Ettertraktet sminkemogulin, kjent realitystjerne fra showet: Keeping Up With The Kardashians og stolt mor til lille Stormi, overrasket Kylie Jenner fansen igjen for nyttårsaften med en ny hårfarge. Icy Blue Hair er navnet på den siste og sannsynligvis den kuleste trenden for 2019. Andre motebevisste stjerner og starlets som ikke bare har fortryllet sine følgere på Instagram med det, har allerede blått hår i et isete utseende. Litt strengere enn den lyse babyblå, den isblå fargen får hvert ansikt til å skinne med ny styrke. Selv smale rynker kan knapt sees lenger.

Blått hår – Kylie Jenner setter den nye hårtrenden

blått hår kylie jenner 2019

Kylie Jenner har alltid overrasket og inspirert fansen med utrolig vakre nye frisyrer og hårfarger. Akkurat som nå med denne fascinerende kule nyansen … bare flott!

Rett og slett flott i alle farger!

blått hår kylie jenner hårstil

Lang, middels lengde – blått hår blir umiddelbart stilige blikkfang

isblå hårfarge blått hår kylie jenner

Og den unge trendsetteren forsto det tidlig nok

blått hår trend kylie jenner

Den sensuelle amerikanske realitystjernen og modellen med armensk avstamning Kim Kardashian har også farget håret isblått og ser selvfølgelig helt fantastisk ut. Middels langt og glatt, blått hår er en ekte drøm for eksperimentelle, motebevisste kvinner.

Naturlig sexappell trenger fasjonable trender

blått hår kim kardashian

Og Ashley Nicolette Frangipane, bedre kjent som Halsey, har hatt håret i lyseblått siden 2018. Den unge amerikanske popsangeren vakte stor oppmerksomhet i 2014, spesielt med sangen Ghost, og er fremdeles veldig populær i dag.

Tenåringer og unge voksne setter pris på stemmen hennes og kjøligheten

blått hår trend halsey

Når det gjelder blått hår og stjerner, kan du ikke ignorere Lady Gaga. Den ukonvensjonelle divaen bærer ikke bare hodehår i isblått, men til og med kroppshår, inkludert kjønnshår og armhule … bare gaga!

Ekstremt annerledes og alltid unik

lady gaga langt blått hår

Britisk pop og R.&B-sanger og tidligere medlem av guttegruppen One Direction Zayn Malik tør prøve den iskalde blå skyggen og får mange fans til å banke raskere igjen.

Inntil nylig var han i et forhold til modellen Gigi Hadid, men den unge sangeren har nå fått et nytt utseende

blått hår zayn malik blått hår

Isblått hår ser bare fantastisk ut. Hvorfor ikke prøve disse selv? WOW -effekten er garantert.

Lovet!

Slik ser ekte stjerner ut

kylie jenner blått hår

lady gaga kylie jenner blått hår