Alle som verdsetter et godt utseende vet at håret trenger spesiell pleie. Du kan finne passende pleieprodukter for hver hårtype i alle apotek. Utvalget er stort og det er ikke rart når du står litt forvirret foran hyllene i butikken. Hva vet du om curlingpleie Ja, for få mennesker er glade for naturlige krøller og gode pleieprodukter for dem ble bare funnet i Afro -butikker til nylig. I dag vil vi fordype oss i dette emnet og se nærmere på og presentere gode produkter for krøllete jenter. Nevnte metode er for tiden en absolutt hit. Det spesielle med det er at metoden optimalt utfolder potensialet til hvert hår og gir liv til krøller og hårfarger.

Curly Girl Method -produkter og hvordan du kan komme tilbake til opprinnelsen til silhuetten din 

Curly Girl method produkter maedchen

Hvilke Curly Girl Method -produkter er etterspurt og hvorfor?

Hud og hår elsker fuktighet og kan derfor hydratiseres grundig. Spesielt nå, når solen skinner så sterkt, kan du intensivere omsorgen og oppleve ditt eget hår like omfangsrikt som aldri før. I begynnelsen trenger du et innledende utstyrssett, som hårpleien vil lykkes perfekt med.

En flaske som kan brukes igjen med sprayfeste ville være en fordel, og vi beskytter også naturen. Etter bruk kan flasken fylles med hjemmelagde naturprodukter og brukes igjen. Det andre på vår liste er det riktige håndkleet. Vi merker det ikke med en gang, men håret vårt lider hvis du tørker det feil. En mikrofiberduk for krøllene og en for å tørke dem av – dette vil støtte hårstrukturen og snart få den i gang. En trekam og en god børste er det neste i god krøllpleie. Hårbånd og putetrekk skal være silkeaktige og glatte. Du kan utelukke alt som ville belastning og skade hårstrukturen!

Filmdannende sjampo og produkter bør glemmes og byttes ut umiddelbart 

Liste over produkter fra Curly Girl method

Curly Girl Method -produkter eller hvorfor riktig hårpleie er så avgjørende for hårstrukturen

Curly Girl -metoden ble utviklet for å støtte hårets naturlige potensial. Få råd fra frisøren din og finn ut hvilken type hår manen tilhører. Det er også viktig å vite hvor sunt håret er og om det er tykt eller ganske tynt. I alle tilfeller vasker du først med en såkalt dyprensende sjampo. Alt som ikke hører hjemme i håret som støv, sjamporester, fettavsetninger etc. fjernes helt. Dermed er håret forberedt på sin første og riktige krøllpleie. Det er viktig å vaske med den nevnte sjampoen noen få uker. Daglig pleie med Curly Girl -metoden – balsam er viktig for de vakre krøllene. Sprøyting av kaldt vann etter at balsamen har jobbet med lover ekstra glans og beriker håret med fuktighet. Varme er forbudt ved dusjing og føntørking.

Style håret ditt i henhold til retningslinjene og ikke vask det hver dag 

Curly Girl method produkter nybegynnere

Krøller og bølger for rett hår også?

Hva skjer når vi er ved sjøen og ikke vasker og retter håret vårt hver dag? Ikke sant! De blir sprø ganske raskt. Og her er begynnelsen på bølgene og krøllene for alle som alltid har drømt om dem. Å ta en lunken til kald dusj bidrar også til å trekke ut potensialet i håret. Velg sjampo som er fri for silikon, sulfater, alkohol og parabener, lufttørk håret og nøy deg med et bomullshåndkle! Hvis du har tørre flekker etter bleking, er det bare å forkorte håret! Noen dager etter overgangen vil du oppdage at håret ditt ser sterkere, fyldigere og mer levende ut. De fleste tilhengere av Curly Girl -metoden klarer seg helt uten sjampo, noe som absolutt er veldig vanskelig for mange. De nøytrale sjampoene fra helsekostbutikken er ufarlige og rene godt, men du bør ikke bruke dem hver dag hvis du vil få det krøllete resultatet.

Ta vare på håret og unngå alle prosesser som skader hårstrukturen 

Curly Girl method -produkter er kule

Hvis du liker fantastiske krøller, bør du bare bruke spesielle kammer med grove tenner 

Curly Girl metode produkter curling kam

Hvor pålitelig er metoden Curly Girl?

Så det er virkelig naivt å tro at rett hår kan få et afro -utseende uten å bruke sterke stylingmidler. En lysbølge ville vært mye mer realistisk hvis du steller håret ditt i henhold til prinsippet om krøllete jenter. Oppgaven med denne hårstylingsmetoden er å behandle håret ditt så naturlig som mulig mens du vekker potensialet til bølger, krøller og volum. Jo mer bølget og krøllete håret er, desto mer voluminøst og livlig blir du etter å ha brukt Curly Girl Method -produktene. Hold deg naturlig og nyt endelig hårets prakt!

Velg alltid pannebånd og bandanas som er laget av naturlige stoffer 

Resultatet av Curly Girl -metodens produkter

Du kan arve vakkert hår, men regelmessig vedlikehold er et must 

Curly Girl method produkter grå

Hårvask, samt riktig tørking av håret bør observeres 

Curly Girl metode produkter langt hår venter

I stedet for å tørke håret, bruk en turban for å tørke håret 

Curly Girl metode produktliste mikrofiber

Krøller kjemmes med grovtannede kammer eller med fingrene – det er veldig viktig for blodsirkulasjonen i hodebunnen 

Curly Girl metode produkter liste mikrofiber afro plukke

Gi retning til bølgene og krøllene 

Curly Girl metode produkter etter varighet kam

Elter ofte håret og provoserer mer volum og prakt 

Curly Girl metode produkter etter perm

Unngå sjamponering og vask bare med balsam hvis du kan holde ut 

Curly Girl method produkter oele

Glatte overflater og silkeaktige puter beskytter håret mens du sover 

Curly Girl method produkter silkeputer

The Curly Girl Method kan glede godt preparerte gutter også 

Curly Girl method produkter gutt

Curly Girl -metoden krever mye tålmodighet, noe som belønnes 

Curly Girl metode produkter etter varighet

Curly Girl method produkter rødt hårjpg

Curly Girl method produkter metode

Curly Girl method produkter lang

Curly Girl method produkter

Curly Girl method produserer langt hår