Våre favoritthøydepunkter fra interiørdesigntrendene 2017

Til tross for “Brexit” er britene bokstavelig talt midt i de siste innredningstrendene i Europa for 2017, fordi Storbritannia ble valgt som et partnerland i år Atmosfære i Frankfurt valgt. På den ledende internasjonale messen for livsstil og livsstil presenterte mange produsenter og kreative designere fra forbruksvareindustrien sine nye kolleksjoner. Imidlertid kan du også beundre utallige kjente og velprøvde produkter og designlinjer i overflod. Kort sagt: innovasjon har møtt tradisjon! Og på en raffinert og miljøvennlig måte, fordi naturlighet, autentiske materialer og elegant enkelhet er noen av de ledende trendene innen bolig og innredning, som det allerede var tydelig på IMM Köln, Heimtextil -messen og BAU.

Interiørtrender 2017 på Ambiente -messen i Frankfurt

ambiance 2017 frankfurt messe møbler trender porselen keramisk te

Design spiller helt klart en grunnleggende rolle, som er av største betydning både for produsenter og fremfor alt for forbrukere. Derfor ble det også delt ut tilhørende priser denne gangen, for eksempel Design Plus – i år etter mottoet: “Etisk stil”. Prisen ble gitt til 23 produsenter som best kombinerte bærekraft og perfeksjon i design i sine produkter.

Ambiente 2017 i tall

Ambiente 2017 overgikk nok en gang alle forventninger og fornøyde handelsbesøkende og lidenskapelige designelskere. Tallene taler for seg selv: 4 387 utstillere fra 96 ​​land presenterte sine samlinger og innovative produkter for mer enn 137 000 besøkende fra 143 nasjoner. På denne måten kunne forbrukerne få en mer detaljert oversikt over hva de snart vil finne i butikker rundt om i verden.

Ambiente 2017 – rørende og godt besøkt

innredning trender produkter nyheter besøkende atmosfære 2017

De viktigste innredningstrendene i 2017

Den såkalte urbane jungeltrenden er offisielt på vei opp i år. Du kunne se det i selve utsmykningen av utstillingsområdene til de fleste deltakerne. Rotting, raffia og macramé var noen av de mest populære materialene som ble vist frem overalt. Mange grønne planter og upcycling -artikler har også sluttet seg til dem, som stilfullt rundet av det hele. Vintage stil og retro sjarm er fremdeles veldig aktuelle, det samme er det bevisste håndlagde utseendet, spesielt med porselen og keramikk. Tallerkener, boller og boller, men også vaser og borddekorasjoner, spesielt i dempede farger og jordfarger, utstrålte nostalgisk, jordisk kos og fristet besøkende til å ta på og prøve dem.

Hip loppemarkedsflauren ble supplert med ytterligere hjemmetilbehør fra de nyeste designerkolleksjonene, for eksempel vevde kurver, glass, små møbler og tepper. Til tross for enkelheten og dempede farger, manglet ikke ferske fargeaccenter i det hele tatt. Livlige farger som grønt, plomme og korall har også skapt mer dynamikk og munter stemning.

Subtile påskedekorasjoner laget av porselen og keramikk

porselen servise keramikk hjem tilbehør kaniner vaser påske dekorasjon

Inspirert av naturen

Autentiske materialer og tekstiler, multifunksjonalitet i artiklene og bærekraft er blant de viktigste prioriteringene til designere og produsenter som tenker fremtidsrettet. Fordi de allerede har forstått at bare den balanserte, gylne middelveien har en lovende fremtid. Av denne grunn kunne mange støpejernsgryter, emaljeplanter, terrakottakacher og porselen eller servise beundres på messen. Skinn, marmor og fint treverk var selvfølgelig også en del av det og ga også en passende dose luksus.

Heldigvis ble fair trade -produkter fra flere organisasjoner i denne bransjen presentert i overflod på Ambiente 2017.

Trendy innovasjon fra fair trade

fair trade ambience 2017 messe frankfurt håndlagde kurver

Innredningstrender for uteområdet

Uteområdet på Ambiente -messen 2017 var fortsatt multifunksjonelt og fleksibelt. Sammenleggbare hagemøbler og balkongmøbler, mobillys, for eksempel den geniale batterilampen fra fatboy og tilbehør med en slank ettersmak vekket interessen hos det store publikummet. Seteputer og puffer, matbeholdere og mange pyntegjenstander har sikret enda mer hygge og en avslappet atmosfære i det fri.

Konklusjon:

Innredningstrendene for 2017 er allerede kjent. Det er nå opp til oss å avgjøre om vi vil følge etter. Hvilke produkter som dekker våre behov og preferanser, og om vi har råd til dem. Men en ting er sikkert: design, funksjonalitet og bærekraft vil alltid gå hånd i hånd!

Ambiente 2017: en kort oversikt

Delikate strukturer og fine teksturer

møbler trender atmosfære 2017 frankfurt messe delikate strukturer nye produkter

Enkel eleganse i pastellfarger

Ambiente frankfurt messe porselen servise keramikk møbler trender

Det siste fra Horeca

2017 Ambiente Frankfurt Messe møbler trender servise

Minimalistisk letthet i subtile nyanser

møblering trender produkter plantasjere bad tilbehørstilbehør 2017

Fra den siste samlingen av Naoto Hukasawa

naoto hukasawa ambiente collection 2017 boligtilbehør

Å leve etter naturens prinsipper

møbleringstrender atmosfære 2017 frankfurt messe livsstilsmøbler levende

Moral og etikk spiller også en rolle i innredningen

2016 atmosfære møbler trender etisk stil porselen keramisk servise

Skandinavisk design er fremdeles veldig på moten

Ambiente 2016 innovasjoner levende trender frankfurt messe

Den fascinerende verden av porselen fra designerens synspunkt

2016 innredningstrender i frankfurt messe levende retter

Håndlaget look for dine egne fire vegger

ambience 2017 frankfurt messe satt opp macrame vevde hjemmetilbehør

Ambiente 2017: En spennende designopplevelse som alltid er verdt!

ambiente 2017 frankfurt messe livsstilsinnredning