Som kjent er det ingen andre førsteinntrykk. Det er derfor du vil presentere deg selv så godt som mulig både privat og profesjonelt og dermed bli interessant og minneverdig for din motpart. Et av de beste verktøyene for å gjøre dette er de velprøvde visittkortene. Disse kompakte kortene inneholder alle viktige kontaktdetaljer for en person eller et firma – navn, posisjon, adresse, telefonnummer, nettsted og e -postadresse og hjelper til med å formidle denne informasjonen til andre på en ren og direkte måte. På konferanser eller forretningsmøter, på messer eller i private samtaler – visittkort er din beste hjelp til å opprette nye kontakter, vedlikeholde dem eller opprette nye.

Det kan høres ganske paradoksalt ut at trykte bøker gjør sitt comeback i digitaliseringens tidsalder. Men dette er en klar trend som kan merkes over hele verden. Det samme gjelder visittkort. Ikke bare er dette ikke gårsdagens nyheter, men de er også veldig aktuelle i dag og er til og med tilbake på moten. Og selv om de nye teknologiene for lengst har gjort det mulig å digitalisere alt, er personlig kontakt fortsatt viktigst for de fleste av oss.

Gjør det perfekte førsteinntrykket med visittkort av høy kvalitet

bytte visittkort visittips

Hvilket design er det riktige for visittkort?

Når du designer visittkortene dine, er det i utgangspunktet ikke noe som er galt eller riktig. På den ene siden kan du lytte til ditt eget tarminstinkt, men du bør fortsatt være mer eller mindre orientert mot det spesifikke næringslivet hvis visittkortet skal oppfylle sitt faglige formål optimalt. I dag er det visittkort i overflod å velge mellom. Det kan være lett å føle seg overveldet til den beste avgjørelsen er tatt. Heldigvis er det erfarne spesialister på stedet eller online som vil gi deg de beste rådene om bestilling av visittkort og gi deg den nødvendige beslutningsstøtten.

Ikke bare kan du velge forskjellige oppsett, formater og design for dine viktige visittkort, men du kan også velge spesifikke elementer, papirtyper, teksturer og belegg – avhengig av dine profesjonelle formål og personlige preferanser. For eksempel er de klassiske standard rektangulære visittkortene ikke lenger de eneste. I dag er visittkort med avrundede kanter eller til og med ovale former mye mer iøynefallende. Du kan også ønske deg et slankere visittkort, eller et som er bladformet eller sirkulært. Brettede eller klare visittkort i plast har også vært veldig populære i det siste og er ofte foretrukket. I tillegg til ensidig utskrift, kan du få visittkortet ditt trykt på begge sider og gi det det bestemte.

Det er best å gjøre et visittkort stilig og enkelt

visittkort gjennomsiktige ovale kanter moderne design-størrelse

Alt er allerede mulig. Likevel, eller nettopp på grunn av dette, bør du være forsiktig så du ikke overbelaster visittkortene dine med data og grafiske elementer. Ellers vil disse raskt virke påtrengende, og forretningspartnerne og kundene kan synes de er irriterende og kjedelige.

Den vakreste designen og den høyeste originaliteten vil gå tapt hvis utskriftskvaliteten ikke er riktig. Derfor, når du bestiller visittkortene dine, bør du ikke bare stole på materialer av høy kvalitet, men også på den beste utskriftsteknologien. Og det betyr i utgangspunktet: høy kvalitet og full farge. De mest moderne, vanlige utskriftsteknikkene er digital utskrift og offsettrykk. Hva bør du velge? Dette spørsmålet er ganske spesifikt og mer presist besvart av fagfolk for hvert enkelt prosjekt. På dette tidspunktet kan vi kort peke på noen av fordelene med offsettrykk fremfor digital utskrift.

Fordeler med offsettrykk:

  • Dette gjør tekster og bilder enda tydeligere og skarpere
  • svært kostnadseffektiv i produksjon av store volumer
  • større fleksibilitet når det gjelder forskjellige overflater og teksturer

Stol på råd fra erfarne fagfolk når du designer visittkortet ditt

personvern forretningsutveksling visittkort

Visittkortet fra et interkulturelt og historisk perspektiv

Noen historikere hevder at de gamle egypterne burde ha brukt en type visittkort. Det som imidlertid er sikkert er at visittkort ofte og gjerne ble brukt av adelsmenn i Frankrike og senere i England, Østerrike og Tyskland allerede på 1600 -tallet. Den gang "Besøkskort" kalt, ble de brukt av en edel person til å kunngjøre sitt besøk hos husmesteren. Det var først senere at visittkortet kom inn i forretningsverdenen og ikke har mistet sin betydning siden den gang, for på en eller annen måte er det tydeligvis noe følelsesmessig.

Derfor bør du alltid behandle visittkortene til forretningspartnerne eller kundene dine med oppmerksomhet og respekt. Du bør være spesielt forsiktig når du gjør forretninger i Japan eller med japanske partnere generelt. Visittkortet bør alltid fjernes og overleveres med to hender og litt forebygging. Og i for eksempel orientalske land eller India, ville det være lurt å bare berøre visittkort med høyre hånd. Den til venstre regnes som uren i de fleste av disse kulturene, og du vil definitivt ikke irritere eller fornærme kundene dine eller forretningspartnerne.

Finn ut mer om den interkulturelle siden av visittkortet!

Bytt visittkort på tvers av kulturer

Konklusjon:

I tillegg til riktig ordvalg og passende klær, er visittkort fortsatt viktige i det profesjonelle og private sosiale livet og er avgjørende for et godt førsteinntrykk. Det vil derfor være tilrådelig å ikke overlate utformingen av visittkortene dine til tilfeldigheter, men å få dem designet profesjonelt. Det er utallige måter å gjøre dette på, ikke bare i et profesjonelt trykkeri på stedet, men også enkelt online med bare noen få klikk. Du kan og vil delta aktivt i designet. I tillegg, lytt til tarminstinktet ditt og vær oppmerksom på stil og individualitet.

Vi ønsker deg all suksess og masse suksess i ditt profesjonelle og private liv!

En edel visittkortveske av skinn kan være gull verdt i forretningslivet

visittkort i butikk i skinn