Det er ikke Justin Biebers første bryllup med kjæresten Hailey. Denne utgaven av deres kjærlighetshistorie fant sted 30. september. Begge har dette øyeblikket fansen deres via Instagram kommunisert. Justin Bieber skrev: “Min kone er ild!”. Begge var i sexy, men enkle klær på bildene fra resepsjonen. Utrolig mange bilder av feiringen etterpå ble delt av brudeparet selv og vennene deres. Du kan fortelle at kleskoden var veldig tradisjonell og elegant.

De koste seg veldig under bryllupet!

flott bilde sammen justin bieber

Justin Bieber og Haileys bryllupsgjesteliste

For fans av Justin Bieber og hans kone var gjestelisten til bryllupet av spesiell betydning. Her er noen av de viktigste navnene vi så på bildene og videoene. På feiringen var Kendall Jenner, Camila Morrone og Isabela Grutman, C.

Sersmith var også blant gjestene som tok imot, og det samme gjorde Ed Sheeran.

Heileys smykker og gifteringer var et av høydepunktene på arrangementet

smykker justin bieber bryllup

Flere detaljer om bryllupet

Seremonien fant sted i South Carolina. Bryllupet hadde flere forskjellige deler, inkludert et kirkebryllup. For selve festen og også for bruden og brudgommens innkvartering, så vel som noen av deres gjester, ble det luksuriøse kurstedet Montering av Palmetto Bluff plukke ut. Etter den store festen på lørdag ble det også en fortsettelse av festen søndag kveld.

Romantiske scener i svart -hvitt var en del av internett -tilstedeværelsen

justin bieber og kona heiley

Mer om kleskode og kjoler

Bryllupsstilen når det gjelder klær var ungdommelig og enkel. Kjolene de har valgt selv og åpenbart anbefalt sine gjester var elegante, men samtidig grenser de til den sporty og elegante stilen. Justin Bieber har kombinert en hvit poloskjorte med elegante svarte bukser. Heiley har fremhevet sin fabelaktige kropp med en hvit minikjole. Designeren av det var Vivienne Westwood, som åpenbart bestemte seg for å understreke skjønnheten i Hayley med det skulderfrie snittet.

Det er fortsatt spekulasjoner om Justin Biebers forhold til Selena Gomez 

justin bieber selena gomez - flott

Trendy klær og stil i bryllupet

Forresten, den valgte kleskoden viser det vesentlige om dagens motetrender, både i hverdagen og i bryllup. Enkle, elegante linjer og klassiske snitt kjennetegner for tiden kjoler til kvinner. Detaljer og tilbehør var igjen for å stjele showet i kvinners antrekk. Heiley prydet halsen med en diamantkjede på 20,3 karat og hadde fantastiske Jimmy Choo høye hæler. Brannen på kjedet var igjen Messika. Kjolen hun hadde på seg kunne også brukes ved andre anledninger. Denne prosessen med å velge bryllupsutseende er veldig vanlig i den nåværende sesongen. Trenden ble introdusert av Victoria Beckham som vi skrev i en annen artikkel.

Bli en del av bryllupet til Justin Bieber og Hailey Bieber takket være bildene og videoen i vår artikkel!

Mange kjendiser var en del av dette bryllupet 

instagram -bilde justin bieber

Vi kjenner flere romantiske scener fra historien om Justin og Hailey

justin bieber - begge i en båt

justin bieber heiley - flott par

Justin Bieber ute på gaten med kona