Fans av animasjonsfilmene fra Disney kan virkelig se frem til 2019. Svært mange flotte produksjoner er nesten ferdige og får premiere på storskjerm senere i år. Dumbo er allerede der, det samme er traileren til den utålmodig ventede Maleficent 2. For noen dager nå har traileren til Disneys andre animasjon for i år – Aladdin -filmen – spredt seg i stor fart.

Aladdin – en av de mest kjente historiene i Orienten

aladdin lampe utseende

Hva handler Aladdin -filmen fra 2019 om Disney om

I Aladin-filmen av Disney blir den velkjente eventyrhistorien fortalt igjen i en animert moderne variant. Jasmin og det morsomme spøkelset er også tilstede og følger med den modige og sjarmerende gategutten på eventyrene hans. Traileren avslører en fantastisk representasjon fra ørkenlandskapet.

Vi opplever også imponerende effekter som ikke forringer hovedfortellingen av historien. En moderne, men fortsatt tradisjonen tro, representasjon av historien om Aladdin. Filmen ble spilt inn i London, og ørkenene er en representasjon av landskap fra Jordan.

Traileren til Aladdin -filmen 2019 er her

reklame fra traileren

Hvilke stjerner er med i filmen??

Hvilke stjerner har påtatt seg hovedrollene? Will Smith er spøkelset fra lampen, Mena Massoud er Aladdin og Naomi Scott fikk rollen som Jasmin. Navid Negahban er sultanen og Nasim Pedrad – den beste vennen til prinsesse Jasmin. Andre deltakende skuespillere er Marwan Kenzari, Billy Magnussen og Numan Acar. Filmprodusenter er Dan Lin og Jonathan Eirich, med Marc Platt og Kevin De La Noy som utøvende produsenter. Benj Pasek, Menken og Justin Paul er ansvarlige for sangene i Aladdin -filmen, som sikkert kommer til å bli en hit i seg selv etterpå.

Will Smith spiller spøkelset i Disney Aladdin -traileren i 2019

disney ghost vil ha smith

Aladdin tar opp lampen – alle vil kjenne igjen denne scenen

2019 disney aladdin lampe

Jordans ørkener fungerer som en modell for dette landskapet

ørken aladdin dinsney

Jasmine og Aladdin i en scene fra Aladdin -filmen fra 2019

Jasmine og Aladdin på markedet