Ikke bare i hverdagen, men også ved kjøp av smykker og mote, er temaer som bærekraft og miljøvern ekstremt viktige. Kvinner og menn legger mer og mer vekt på produkter som verken skader naturen eller vanskeliggjør andre mennesker. Ofte spiller helseaspektet også en viktig rolle, og derfor blir ufarlige materialer mer og mer populære, selv for smykker. Imidlertid må optikken ikke lide under disse spesielle forholdene.

Hvorfor naturgummi i det hele tatt??

Fasjonable smykker laget av naturgummi lages bare etter en langvarig prosess. For dette tas saft fra gummitrærne, som igjen blir bearbeidet til gummi. Fordi det ifølge daswissensblog.de Syntetisk gummi blir stadig mer vanlig, kvinner og menn bør ta hensyn til materialets eksakte opprinnelse og bare bruke smykker laget av ekte naturgummi. Dette kan resirkuleres 100 prosent, føles behagelig mykt på huden og imponerer med den brukervennlige strukturen. Naturgummi kan derfor brukes til å lage spesielt delikate og vakre smykker som ikke bare er tilgjengelige i svart, men også i andre farger.

armbånd-mote-smykker-laget av gummi

Øredobber laget av gummi er behagelig lette

Alle som leter etter kostymesmykker på Internett, vil også finne et stort antall forskjellige materialer i øredobber. Øredobber laget av naturgummi viser seg å være fordelaktige her, ettersom de er ganske lette og ikke trekker øreflippen ubehagelig nedover. Derfor er slike øredobber spesielt interessante for barn, fordi ørene deres vanligvis er litt mer følsomme og reagerer med irritasjon på smykker som er for tunge.

Kjeder, ringer og armbånd fullfører utseendet

Men øredobber alene er ikke det eneste som naturgummimarkedet har å tilby i dag. Armbånd, halskjeder og ringer nyter også økende popularitet blant motebevisste naturfolk. Sammenlignet med kostymesmykker laget av metall eller plast, som ofte ikke passer riktig, tilpasser naturgummi seg til huden. Omfanget når det gjelder smykkedesign er stort. Det er både romantiske halskjeder med spiralpynt og armbånd med blomsterdesign. De som liker å bære de populære statement -kjedene og ønsker å sette aksenter på fingrene, har valget mellom forskjellige naturgummiringer i spesielle former: dyr, hodeskaller og hjerter, og understreker deretter sitt eget utseende på en dyktig måte.

anheng-hjerte-naturlig-gummi-drakt-smykker-dekorasjon

Boho -følelse med fjær og co.

Boho -stilen er ikke bare populær på festivaler. Farlige kjoler og subtile farger er spesielt populære blant kvinner som kler seg naturlig og vil føle seg komfortable. En gang til Guide til boho -utseendet fra wikihow.de beskriver, fjær er også en viktig del av denne stilen. Hvis du ikke vil bruke ekte eller syntetiske fjær, finner du smykker av naturgummi i denne formen. Dette understreker uformelle antrekk og skiller seg fortsatt ut fra det kjente. Det er bare viktig at smykkene ikke påvirker den mer naturlige stilen. Mindre er definitivt mer i boho -stil.

øredobber-laget av gummi-svart-fjær

Gummi smykker for edle gotiske stiler

Vanlige kostyme smykker er først og fremst rettet mot kvinner som liker det romantisk og leken. Ekte rockere eller gotiske damer går vanligvis glipp av her. Det faktum at hodeskaller har blitt stadig mer populært som et trendsymbol de siste månedene, har imidlertid brakt bevegelse til tilbudet. Steinete skallen smykker laget av gummi er et fornuftig alternativ for alle som verdsetter naturlige materialer og som ønsker å tiltrekke seg oppmerksomhet. Gummi smykker kan være nyttige, spesielt i sommervarmen og i mengden av en rockkonsert, fordi det ikke er lange anheng som kan bli fanget eller floket inn i håret ditt. Negldesign i trendfargen rød passer også godt til rockestilen.

Filigranlinjer og romantiske smykker

Og hvis det skulle være veldig feminint, er fint utformede smykker med bølgete linjer og delikate ornamenter det riktige valget. Planteverden tilbyr litt inspirasjon her som produsenter liker å bruke for seg selv. Buede sjøanemonblader, alger og mønstre som minner om fine grener, blir ekte iøynefallende selv i spesielt romantiske antrekk med blonder, silke og tyll.

mote-smykker-laget-av-gummi-halskjede-moderne