Temaet “miljøet” er en naturlig del av vår hverdag. Flere og flere mennesker blir dypt bevisste på sitt eget ansvar for å redde planeten vår og dermed til og med oss ​​selv. Men det blir også mer og mer komplisert å virkelig vite hva som er bra og hva som er dårlig. En stor utfordring for folk som virkelig ønsker å gjøre noe for naturen er den falske og villedende informasjonen som spres av ulike mediekanaler. Derfor streber vi på nettstedet vårt for å ta blant annet opp viktige helseemner i artiklene våre. Her vil vi diskutere temaet bambus kaffekrus spesielt i detalj.

Bambus kaffekrus er moderne, men de er også sunne?

sunt liv kaffekrus bambus

Hva er problemet med de gjenbrukbare koppene uansett?

Problemet med gjenbrukbare kopper er nesten en selvfølge for de fleste. Men la oss tenke på de viktigste tingene. Du skal løse problemet med engangskoppene! Tydeligvis kan mange ikke klare seg uten å nyte kaffe mens du er på farten.

Dette sparer deg for tid, og det hele har også en spesiell teft. Det er bare en typisk livsstil som du ikke vil klare deg så lett. Det er selvfølgelig metall- og porselengjenbrukbare kopper som du kan ta med deg. På sikt vil du spare penger som et resultat, men det er også faktorer som taler imot det. For det første er det veldig vanskelig å bære de litt vanskeligere koppene av porselen og metall som er gjenbrukbare hele dagen. Bambus kaffekrusene bør være et bedre alternativ. La oss se hvorfor …

I hvilken grad er bambus kaffekrus egentlig laget av bambus?

kaffekrus bambus krus bambus kaffe nytelse

Fordelene med bambus kaffekrus ifølge produsenten

Ifølge produsenten av bambus kaffekrus er disse like miljøvennlige som porselen og metallkrus. Enda mer, fordi de er enkle å resirkulere. I tillegg er de lette og kan derfor bæres lettere rundt. Men er alle disse fordelene virkelig bekreftet i praksis? Ikke egentlig, ifølge kritikere, og det sies til og med å være noen andre skjulte farer for helsen vår.

Det er faktisk mye plast i bambuskoppene 

kaffekrus bambus enhjørning inspirasjon

Melaminharpiks, andre lim og plasttyper

Flere testprodukter har vist at bambus kaffekrus langt fra bare er laget av bambus. De inneholder også en veldig høy prosentandel plast, hovedsakelig av den grunn at bambus ellers ikke kan formes på denne måten. For at disse koppene skal henge sammen, må du bruke en slags lim. Dette kalles melaminharpiks og er ganske skadelig for helsen din. Den skiller seg spesielt raskt ved høyere temperaturer og forblir i drikken. Jo mer du bruker bambus kaffekrus, jo mer skadelig blir det. Andelen av denne melaminharpiksen er forskjellig fra produkt til produkt, og hos noen dominerer den til og med.

Det er forskjeller mellom de forskjellige merkene! 

kaffekrus bambus grønn rosa

Hva ville et virkelig miljøvennlig alternativ være??

Et skikkelig miljøvennlig alternativ ville være de lett tilgjengelige depotene for resirkulerbare kaffekrus. For øyeblikket er det byer med slike systemer, men det er separate punkter for forskjellige typer kopper. Altfor komplisert! Det må også forenkles og standardiseres. Så snart folk kan levere inn sine brukte kopper i hvert hjørne, vil de selvfølgelig bli brukt oftere. Dette er et flott innskuddssystem, som blant annet gjør at koppene kan rengjøres godt. For dette er også veldig viktig. Gjenbrukbare kopper må desinfiseres og rengjøres veldig grundig. Ellers kan de være helsefarlige.

Les tester på nettet før du kjøper bambus kopper!

kaffekrus bambus lilla og grå ideer

Svarene på kritikken

Selvfølgelig er det en stor forskjell mellom de forskjellige produsentene av bambus kaffekrus. Andelen melaminharpiks er forskjellig i hvert tilfelle. Hvis dette er mindre og du følger visse regler, er bambus kaffekrus et godt alternativ. Drikken må ikke helles i for varm, fordi varmen fremmer spesielt utskillelsen av melaminharpiks i drikken. Hvis du for eksempel får din varme favorittdrink på en kafé, bør den først ligge i en gryte eller et porselenskrus i minst noen sekunder. Deretter kan den helles i bambuskruset ditt.

Det er ingen kopper laget bare av bambus!

kaffekrus bambus appelsin og kaktus

Er bambus kaffekrus virkelig resirkulerbare??

Situasjonen er lik med resirkulerbarheten til bambuskoppene. Mange bambus kaffekrus kan egentlig ikke resirkuleres som mange tror. Årsaken er igjen den store mengden plast i den. Så det ser ut til å være en markedsføringsløgn i de fleste tilfeller. Det er nå mange forskjellige tester av produkter på Internett, og du kan sjekke kriteriene deres.

Lokkene er også laget av plast!

kaffekrus bambus flott tema bambus krus

Kritikk av miljøargumentet i markedsføring!

Saken med bambuskoppene er viktig for et større problem i vårt samfunn. Vår frykt for miljøkatastrofen utnyttes hver dag av mange forskjellige markedsføringseksperter. Vi tilbys igjen produkter som påstår at de er enkle å behandle og gjør mindre skade på miljøet vårt. Dette er imidlertid ikke alltid tilfelle. Vi kjøper dyre produkter, som noen ganger er enda mer skadelige for vårt velvære enn de billige. Løsningen: Stol på logikken din og finn ut om populære produkter, f.eks. Om opprinnelse, produksjon og distribusjon. Kjøp mindre og mer bevisst. Det er den riktige måten å bekjempe denne typen markedsføring og oppnå en bedre livsstil.

Du skal ikke tro annonsene for mye!

kaffekrus bambus miljø ideer

Kaffekrus laget av bambus skårer poeng med sin gode design

lilla krus kaffekopp bambus

Faktisk er ikke alle godt annonserte produkter verdt

lilla og oransje ideer kaffekrus bambus

Markedsføringstriks om bambuskopper er villedende på mange måter

nautisk stil kaffekrus bambus

Det er bra hvis lokket ikke er laget av bambus!

nøytrale farger kaffekrus bambus