Den ikoniske Adiletten – de klarte det! Når de bare har blitt brukt av idrettsutøvere som flip-flops, i årevis bare brukt i dusjen eller i utendørsbassenget, er de kule gummi-glidebryterne SKOTrenden denne sommeren også. Flip-flops går bare med strandklær eller sportsutstyr? Tuller du? Er du seriøs når du sier det! I dag vil vi vise deg hvordan du kan bære den komfortable Adiletten din stilfullt med forskjellige antrekk. Og vet du hvordan disse verdensberømte klassikerne ble skapt i utgangspunktet? Du vil finne ut alt dette hos oss i dag i de følgende linjene. Bare følg med!

Fra enkle badesko til en verdensstjerne 

adilette sko trend sommeren 2021

Den bemerkelsesverdige historien om adilettene

De ble designet av Adi Dassler selv i 1963 og brakt på markedet ni år senere. For grunnleggeren av Adidas var det først og fremst et spørsmål om å få idrettsutøvere til å føle seg mye mer komfortable og hygieniske i garderobene og dusjkabinettene før og etter konkurranser samt under trening..

Den ergonomiske formen og det behagelige materialet førte raskt til at alle likte glidebryteren med en gang. Opprinnelig hadde Adilettes til og med sugekopper på undersiden av sålen slik at de er enda mer sklisikre på våte overflater. De ble senere fjernet. Den klassiske modellen av Adidas badesko er denne i mørkeblå med de tre hvite stripene. Over tid har produsentene laget et bredt spekter av farger og design for Adiletten, og tilbyr noe for enhver smak.

Så du kan enkelt tilpasse fargen på glidebryteren til ethvert antrekk 

sommertrendsko 2021 adilettes

Bruk Adiletten sportslig og elegant

Mange fashionistas liker å bruke den mørkeblå eller svarte versjonen med et uformelt, men fortsatt veldig elegant antrekk. Med svarte bukser eller jeans, en subtil topp og en kort jakke i hvitt eller beige, smelter Adiletten utrolig dyktig inn. De er fortsatt det absolutte blikkfanget og kommer med en klar, motebevisst uttalelse. Det flotte med dem: de er så ekstremt lette og komfortable at du kan løpe i dem hele dagen uten å føle deg sliten. Føttene forblir frie og nyter den friske, forfriskende luften. Nydelig!

Med Adiletten føler du deg fri og elegant på samme tid 

adiletten elegant slitasje 2021

Adiletten er absolutt egnet for forretninger

Hvem hadde trodd at Adiletten også kunne brukes på kontoret eller til en forretningsavtale? De tre hvite stripene nederst på foten ser ikke bare bra ut med casual og sporty klær, men også med elegante, fine bukser og dresser. Det avhenger selvfølgelig av klærne og utformingen av klærne, samt valg av tilbehør og håndvesken. Med litt mer følsomhet eller riktig kjøpsråd vil du definitivt lykkes i den ultimate WOW -kombinasjonen.

Ditt fasjonable antrekk med Adiletten er naturligvis også avhengig av det spesifikke næringslivet 

forretningsegnet sommerantrekk adiletten

Den lille svarte kjolen møter Adiletten

Og hva med kjolen som er i nesten alle damegarderober? Ja nøyaktig! Det går bra med Adiletten også, og utmerket. Selv i den klassiske blå fargen kan du ta på deg de trendy Adidas -glidebryterne og nyte den unike stilen. Og du ser og beundrer det umiddelbart. Hvis du fortsatt vil legge til en leken, fargerik aksent, kan du gå for Adiletten i rødt, lavendel, grønt eller rosa. Det finnes til og med absolutte luksusmodeller med fløyel eller i skinnende metallfarger. Valget er helt opp til deg.

Et helt trendy og sexy utseende med Adiletten i mørkeblått 

adilettes iført svart kjole elegant sommerantrekk

Hold deg 100 prosent feminin med Adiletten

En ting er veldig klart: du vil holde deg moderne og elegant med Adiletten. Avhengig av valg av klær, farger, tilbehør og frisyre, forblir din feminine karisma og silhuett 100% og blir i noen tilfeller enda mer understreket. Med ensfargede topper og subtile skjørt i forskjellige lengder kommer de trendy klassikerne til sin rett. Bare prøv det og finn det perfekte Adiletten -antrekket for deg!

Stol på stil og eleganse kombinert med optimal ergonomi og best komfort! 

sommersko trend 2021 adilettes

Føttene dine vil definitivt takke deg 

adidas adiletten lang kjole sommertrend

Når du reiser med tog, er Adiletten perfekte ledsagere om sommeren 

adilette jeans genser

De ikoniske glidebryterne er også uunnværlige når du spaserer gjennom byen 

Adilettes vil ha diskret på våren-sommeren 2021

Du kan også finne klassikerne i hvitt eller grått

adiletten hvite trendsko 2021

Samt i svart …

svart adiletten sommersko trend 2021

adiletten lysbilder antrekk ideer sommer

Match neglelakk på føttene til dine vakre Adilettes 

adiletten sommerantrekk elegantadilettes bruker sommersko trend 2021 stilige adilettes bruker sommersko trend 2021 lysbilder adilette antrekk sommer