Hvis du noen gang har spasert langs havnene på Sylt, på Maximilianstrasse i München eller på Kurfürstendamm i Berlin, vil du sikkert ha lagt merke til en hel rekke dyre tilbehør og den ene eller den andre luksusklokken på håndleddet til motemengden. Uten tvil er slike klokker fantastiske eksempler på horologisk håndverk, men dessverre har de også sin pris – ikke sant? Vi vil fortelle deg hvordan du kan få luksusklokkene til de store merkene mye billigere.

Tips for kjøp av en klokke - Slik får du en billig luksusklokke 2

Kjøp brukt og spar penger

Modellen av bruktmarkedet er faktisk ikke et nytt konsept, i noen tilfeller kan det virke litt rart – for eksempel i forhold til luksusklokker. Ved nærmere undersøkelse gir handel med brukte klokker fra merker som Rolex, Breitling og Co. god mening, og man lurer på hvorfor man i det hele tatt bør kjøpe nytt. Tross alt er det ikke bare online markedsplasser som tilbyr brukte klær og tilbehør, men også spesialforhandlere som fokuserer utelukkende på å kjøpe og selge brukte klokker. Med en slik leverandør som Watchmaster, for eksempel, kan du få en brukt Omega klokke i veldig god stand inkludert 24-måneders garanti, betydelig billigere enn en helt ny modell fra et offisielt merkebutikk.

Ikke bare vil du oppfylle drømmen om din egen luksusklokke, men du vil også raskt spare noen få tusen euro når du kjøper et slikt brukt ur. Til slutt er det noen ganger til og med nok penger til overs for etterlengtet designerstol eller å kjøpe en flott ny stallampe. Så hvorfor gå uten en når du like gjerne kan ha begge deler?

Tips for kjøp av en klokke - Slik får du en billig luksusklokke 3

Hvor trygt er det å kjøpe en dyr klokke på nettet??

Tanken om at du ikke er trygg fra å bli dratt av når du kjøper på nettet er ganske forståelig. For å beskytte deg selv best mulig mot svindlere, bør du derfor bare stole på sertifiserte forhandlere. I tillegg er det viktig å finne ut på forhånd hvor høye prisene på visse luksusklokker er. Et lite tips: hvis prisen for en Rolex virker for god til å være sann, så er den sannsynligvis det.

Med sertifiserte forhandlere på nett har du i de fleste tilfeller til og med muligheten til å finansiere ditt nye favorittur i enkle omganger. Å kjøpe et luksuriøst ur ripper ikke hull i lommeboken, men gir deg også muligheten til å bruke andre ting uten å måtte betale for deg selv. Din nye klokke kan da bare koste deg 50 € i måneden, og er derfor enda billigere enn mange mobiltelefonkontrakter.

Tips for kjøp av en klokke - Slik får du en billig luksusklokke 4

Hvorfor skal du i det hele tatt kjøpe en luksusklokke??

Dette er et helt legitimt spørsmål når du tenker på at hver mobiltelefon i disse dager er utstyrt med en høy presisjon tidsvisning, som i utgangspunktet gjør et mekanisk ur foreldet. Så hvorfor bruke et mekanisk armbåndsur i det hele tatt når vi allerede kan, AR -kontaktlinser med integrert skjerm å produsere? Selvfølgelig må alle bestemme selv hvor deres egne preferanser ligger i denne forbindelse. Men en ting er sikkert: Armbåndsur er fortsatt en integrert del av de daglige behovene, uansett om det er nødvendig eller ikke, og altfor mange menn og kvinner føler seg mer eller mindre “nakne” når klokken ikke er på håndleddet. Armbåndsur tilbyr også brukeren muligheten til å uttrykke sin personlighet og sin egen smak uten å være for støtende eller tiltrekke negativ oppmerksomhet. Et tilbehør av høy kvalitet på håndleddet er derfor en flott aksent for et selvsikkert og selvsikkert utseende.

Det er her luksusklokker spiller inn. Noen ganger kan gull Rolex -klokken ha et tvilsomt rykte, men når den kombineres riktig, kan den se ganske stilig ut og gjøre et veldig godt inntrykk. Fordelene med en luksusklokke er nemlig ekstremt høy kvalitet i utførelsen og materialer av høy kvalitet. For eksempel kan en Omega -klokke være over 50 år gammel og fremdeles se ny ut og kjøre presist. Hvis du ser på luksusklokkenes levetid, virker ikke prisene så høye lenger. På grunn av deres lange holdbarhet er armbåndsur fra kjente produsenter også følelsesmessige minner som kan følge deg gjennom livet ditt. Den daglige svingingen av et mekanisk armbåndsur kan også bli et elsket morgenritual som barbering etter den daglige dusjen.

Tips for kjøp av en klokke - Slik får du en billig luksusklokke 5

En luksusklokke som en stabil investering

Hvis disse argumentene ikke er nok til at du kan kjøpe en brukt luksusklokke, vil vi gjerne introdusere deg for et annet aspekt på dette tidspunktet: Investering. Skulle du ha trodd at luksusklokker nå delvis omsettes som aksjer? Ved å kjøpe og selge riktig klokke, kan du ikke bare få tilbake kjøpesummen du betalte, men kanskje til og med doble den. Men selv om du ikke vil spekulere med klokken på armen, beholder den en viss verdi på grunn av opprinnelsen og de høykvalitets og finprosesserte materialene. Hvis du for eksempel kjøper en brukt Omega-klokke i gull, beholder den vanligvis verdien du betalte for på bruktmarkedet. Når det gjelder et ur laget av edelt metall, kan du ellers alltid referere til materialverdien, i dette tilfellet med andre ord gullverdien, sett.

Bare ta en titt på nettstedene til populære online forhandlere for brukte luksusklokker, og få en ide om det store utvalget av klokkeremerker og modeller selv. Vi er sikre på at du garantert blir forelsket i en modell eller to!

Tips for kjøp av en klokke - Slik får du en billig luksusklokke 1