den videre utviklingen av 3D -pennen. Og du?

Det er for tiden mange 3D -penneksemplarer tilgjengelig på markedet, og dette gjør kjøpsbeslutningen vanskelig. Som bruker bør du selv bestemme hva som er viktigere for deg: pris eller kvalitet?

3D -tegning som en innovativ teknologi

Lag dekorasjon selv med en 3D -penn

mobiltelefon helvete 3d tegning