Den vakre høsten er her, og vi vil nå utforske og nyte alle aspekter av endringen i våre liv. Både innen mote og på alle områder av livet vårt ønsker vi å finne ut hvordan vi kan oppleve denne sesongen på en best mulig måte. Denne artikkelen handler om de nye trendene i kvinners frisyrer. Vi har lagt spesiell vekt på disse, som er spesielt feminine og enkle på samme tid.

Det er mange flotte flettefrisyrer for et sporty utseende

Se tilbake frisyrer damer

Kvinners frisyrer i stil med 80- og 90 -tallet

Denne høstsesongen kan du gå tilbake til retrostilen. Eksempelvis ansiktet delvis dekket av smell anses som spesielt moderne. Hestehaler og tilbehør i håret er også veldig populært akkurat nå. Men her kommer det ned på de små detaljene. Du må beholde en viss grad av modernitet for å ende opp med å se moderne ut.

Med ponniene som dekker for eksempel ansiktet, må du ikke bruke for mye stylingmiddel. Tilbehøret må være mye enklere og mer minimalistisk sammenlignet med originalene fra 80- og 90 -tallet se. Så du kan referere til smykkene fra denne tiden, men på ingen måte se bisarre ut og som om de ble transportert hit fra en annen epoke.

De lange fargede trådene forblir aktuelle

Fargede tråder av frisyrer kvinner

Fletter er moderne, men se hvordan!

Flettene er varierte og spesielt praktiske. Det er sannsynligvis derfor de har vært tilbake i noen sesonger. De passer spesielt godt med den nostalgiske høstsesongen. De dominerer blant kvinners frisyrer også i 2019. Men la oss se nærmere på hvilke som er de spesielt populære variantene. Under presentasjonen av Prada -kolleksjonen på New York Fashion Week opplevde en spesielt elegante varianter som syntes å være inspirert av Adams -serien. Det vil si at håret ble skilt i midten og det var to, elegante, symmetriske fletter. Max Mara -modellene har vist en desidert sporty variant. Dette betyr vanligvis uten avskjed og en flette plassert i midten eller litt til siden på baksiden av hodet. Det ble også funnet fletter i Ulla Johnsons kvinners frisyrer. Med denne varianten er håret atskilt på siden og du har to lange fletter igjen.

Vi ser hestehalefrisyrene i mange nåværende varianter 

Frisyrer kvinner - en flott hestehale

Utvidelser i lyse farger

Denne tendensen begynte faktisk om sommeren. Jakten på mer femininitet ble parret med eksentrisme og kjærlighet til det eksotiske. Dette resulterte i de lange utvidelsene som vi har sett overalt på sommerens kursteder. Men vi ble litt overrasket over å se at de også var på New York Fashion Week. De er åpenbart tilstede som en høsttrend. Vi så dette på modellene av Felix Klein. La oss se om de fargede forlengelsene også vil dekorere vintersesongen.

Hårtilbehør i stor størrelse er veldig betimelig

Frisyrer kvinner fletter smykker

Smykker laget av edelstener

Denne tendensen er selvfølgelig ikke for hver dag. Men om vinteren mangler det ikke på høytidelige saker. Julen føles ikke så langt lenger, og etter det kommer nyttårsaften. Valentinsdag og kanskje den ene eller den andre romantiske vinterfeiringen kan være en anledning til å sette på slikt hårtilbehør.

Det minimalistiske hårtilbehøret er også inne

Frisyrer kvinner side smykker

Edle metallsmykker i form av kjeder og bånd

Vil du beholde den metalliske glansen i håret ditt utenfor spesielle anledninger? I så fall er denne trenden for deg. Hårbånd som ser ut som kjeder eller kjeder som er viklet med hestehaler og fletter er en moderne vri på hvordan du skal dekorere håret ditt. I tillegg lar den deg holde dem i en god frisyre. Vi så også mange smykker med forskjellige fletter på motepodiene. Sam McNeil laget ekte komposisjoner av dem for Channel. Vi opplevde noe lignende med Oscar de la Renta og Cristiano Serrano. Dette får kvinners frisyrer til å lyse om høsten. I det hele tatt kan vi si at smykkene i håret på kvinners frisyrer vil bli sett veldig mye innen utgangen av dette året. Dette gjelder både de veldig subtile brikkene, så vel som de i store og for store mengder. Du kan velge begge deler.

Nok en inspirasjon for kvinners frisyrer med smykker

Vegetabilske ornamenter smykker frisyrer kvinner

Kombinasjoner av forskjellige farger og frisyrer

Trenden nummer 6, som vi kommer til nå, er kombinasjoner av forskjellige farger og teksturer. En 90 -talls hestehale og to, muligens kontrasterende farger, ville være en ideell løsning hvis du vil muntre opp humøret ditt om høsten. Kombiner rett hår i hælene og bølgete extensions. Forresten, du kan også bruke disse fargene til å regelmessig inspirere forskjellige flotte stiler med håret ditt.

Kombiner forskjellige farger i håret ditt

veldig lyse blonde frisyrer damer

Kreativ bruk av de allerede kjente frisyrene – hestehaler og festet hår

Hestehale og hestehale har lenge vært en klassiker. Vi opplever dem i spesielt varierte variasjoner blant høstlige frisyrer for kvinner. Når det gjelder hestehaler, se etter asymmetriske variasjoner eller interessante floker. Du eksperimenterer med forskjellige høyder i tilnærmingen. Med de festede frisyrene lar du forskjellige tråder stå frie. På den ene siden gjør dette utseendet mer originalt, og på den andre siden lar det deg understreke ansiktet ditt på forskjellige måter. Zadig -modellene & Voltaire og Dion Lee har vist forskjellige kvinners frisyrer av denne typen.

Vi har nevnt New York Fashion Week flere ganger, og det er normalt fordi øynene til alle moderne entusiaster for øyeblikket er rettet mot den. Mange av bildene er også knyttet til det. Vi ønsker deg mye moro og inspirasjon mens du ruller ned!

Kvinnefrisyrene som ble inspirert av Adams -familien er også aktuelle 

Frisyrer kvinner blond idé

Skillet kan plasseres på siden 

Frisyrer damer flott ansikt

Det er aktuelt å koble forskjellige teksturer

Frisyrer kvinner bølgete og rette

Overskuddet av smykker i år hører ikke bare hjemme i håret

Frisyrer kvinner fletter smykker

Ponnier som de fra 80 -tallet er like aktuelle

Frisyrer damer en blonde ponni

Mange store kjeder holder frisyrene sammen

Frisyrer kvinner metallbånd

Frisyrer kvinner smykker hår

Du kan også satse på denne typen retro smykker

Frisyrer damer flott band

krøllete hår frisyrer damer

Hårtilbehør vil få kvinners frisyrer til å skinne om høsten

Hestehale Idé Frisyrer Damer

Eller du kan ta med deg sommerstilen 

veldig fine krøller frisyrer damer