Hvis du planlegger en bryllupsfeiring i 2020, vil du sikkert finne ut mer om de siste trendene så snart som mulig. Siden vi synes dette temaet er veldig spennende i alle aspekter, vil vi gjerne hjelpe deg. Bryllupsmottakelsen må være en veldig personlig affære. Tradisjonene, skikkene og trendene er der for å inspirere oss. Så ikke la det begrense deg. Fordi du til slutt bestemmer selv hva som er en prioritet for deg personlig og hva som ikke er det. Når du gjør det, trenger du imidlertid en rekke ideer som du kan bruke.

Trenden er å bruke mer enn en brudekjole

tre brudekjoler bryllup dekor

En video som viser den gledelige forventningen til bryllupet

Det blir mer og mer moderne å presentere bryllupets forhistorie på en video. Det er sannsynligvis fordi forventningen er like spennende som selve feiringen. Ved å gjøre noe spesielt ut av alle forberedende tiltak, som å kjøpe en kjole, velge menyen eller invitasjonene, varer gleden lenger!

Da stiger også stemningen, slik at du garantert oppnår best mulig stemning under bryllupet.

Bryllup blir mindre og mindre formelt

forretningsideer for bryllup bryllup dekor

Ideer til videoer

Hvis du fortsatt må søke, bør du inkludere den. Det samme gjelder forlovelsen og de forskjellige andre spennende øyeblikkene før bryllupet. Det kan hende du synes det er spesielt flott å lage en video av vennene og familiens reaksjoner. Gjør deretter noen intervjuer med dem, der du spør dem hvordan de føler om feiringen og bryllupet ditt. Alt dette vil absolutt bidra til mye latter og flotte høydepunkter under bryllupsfeiringen. Siden vi er om emnet i forhistorien til bryllupet, vil vi gjerne gjøre deg oppmerksom på følgende: Det blir mer og mer populært for kvinner å foreslå!

Ballonger er en trendy dekorasjonside til bryllupsfesten

bryllup dekor dekor ideer bryllup trender

Brudekjole trender

Prinsessens brudekjoler opplever nok et høydepunkt i 2020. Bruder kan se dramatiske, ømme, feminine ut igjen. I utgangspunktet skiller de klassiske modellene seg ut når det gjelder motetrender på dette og andre områder. Disse er imidlertid preget av klare linjer og laget av spesielt moderne, komfortable og lettstelte stoffer. Du gir avkall på det store antallet detaljer og velger færre detaljer, som imidlertid fremstår som iøynefallende og på en eller annen måte overraskende. For eksempel venter mange brudekjolemodeller med spesielt originale ermer i 2020. Store smykker festet til klær er fremdeles vanlige.

Variert drikke spiller en stadig viktigere rolle

bryllupsdekorasjon til bryllupet

Og også…

Videre er innbakte mønstre veldig på moten, og derfor liker designere for tiden å understreke thaille. Flere og flere kvinner velger også to brudekjoler, en til den offisielle delen av seremonien og en til feiringen. For den andre delen velger du vanligvis veldig enkle modeller, som du deretter enkelt kan bruke til hverdags. Brudekjoler som er spesielt feminine er moderne  bryllup dekor hichzeitdress ideer

Brudebuketten

Brudebuketten er sannsynligvis det viktigste tilbehøret under bryllupsmottakelsen. Stikkordene for dette i neste år er monokrome, lyse nyanser og en vakker, sterk duft. For eksempel ville en bukett lavendel være det perfekte valget. Du har en fargepalett og en vakker duft som vil bli husket lenge. Vi anbefaler at du velger de velduftende blomstene i henhold til sesongen for bryllupsfeiringen. Planter som viser mindre blomster og mer blader er et annet trendy valg.

Buene dekorert med blomster er fortsatt populære bryllupsdekorasjoner

bryllup dekorasjon bryllup dekorasjon

Hva er trendene i bryllupsmenyen??

Veganske menyer, sunne alternativer, som selv mennesker med gluten og laktoseintoleranse tåler, dominerer i økende grad bryllupstrender. Det er mer og mer vanlig å slippe kjøtt og meieriprodukter helt ved noen bryllupsfeiringer. Ikke bli overrasket over dette, spesielt hvis bryllupsparet selv følger en vegansk eller vegetarisk livsstil. Det anses ikke lenger som obligatorisk å gjøre rettferdighet til kjøttspisere. Videre er det en tendens til å være mindre formell når det gjelder å bestemme bryllupsmenyen. Buffeer blir stadig mer vanlig, og kurs serveres mye sjeldnere ved bordet. Flere og flere festlige varianter av populære hurtigmatprodukter som pizza eller hamburgere kan bli funnet. Tross alt blir det store utvalget av drikkevarer stadig viktigere. Flere og flere originale cocktailer serveres, både med og uten alkohol.

Velg en bukett som er utført i en lys farge

bryllup dekor bryllup trender

Dekorasjonen til bryllupsfeiringen

Når det gjelder bryllupsdekorasjoner, er det også en tendens til å være mindre og mindre formell. Ideer med forskjellige ballonger og originale veggdesign har vært spesielt populære siden 2019. Denne trenden vil fortsette det neste året. Det er ofte collager med bilder av brudeparet. Det ville være et fantastisk tillegg til en video om emnet. Blant annet vil det sikkert gjøre det lettere for gjestene å komme med gode samtaleemner, selv om de ikke kjenner hverandre så godt. Du kan til og med få noen av disse involvert i forberedelsen til bryllupsveggdesign! Hvem vet om du ikke får et bilde som du ikke mistenkte eksisterte!

Lys og lys står stadig mer i sentrum for bryllupsfeiringen

bryllupsdekor bryllupsfestinspirasjon

Lyset i dekorasjonen som et hovedsymbol!

Lyset i form av originale lysestaker eller feelys kommer mer og mer til syne i bryllupsdekorasjoner. De dekorerer dører, pergolaer, tak, henger på vinduene. Noen ganger er det til og med satt opp spesielle buer, som også er dekorert med eventyrlys. De symboliserer den lykkelige og lyse overgangen til parets nye livsfase.

Generelt er den dype symbolikken og mindre den overfladiske tilnærmingen i forberedelsene til bryllupsfeiringen i trend. Fordi vi til slutt lever i en epoke hvor man prøver å oppdage den sanne betydningen av forhold, inkludert ekteskap. Dette gjenspeiles selvfølgelig også i denne svært viktige festivalen!

Enkel eleganse er dagens orden

bryllup dekorasjon motetrender menn

Helsebevisste menyer er alle raseri

ideer til bryllupsdekorasjon

En annen trendy idé ville være å bruke personlige veggdekorasjoner

bryllup dekorasjon bord dekorasjon veggdesign

Når det gjelder klær, fortsetter du å bli inspirert av tradisjon

bryllupsdekor flotte ideer til dekorasjoner

Nok en flott bukett som ville være ideell for en bryllupsfeiring i 2020

bryllupsdekorasjon flott bukett

bryllup dekorasjon kake dekorasjon ideer

bryllup dekor veggdekor ideer

Den subtile dekorasjonen ville være ideell for mange bryllupsfeiringer i 2020!

lys dekorasjon bryllupsfest

personlig veggdesign bryllupsdekor

borddekorasjon for et bryllup bryllup dekorasjon

flott idé for bryllupsdekorasjonen

Ytterligere to perfekte kjoler som modell for ditt drømmebryllup!

trendy brudekjoler bryllupsdekor

forskjellige menyer bryllup dekorasjon

veggdekor ideer bryllupsdekor