Den tradisjonelle hvite fargen dominerer igjen og igjen i Bryllupssamlinger, men det er også variasjon og en tendens til andre nyanser. Brudekjolene 2017 er ofte i rosa. Denne fargen kommer i stedet for pastellblues og levende syrener i år. De dominerte de siste sesongene. Innenfor denne fargen opplever vi forskjellige variasjoner som spenner fra veldig lyst til veldig mørkt.

Rosa brudekjoler 2017 – ofte vakkert ornamenterte

en av giambattista valli rosa blå kjoler 2017

Rosa og provokasjoner former brudekjoler 2017

Med rosa ser det ut til at designere ønsker å bevare romantikken til mange provoserende modeller. Den delikate fargen får kjoler med en aksent på de ekstravagante halsringene til å virke sjarmerende og uskyldige.

Det mangler ingen provokasjoner i brudekjoledesign 2017!

Slik er de sjarmerende, veldig dype V-utringningene. Disse ble skjult, men noen ganger også understreket, av rene elementer – strikket i eller som tilbehør.

Romantisk brudekjole med glidende skuldre

naeem khan brudekjole 2017

Romantikk og mystikk

I tillegg til den rosa fargen, sørger de mange kappene – lekne i folder, former og størrelser – for mer romantikk og mystikk. Og så igjen en sensuell provokasjon – brudekjoler med undertøyelementer. Også en hip trend for brudekjoler i 2017. Den er forøvrig ledsaget av en annen veldig praktisk trend. Det handler om å sette sammen brudeplagget fra flere deler. Det gjør det hele mye lettere å lagre og sette på.

De frie skuldrene bestemmer også sterkt stemningen i brudekjolekolleksjonene for 2017. De tradisjonelle utklippene tas opp og tolkes på en moderne måte, for eksempel med Isabelle Armstrong. Den er avhengig av effekten av glidning – en alltid iøynefallende løsning for brude- og kjoledesign generelt.

Minimalistisk, men også mystisk bryllupslook fra Dior

dior brudekjole

De mest kjente designerne og brudekjolene deres i rosa

I 2017 skapte noen av de mest kjente designerhusene nydelige brudekjolemodeller i rosa. Vi ser slike i samlingene til Valentino, Dior, Giambattista Valli. I slutten av januar endte moteshowet Chanel Haute Couture S / S 17 i Paris av Lily-Rose Depp i en rosa brudekjole. Laget i den like trendy stoffet tyllen – en fortsatt trend innen brudekjoler.

Nåværende brudekjoler 2017 fra Lela

lela rose brudekjoler 2017 kolleksjon

Rosa i sammenheng med dagens bryllupstrender

Brudekjoler i rosa er ideelt sett en del av andre bryllupstrender for i år. Du begynner å dekorere med store applikasjoner av Pantone -fargen Grennery. Pink kommer til sin rett i denne sammenhengen.

Boho -stilen fortsetter å seire – i dekorasjonen og også delvis i klærne. Rosa utfyller stemningen fantastisk her også.

En aktuell trend er tildeling av belysning en sentral rolle i dekorasjon. Dette skaper en romantisk stemning som gjenspeiles fantastisk i rosa brudekjoler. Frukt, planter – kunstige eller ekte, er også en dominerende tendens og også superromantisk.

Giambattista Vallis brudekjole mot en moderne metallisk grønn bakgrunn

Lily Rose Depp_valli brudekjole 2017

Velg rosa til våren

De rosa brudekjolene er spesielt godt egnet for stemningen i bryllup om våren. Den fortsatt kule stemningen blir varmet opp av denne mildheten og romantikken. I tillegg passer fargen fantastisk med det elegant dekorerte interiøret – og vi velger dette til bryllupsfesten denne sesongen. Men du kan også gifte deg i rosa hele året – så snart du vil sette eventyrromantikk i sentrum av festivalen.

Christian Sirano brudekjole med et rosa og hvitt skjørt i mange nyanser

christian sirano brudekjole 2017

Brudekjolen til Francesco Scognamiglio ser lett og edel ut samtidig

francesco scognamiglio brudekjole

Haughton oppnådde et eventyrlig utseende med det rosa

haughton brudekjole 2017

Brudekjolen til Ines di Santo viser den trendy V-halsen

Ines di Santo brudekjole 2017

Maids Dress Dress i rosa bruker elementer fra undertøy og streetmote

maids kjole luca

Romona Kevezas kjole ser umiddelbart veldig fet ut på grunn av de brennende aksentene på rosa

Romona Keveza brudekjole 2017

Naturlige detaljer og rosa elementer utgjør karakteren til denne hvite brudekjolen!

sabrina dahan brudekjole med rosa elementer

Giambattista Vallis jentete og nydelige kjole er perfekt for prinsesser

vallis nydelig kjole

Versace fortryller med sensuelt spill av bretter

versace lang kjole i rosa