Det er snarere en feil i moderne tid at bare kvinner skulle ha smykker. Selv i antikken hadde spesielt velstående menn mye av det som et symbol på deres rikdom og sosiale status. I dag fungerer menns smykker som et ekstra middel for å uttrykke menns individuelle karakter. Derfor er det viktig ikke bare å følge dagens motetrender, men fremfor alt å følge din egen smak og personlige stil. Et av de mest populære smykkene i denne sammenhengen gjenstår Armbånd til menn. Heldigvis er det mange av dem å velge mellom, ikke bare i mange lokale motebutikker, men også online. Liker du også det trendy herretilbehøret selv? Eller kanskje du leter etter en elegant gave til din kjære eller beste venn? I alle tilfeller vil de neste linjene være veldig informative og nyttige for deg. Bli hos oss og finn ut mer om menns armbånd og hva du bør vurdere når du kjøper eller gir bort!

Ankeret som et populært motiv på menns armbånd

uformell design med anker menns armbånd

Hva er de siste trendene innen armbånd til menn?

Trendprinsippet er for tiden igjen: Less is more! Selv med smykker. Tilbehør for menn må ha en subtil og minimalistisk design. Så tidløs og elegant så vel som nyskapende og tiltalende. Metall i sølv og gull er tilbake på moten og rustfritt stål, kombinert med skinn eller stoff, brukes like ofte og gjerne av mange motebevisste menn.

Fargene er ganske dempet og klassisk, og skinn opplever sitt ubestridte comeback.

I tillegg til det minimalistiske utseendet, er også sporty eleganse øverst på listen. Bomberjakker og overdimensjonerte topper er tilbake på moten og foretrekkes av de unge og de unge i sinnet. Ikke bare passer subtile menns armbånd godt til dette, men også litt tykke sykkelkjede armbånd laget av rustfritt stål og sølv. Det skal ikke i noe tilfelle være for mye av det gode. Hvis du også bruker andre smykker, prøv å kombinere dem smakfullt og ikke overbelast antrekket ditt.

Original kulhet med en maskulin touch

sykkelkjede menn armbånd laget av stål svart

Stol på materialer av høy kvalitet

Enten du leter etter et armbånd for deg selv eller vil gi noen en stilig gave, bør du være spesielt oppmerksom på materialene når du kjøper. En stor andel menn er definitivt interessert i lær. Dette kan enten være et delt eller et øvre lag skinn eller hvorfor ikke et fullkornskinn. Det viktigste er god kvalitet, fordi bare dette skinnet viser seg å være tidløst og ukomplisert og gir brukeren en ultimate følelse av frihet. I tillegg har skinn en herlig, autentisk duft og blir vakrere og mer behagelig med slitasje. I et wrap -look eller flettet, med finere eller noe grovere striper, er skinnarmbånd for menn ganske enkelt utrolig elegante og maskuline på samme tid.

Høykvalitets skinnarmbånd i flettelook

armbånd i lær med rustfritt stål og inskripsjon

Kirurgiske stålarmbånd, også kjent som 316L stål, har også vært på vei opp en stund. Dette materialet ser ikke bare trendy og kult ut, det skårer også med høy motstand og holdbarhet. Glansen beholdes optimalt selv i snø, regn og svette, og alle mulige legeringer er rett og slett perfekte på den.

Fancy herrearmbånd laget av fint skinn og kirurgisk stål

herrearmbånd laget av kirurgisk stål og skinn

Naturmaterialer som tre og steiner er selvsagt også veldig godt egnet for herrearmbånd. Spesielt perlearmbåndene har nylig blitt veldig populære og ofte brukt av menn. Fremfor alt er onyks og lava i forkant når de lager smykker til menn, men mange foretrekker også mystiske og etniske motiver som Ganesh, Buddha eller Fatimas hånd.

Multi armbånd laget av kokos i nøytrale farger

herrearmbånd naturmaterialer perler steiner kokos

Armbåndklemmer og typer låser

I prinsippet er låser alltid der for å gjøre det hele tryggere og mer pålitelig. Med menns armbånd kan disse imidlertid også spille en ekstra iøynefallende rolle, fordi det faktisk er mange av dem. Knute, metall, trykk, magnet og hulllukker, bare for å nevne de mest brukte. Sporty paracord menns armbånd har ofte til og med en glidelås i plast, som avrunder smykket enda mer kult.

Og hva med deg? Vet du allerede nøyaktig hva du leter etter?

Redaksjonen ønsker deg mye moro med å tenke og velge!

Perle armbånd laget av lava med ditt eget stjernetegn

Jomfru dyrekretsen armbånd for menn laget av lavasteiner