Selv om det har vært mye prat og diskusjon om barfotsko i det siste, er de egentlig ikke den nye oppfinnelsen. Hippiebevegelsen gjorde først de barfotssandalene til en trend, og det kan ikke utelukkes at de vil være der i lengre tid. Man finner en likhet med romerske eller strappy sandaler, som sannsynligvis er flere årtusener gamle. I dag regnes barbeint sandaler som en sunn trend. Det spesielle med den er skoens lave vekt, bærekraft og fleksibilitet. Barfotskoene er også det riktige for et barn når de bare lærer å gå. Det er best hvis paret barbeint sandaler eller sko er brosteinsbelagte for din egen fot.

Bruk barbeint sandaler – bli kjent med naturen på nytt 

barfot sandaler Be Lenka

Hva er barbeint sandaler og hvorfor bør du bruke dem??

Bruk av godt fottøy er det viktigste for en sunn spasertur og riktig holdning. Barfot sandaler og sko tilpasser seg godt til fotens form og gir enestående gangkomfort. Som navnet antyder, er barbeint sandalene nesten akkurat som å gå barbeint. I varmt vær er det fantastisk å gå barbeint, men føttene kan bli skadet for raskt på steiner eller skjær. Det er nettopp derfor du bare kan bruke et par barbeint sandaler og beskytte såler og tær. Med barbeint sandaler er du også mye raskere på farten. Den naturlige følelsen og den myke sålen lar deg gå som på sky ni. I en barbeint sko beveger foten seg fritt og du oppdager gleden som å gå i komfortable og bærekraftige sko kan bringe. Elsk føttene dine og ikke gå på kompromiss med dem!

Bærekraftig og naturlig kan også være elegant og elegant 

barfot sandaler minimal be lenka

Barbeint sandalene er like gode som når du ikke har sko på

barfot sandaler minimalt minimalt selv

Kan du stole på DIY barbeint sandaler?

Barfot sandaler er for tiden håndlaget i Tyskland og Østerrike. Naturlige og bærekraftige materialer brukes og alle særegenheter ved foten og gangen blir tatt i betraktning. Det er derfor den endelige prisen for et nytt par barfotsko ofte er høyere sammenlignet med konvensjonelle merker. Det er mennesker som kommer på den smarte ideen om å brette sammen barbeintskoene sine selv. Med et par DIY -sko kan du gå rundt, og du vil sikkert beskytte føttene mot skader. Men det er noen hemmeligheter som bare skomakere og ortopeder vet, og det er nettopp disse som gjør de riktige barfotssandalene så spesielle og forståelig nok så dyre. Men hvis du blir bedt om å kjøpe deg sandaler to ganger i sommer og gjenta dette spillet hvert år, vil du ende opp med å bruke mer penger på billigere sko enn en gang på virkelig gode sko. Tenk bærekraftig og velg kvalitet.

Med barfotsko kan du bevege deg like fritt som om du virkelig var barbeint 

barfot sandaler minimalt fleksible

Hva skjer med føttene dine når du begynner å bruke barfotsko??

Føttene våre klemmes i trange sko hver dag og forblir i denne tilstanden en hel arbeidsdag. Sittende eller stående i lange perioder får føttene til å hovne opp. Vi lærer å undertrykke smerter, og etter en stund kan vi forvente smerter i rygg og ledd. Siden de deprimerte bein og ledd kunne presse på en nerve, bør man ikke bli overrasket over vanlig hodepine. Hva skjer med foten når du går barbeint eller bruker barbeint sandaler? Det kan spre seg godt og gi kroppen et stabilt grep. Det sikre grepet korrigerer også symmetrien på kroppen. Det er forskjellige og veldig viktige fotreflekssoner på hele fotsålen, som aktiveres når en har på seg den riktige skoen. Dessverre undervurderer vi altfor ofte føttenes rolle og kjøper for de billige bearbeidede varene som kveler føttene våre. Det er ekstremt viktig å skjemme bort kroppen din og spesielt føttene med gode sko.

Flere og flere sertifiserte skomerker ser bare flotte ut 

barfot sandaler minimalt elegant

Når du har brukt barbeint sandalene, vil du ikke ha en til 

barfot sandaler minimal endelig behagelig

Hvilke barfot sandaler bør du kjøpe??

Hvis du skal kjøpe virkelig gode og sertifiserte barbeintandaler, ville det være godt å finne ut hvilke merker som har vært populære lenge: Skoene fra Leipzig -produsenten Zaqq er elegante og samtidig komfortable. Hvis du foretrekker overveiende naturlige materialer, vil vi anbefale sandalene og skoene fra Wildling, og med Tarahumara vil du oppleve mye hver sommer. Mange produsenter donerer deler av salget til gode formål, og barna drar også nytte av de naturlige stoffene og den gode kvaliteten.

Velg et par par barbeint sandaler og nyt følelsen av total frihet!

Barfotsko kan lages etter dine egne ønsker og mål 

barfot sandaler minimal voksen

Det finnes også passende modeller for aktive idrettsutøvere 

barfot sandaler minimal blå

Det er faktisk folk som bruker hjemmelagde sandaler 

barfot sandaler minimal for menn

Føttene dine skal føles frie og aktive, og du vil gå på sky ni 

barfot sandaler minimalt komfortable

Barfotskoene for barn anbefales for å lære å gå barfot sandaler minimal for barn

En sko skal passe på foten som om den var støpt 

barfot sandaler minimal i rosa

Barfot sandalene gleder seg over sin enkelhet 

barfot sandaler minimal borrelås

Rundt føttene ser du bare det som er nødvendig

barfot sandaler minimal rosa

Ikke døm etter utseende! Prøv dem først!

barfot sandaler minimal strand

En barbeint sko kan slås igjen etter år 

barfot sandaler minimal og smidig

De trendy sandalene passer til alle antrekk og stiler 

barfot sandaler minimal og feminin

Naturmaterialene er egnet for allergikere eller personer med hudsykdommer 

barfot sandaler minimalt myke og behagelige

Den virkelige skjønnheten er enkel 

barfot sandaler minimalt myke

Å gå barbeint er rett og slett sunt 

barfot sandaler minimal