Sommeren er rundt hjørnet, og den sterke solen minner oss om at vi også bør beskytte oss mot solens stråler. Øynene er et av våre 5 sanseorganer og derfor en viktig del av kroppen vår. For å nyte godt syn må vi ta godt vare på øynene våre. I denne forstand er solbriller ikke bare et motetilbehør, de er også viktig solbeskyttelse for øynene. Heldigvis kan helse og mote gå hånd i hånd. Designer solbriller er av høy kvalitet og holder tritt med dagens motetrender.

Hvis du vil beskytte øynene dine med en av de fantastiske solbrillene våren / sommeren 2019, så ta de nåværende modellene under hetten og velg de riktige solbrillene for ansiktsformen din i henhold til dine personlige preferanser. Hvis du er den kreative typen, er du sikker på å nyte trendene i designer solbriller 2019.

Som er de nåværende designer solbrillene for vår / sommersesongen 2019

Designer solbrilletrender vårsommer 2019 formfargetendenser

De hotteste modellene i 2019 inkluderer skjoldsolbrillene, med både en sporty og en mer klassisk design. Formen og fargen på brillene kan være relativt forskjellige.

Det er merkbart at aviator solbriller som var så populære tidligere år mangler denne sesongen. Men katteøyne og trekantede solbriller er fortsatt veldig populære.

Samlet sett ser de nåværende designer solbrillene futuristiske, innovative og elegante ut, selv om det også er noen flere retroalternativer.

Aktuelle trender og iøynefallende modeller

Designer solbrilletrender våren sommer 2019 Shield solbriller mørke briller

1. Skjold solbriller

Skjoldsolbriller er den beste beskyttelsen fordi de dekker en stor del av ansiktet. Hovedtrekkene deres er at de ikke er dobbeltrammet som de fleste solbriller, men er laget av et stort stykke klart materiale som dekker både øyne og nesebroen.

Den sportyere versjonen av skjoldsolbrillene er tilgjengelig fra Stella McCartney -merket og er preget av en aerodynamisk form, fargerike speillinser og bare en toppramme.

Solbriller som sitter som et skjold

Designer Solbriller Trender Vår Sommer 2019 Shield Solbriller

Oversized skjold solbriller er også på moten denne sesongen, med de mest ekstreme variantene som er sett på Marques ‘Alemeida, Rick Owens og Gucci. Hos Miu Miu er skjoldsolbrillene preget av et sløyfe i midten, rett over nesen, og litt mer bling-bling på sidene. Andre designere som leker med Shield -solbrillene er Loewe, Tod’s, Tom Ford og 3.1 Phillip Lim.

Oversized skjold solbriller er fortsatt trendy

Designer solbrille trender våren sommer 2019 Shield solbriller varianter

2. Sporty solbriller

Det store comebacket til skjoldsolbrillene har en betydelig effekt på brilletrendene sommeren 2019. Både de sportslige modellene og det elegante og fine designet ble påvirket av det.

Sporty solbriller med overdimensjonerte skjold aksenter ble laget av Nicopanda, Each x Other, MSGM, Zadig & Voltaire og 3.1 Phillip Lim presentert. Det var også futuristiske fjell solbriller på skjermen, som er perfekte for vinterbruk.

Courreges presenterer solbriller som kombinerer tre trender i ett blikk – skjold, flat topp og sporty aksenter.

Designer solbriller for sportslige og motebevisste kvinner

Designer solbrilletrender våren sommer 2019 sporty solbriller

Overdimensjonert og sporty

Designer solbrilletrender vårsommer 2019 sporty solbrillemodeller

3. Solbriller med glitterapplikasjoner 

Juveler og pynt er et vanlig syn på designer solbriller, men denne sesongen har de tatt designerne til det ekstreme.

Det ville være en skikkelig overraskelse hvis Dolce & Gabbana ville ikke ha sendt modeller med massive og juvelerte solbriller på catwalken. Det italienske haute couture -merket presenterte solbriller med gullrammer i form av merkelogoen, så vel som med mange andre rammer prydet med gull-, perle- og juveldesign.

Spesielt bemerkelsesverdig er solbriller på Givenchy, som ganske enkelt er overfylte med smykkekjeder. Andre iøynefallende solbriller for 2019 ble sett på rullebanen av Prada og Jeremy Scott.

Solbriller som smykker

Designer solbrilletrender våren sommer 2019 glittertrend

4. Solbriller med mønstrede innfatninger

Merkene som virkelig skiller seg ut fra mengden med stoffprøver er også de som gjorde bemerkelsesverdige mønstre og trykk på solbriller til en trend.

Selvfølgelig må vi begynne med Moschino. Merket presenterte morsomme og kreative doodle -mønstre på dresser og kjoler og har dyktig overført dem til solbriller.

Polka prikker er en av de nåværende trendene, og dette ble mesterlig implementert i svart -hvitt av Fendi.

Mønstre er populære

Designer solbrille trender våren sommer 2019 ramme med mønster

5. Solbriller med roten ramme

Versaces trekantede solbriller har en lys rød ramme som står i kontrast til de lyseblå linsene. Salvatore Ferragamo handler om fargerike plastrammer, inkludert røde rammer og svarte briller.

Røde solbriller som ble brukt av en modell på Sally Lapointe moteshow består av en lys, klar plastramme med matchende briller. Røde solbriller med røde linser var også en del av Each X Other -kolleksjonen.

Den klassiske røde fargen går ikke av moten

Designer solbrilletrender våren sommer 2019 rød ramme

6. Designer solbriller med trekantede linser

Denne sesongen har designer solbriller med trekantede linser mer en futuristisk enn en retro effekt. Modellene er slanke og sofistikerte, med et litt avantgarde-utseende.

Burberry valgte et spesielt unikt inntrykk av denne trenden, med brillene som hadde en litt avrundet topp og ble trukket ned, noe som ga modellene en litt trist effekt.

Akkurat det motsatte kan sees på Marni, der trekantede briller er snudd litt oppover, noe som gir en ultra-futuristisk effekt. Sally Lapointe og Saint Laurent har også designet trekantede solbriller for våren 2019 som absolutt er verdt å nevne.

Trekanter og andre geometriske former vinner popularitet 

Designer solbrilletrender våren sommer 2019 trekantede briller solbriller

7.. Mikro solbriller

Selv om overdimensjonerte solbriller er raseri, kjemper noen ekstremt små modeller for å vinne sin plass på den populære listen også. Smale glass så futuristiske ut og kom i både trekantede og rektangulære former.

Mikrosolbriller kommer i mange forskjellige stiler. De kan være ekstremt slanke og slitt uformelt på midten av nesen.

Sally Lapointe presenterer superflate, trekantede solbriller i alle slags morsomme farger. Courreges viser også noen ultra-flate solbriller.

Så smalt som mulig

Designer solbrilletrender vårsommer 2019 mikrosolbriller

I tillegg til de fasjonable futuristiske tynne solbrillene, viser de nåværende brilletrendene også interessante former for små solbriller som er mer dekorative enn å beskytte øynene mot solens stråler.

Hver x Other og Saint Laurent presenterer begge en rekke små solbriller i alle fasonger, fra diamantformer til interessante, tordeninspirerte design.

Smalt, kantet og mønstret

Designer solbrilletrender våren sommer 2019 Micro solbriller smale modeller

8. Solbriller med store firkantede linser

Firkantede solbriller er perfekte og tidløse. Du kan alltid bruke solbriller med store firkantede linser når det ikke er sminke, og du vil fortsatt se fasjonabel ut. Så det er ingen overraskelse at denne modellen fortsetter å være på trend.

Christian Diors tolkning fanget oppmerksomheten til nesten alle motebloggere. Andre designere som har presentert store firkantede modeller er Boss, Chanel, Burberry.

Moderne briller kan også være store og firkantede

Designer solbrilletrender våren sommer 2019 store firkantede rammer

9. Unike glassformer

Noen av solbrillene i sommersesongen 2019 passer ikke til noen av trendene nevnt ovenfor fordi de er så nyskapende. Designerne lekte dyktig og løst med alle tradisjonelle glassformer og skapte fascinerende varianter som er vanskelige å beskrive. Nyt dristige kreasjoner fra merker som Acne Studios, Saint Laurent, Emporio Armani, Dolce & Gabbana og Sportmax.

Quirky kreasjoner for vågale motefans

Designer solbrilletrender våren sommer 2019 iøynefallende designermodeller Designer solbrilletrender våren sommer 2019 iøynefallende modeller Designer solbrilletrender våren sommer 2019 iøynefallende solbriller

10. Designer solbriller med klassiske runde linser

Hvis skarpe kanter ikke er noe for deg, kan du gå til solbriller med runde linser.

En av de mykere runde solbrillene på Etro har en delikat trådramme, mørke, men fremdeles gjennomsiktige og store runde linser. Briller med runde linser er også veldig populære hos Elie Saab. Og avrundede blå briller stakk ut av rammeløse solbriller hos Arthur Arbesser.

Den klassiske runde formen er også tilstede

Designer solbrilletrender våren sommer 2019 runde briller

Dette er 10 av de nåværende motetrendene innen designer solbriller for vår / sommersesongen 2019, men det er ikke alt. Hold deg til det og bli kjent med de neste 10 brilletrendene i vår følgende artikkel.