Den israelske supermodellen Bar Refaeli og mannen hennes, milliardæren Adi Ezra, har fått et tredje barn sammen. Den nye moren delte personlig denne meldingen på Instagram. Det ser fortsatt ut som om hun vil sette rekord med det. Hun fikk sitt tredje barn innen fire år. For Bar Refaeli ser det ut til at familien er alt. Det beviser hun tydelig med sine gjerninger. Du vet fremdeles ikke hvilket kjønn den nye babyen er. Men det er spekulert i at det er en gutt.

For denne supermodellen synes familien å være det viktigste i livet

supermodell bar rafaeli

De andre barna fra Bar Refaeli og mannen hennes

Bar Refaeli og Adi Ezra giftet seg i 2015. Du har allerede tre barn. De to første er jenter, de er to og tre år gamle og heter henholdsvis Liv og Elle. Adi Ezra er en av de rikeste forretningsmennene i Israel. Han kommer fra en veldig velstående familie.

Virksomheten hans er knyttet til import av mat. Forretningsmannen på flere millioner dollar og sædmodellen møttes for første gang i 2012 og giftet seg 3 år senere.

Bar Rafaeli og mannen har allerede tre barn

bar rafaeli -bilde foran en bygning

Tiden før barnet er født

Nyheten om at Bar Refaeli var gravid var en sensasjon. Hun la også ut denne gode nyheten på Instagram. Dette er det andre ekteskapet til den berømte supermodellen. Den velkjente supermodellen skilte seg fra sin første mann tilbake i 2005. Etterpå hadde hun en affære med Leonardo DiCaprio, noe som skapte mange spennende nyheter i media.

De to første barna er jenter

bar rafaeli motetrender kvinner

skatteunndragelse

Forresten, de lykkelige graviditetstidene ble ledsaget av noen ikke-så positive hendelser. Supermodellen måtte forlate staten Israel for noen måneder siden Betal tilbake 2 millioner euro. Det fulgte etter en rettssak i retten, kostnadene hun skulle ta seg av. De utgjorde rundt 30 000 euro. Årsaken var mistanke om skatteunndragelse. Dette burde ha skjedd med inntekt fra utlandet mellom 2009-2012. Bar Rafaeli har hevdet at hun ikke var i landet i denne perioden. Likevel endte hun opp med å måtte betale staten en stor sum.

Bar Rafaeli og mannen Adi Ezra

bar rafaeli kjendis nyheter kjendis bryllup

Adi Ezra kommer fra en av de rikeste familiene i Israel

familieideer bar rafaeli

Bar Rafaeli var også sammen med Leonardo diCaprio 

leonardo di caprio bar rafaeli

Tre barn på fire år – det er rekord!

gravid bar rafaeli - flotte klær