Midt på sommeren overrasket Ciara fansen ved å raskt endre utseende. Dermed viste den også en veldig populær trend blant kvinners frisyrer for øyeblikket. Det er en kort bob parret med moderne hårfarger. Som i hennes tilfelle – noen nyanser av brunt kombinert med hverandre i en ombre stil. Dette er selvfølgelig en veldig sterk kontrast til de lange krøllene stjernen hadde før. Sangeren har valgt en kort og samtidig asymmetrisk bob. Mange observatører tror at hun etterlignet Victoria Beckhams stil fra rundt 2000 -tallet. Så du kan si at hun har byttet fra et veldig moderne til et retro -utseende.

Ciara la ut dette og lignende bilder med bob -frisyren på Instagram

antrekk i oransje ciara veldig fint

Ciara populariserte sitt nye utseende gjennom Instagram

Forrige fredag ​​viste Ciara sitt nye utseende til fansen i et innlegg på Instagram. Hennes skinnende høydepunkter i forskjellige nyanser av brunt tiltrakk øyeblikkelig oppmerksomheten til fansen. De fremre trådene er litt lengre og krøllet innover.

  Hennes nåværende utseende er et mesterverk av hårdesigneren som heter César De Leön Ramirêz.  Som han selv understreker, er arbeidet hans gjentatte ganger inspirert av frisyrer fra nittitallet og begynnelsen av det 21. århundre.

Flott antrekk og en moderne frisyre

ciara bob - veldig vakker

Victoria Beckhams frisyrer fra nittitallet og begynnelsen av det 21. århundre

Som allerede nevnt, er Victoria Beckhams frisyrer fra denne perioden en mulig modell for Ciaras nåværende utseende. Det var også den mest kjente tiden for gruppen Spice Girls. På den tiden ble denne frisyren et ikon for Victoria, kjent som Posh Spice. Forkortelsen av hårklippet var pob. Men Victoria var absolutt ikke den eneste som hadde et slikt hårklipp den gangen.

Det naturlige håret til Ciara

ciara med flotte lange krøller

Ciara -hår ser nydelig ut med hvilken som helst frisyre

ciara - vakkert langt hår

Victoria Beckham har hatt vakre bob -frisyrer om og om igjen gjennom årene

victoria beckham bob

Har hårdesigneren fra Ciara Vicroria eller andre forbilder brukt?

ciara bob beckham