Fra nærende hårmasker til vekstfremmende kosttilskudd, har dagens hårpleieserie utvidet seg til nisjekategorier med et felles oppdrag: Håret skal ikke bare se bra ut, men også føles godt. Det er her luksuriøse hårparfymer spiller inn.

Bruk en hårparfyme og hvorfor?

Bruke hårparfyme Hårtrender Ideer Vasking av hår

Hvorfor bør du bruke en hårparfyme?

Selv om det kan virke praktisk å drysse trådene med hverdagsparfymen, kan de høye alkoholnivåene som finnes i de luksusparfymene vi elsker så mye, være ganske skadelig for håret vårt. Løsningen? Hårparfymer: Det oversettte, men ganske nødvendige hårproduktet som du kanskje ikke kjenner godt!

Finn ut hvilken parfyme som er best for håret ditt?

Hårparfyme bruk hårtrender ideer vakkert hår

I likhet med de populære ansiktsmuggene som brukes i hudpleie, gir hårparfymer umiddelbar forfriskning ved å henvise til de nyvasket trådene i form av en delikat duftspray. Det er imidlertid ikke lett å finne den perfekte parfymen for håret ditt.

Forskjellene mellom hverdagsparfymer og hårparfymer er mange, men for det meste er hårduftene vanligvis mye billigere og inneholder mindre alkohol. De fleste av dem lover også å tilføre glans og beskytte håret. Så neste gang du leter etter en duft til å gå med tørrsjampoen din etter en treningsøkt eller etter å ha forlatt en røykfylt bar, kan du finne en parfyme som er laget for låsene dine.

Det er forskjellige merker på markedet

Hårparfyme bruk hårtrender ideer vakkert hår BALMAIN PARIS HAIR COUTURE

Ekstra info:

En rask leksjon i parfymeri: Dufter er en blanding av forskjellige notater. Disse notatene er navn på de mange duftene som finnes i en parfyme. Det er toppnoter som representerer førsteinntrykket av duften og er de letteste av alle notater; Hjerte notater, som – i ordets rette forstand – er hjertet i duften; og deretter basenoter, som er de siste duftene som dukker opp når toppnotene er helt forsvunnet og midtnotene har begynt å oppløse. Sammen resulterer blandingen av alle tre notenivåene i en omfattende sanseopplevelse og til slutt en unik, frodig duft.

Finn din favoritt duft!

Hårparfyme bruker hårtrender ideer vakkert hår Byredo Gypsy Water

En oversikt over noen hårparfymer

Påført håret etterlater parfymer en varig duft som er både forfriskende og sensuell, i tillegg til å tilby noen ekstra fordeler for hårpleie. Nedenfor er noen av våre favoritt hårparfymer som vil holde låsene dine friske og lukte friske.

Aveda Pure-Fume hårtåke

Aveda lanserte bare en trio med Pure-Fume Hair Mists sommeren 2020. Hver av disse duftene inneholder solsikkeolje og kukui frøolje og er inspirert av naturlige smaker fra forskjellige deler av verden.

Aveda Trio

Hårparfyme Bruk Hårtrender Idéer Aveda Pure-Fume Hair Mist

Byredo Gypsy Water hårparfyme

En sterk hårparfyme med notater som bergamott, vanilje og rav. Gyspy Water Hair Parfyme fra Byredo setter et usynlig duftslør rundt manen din og inneholder silikon, som lover glans og smidighet.

Gypsy Water fra merket Byredo

BYREDO Hair Parfyme Gypsy Vann hår parfyme bruk hårtrender ideer vakkert hår

Sachajuan beskyttende hårparfyme

Denne duften er så forførende at du kanskje vil bruke den i stedet for din ekte parfyme. Duften spenner fra en åpningsduft av eple til en blomstrende ferskenrosa og ender med en hvit moskusfinish. Sachajuans hårparfyme beskytter mot skadelige UV -stråler og beholdes hele dagen.

Sachajuan hårparfyme har også en beskyttende effekt på håret

Hårparfyme bruk hårtrender ideer vakkert hår-SACHAJUAN Protective

Balmain parfyme av silke

Balmains Silk Parfyme inneholder arganolje for å løsne og reparere skadet hår samtidig som det gir langvarig glans, noe som fører til at det brukes ofte som en balsam. Og hva med duften? Den typiske sommerduften fra Balmain Hair Couture gjør at lokkene dine lukter friske og rene.

Balmains silkeparfyme for hår

balmain silke parfyme hår parfyme bruk hårtrender ideer vakkert hår

Fekkai Hair Fragrance Mist Rose Fraîche

Fekkais mest solgte hårtåke “Rose Fraîche” tilbyr en lett blomsterduft som bekjemper krus og statisk elektrisitet og gir glans til kjedelige krøller.

Hårtåke Rose Fraîche

Hårparfyme bruk hårtrender ideer vakkert hår fekkai

Nedenfor viser vi andre forslag. Ta en titt på det!

Hårparfyme bruk hårtrender ideer vakkert hår Acqua Di Parma Hårparfyme bruk hårtrender ideer vakkert hår Dior Miss Dior Hair Mist Hårparfyme Bruk Hårtrender Ideer Vakkert hår Ex Nihilo Fascinate Hair Mist Hårparfyme bruk hårtrender ideer vakkert hår FREDERIC MALLE Carnal Flower Hårparfyme bruk hårtrender ideer vakkert hår Gisou Honey Infused Hårparfyme bruk hårtrender ideer vakkert hår OUAI HAIRCARE Eau de Parfum Melrose Place Hårparfyme bruk hårtrender ideer vakkert hår playa new day hair mist Hårparfyme Bruk Hårtrender Ideer Vakkert hår Raincry Noir Advanced Hårparfyme Bruk Hårtrender Ideer Vakkert hår Thameen hårduft med keratin Hårparfyme bruk hårtrender ideer vakkert hår-CHANEL Coco Mademoiselle Hårparfyme Bruk Hårtrender Ideer Vakkert hår-Diptyque Do Son Hårparfyme Bruk Hårtrender Ideer Vakre Hair-Yves Saint Laurent Black Opium Hair Mist