Kult -sitcom “Friends” feiret 25 -årsjubileum sist helg. Courteney Cox og Lisa Kudrow var sammen ved anledningen. De møttes hos Charlie Puth, men alle andre ble savnet. Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer var ikke der.

Charlie, Lisa og Courtney sammen på et Instagram -bilde

kjendisnyheter venner gjenforening hollywood

Vennene er 25 år!

“Venner” fylte 25 år forrige helg. Fansen av den populære sitcomen har feiret jubileum på sosiale medier. Der snakket de om favorittepisodene sine, og det ble organisert quizspill om forskjellige arrangementer fra dem.

På denne måten kunne både skuespillerne og fansen bevise at de virkelig er de største fanene av denne sitcom. Selvfølgelig brukte fansen også denne anledningen til å ringe til skuespillerne for en ny episode.

“Friends Reuinion” i flammer!

friends reunion - kjendiser hollywood courtney cox

Courteney Cox og Lisa Kudrow feiret sammen

I år var det mange nostalgiske møter mellom alle eller nesten alle “Venner” -aktører, som vi også rapporterte om. Courteney Cox og Jennifer Anistons fødselsdager er gode eksempler på dette. Alle unntatt Matthew Perry deltok også i et felles talkshow og var veldig glade for seg selv og fansen. På grunn av dette er det klart at skuespillerne står overfor hverandre og gjennom sitcom har også fått et godt vennskap i livet. Men samtidig er de selvfølgelig veldig engasjerte, og det er vanskelig å møte dem alle samtidig. Monika og Phoebe, skuespilleren Courteney Cox og Lisa Kudrow, hadde tid til hverandre i helgen. Dette er selvfølgelig også veldig fint, og viser at de enkelte kjendiser fra denne sitcom også er gode venner i det virkelige liv.

Charlie Puth var til stede på det varme møtet mellom de to skuespillerne fra Friends 

venner gjenforening hollywood charlie puth

Hva var det lille møtet??

Hva handlet egentlig det lille møtet med Friends -skuespillerne Courteney Cox og Lisa Kudrow om? De spiste middag sammen i selskap med sangeren Charlie Puth, og de tre fanget definitivt oppmerksomheten til journalister og fans. Courteney Cox tok et flott bilde og det på Instagram postet. Hun skrev: “Prøver å holde meg kjølig i all denne varmen # 25”. Lisa delte også et bilde av middagen. Hun skrev: “Vi er så glade for å feire, og vi brenner i flammer.”

Igjen de tre glade ansiktene

venner gjenforening hollywood skuespiller Lisa Kudrow

Til i dag håper fansen på en ny serie av sitcom med de samme skuespillerne

venner gjensyn kjendis nyheter

“Vennene” møttes flere ganger i år 

hollywood skuespiller venner gjenforening