Mange låsesmeder prøver nå å skamløst dra nytte av panikk og hjelpeløshet for mange mennesker, for når du først har låst deg utenfor dine fire vegger, er det ofte bare en låsesmed som kan hjelpe. Imidlertid prøver mange å tjene store gevinster, og derfor er regninger på over 1000 euro ikke uvanlige. Imidlertid er dette helt overdreven for å åpne en dør og skal på ingen måte betales.

Slik at du kan beskytte deg mot slike tvilsomme låsesmeder, bør du lese nøye gjennom følgende tips og triks og internalisere dem for å unngå en ekkel overraskelse til slutt.

låsesmed suksess

Dette er de viktigste tipsene på et øyeblikk:

  • Ring flere selskaper og sammenlign prisene. I tillegg bør du bli fortalt nøyaktig på telefonen hvilke kostnader som vil påløpe for hvilke tjenester.
  • Ikke slå et nummer fra en låsesmed som er oppført i telefonboken med “AAA” i begynnelsen. Dette er ofte tvilsomme leverandører som ønsker å lokke kunder som direkte slår det første nummeret som fanger øyet. Imidlertid er det ofte høye priser og arbeid er tvilsomt.
  • Sett alltid en fast pris på telefonen og få dette bekreftet igjen på stedet for å unngå misforståelser.
  • Hvis låsesmeden ønsker å sende en annen ansatt, bør du strengt nekte å gjøre det. En dør kan også åpnes alene i løpet av få minutter uten skader. En annen spesialist ville bare få kostnadene til å skyte i været unødvendig.

låsesmed tips

  • Vær også forsiktig så du ikke skader døren forsettlig. Du trenger ikke tungt utstyr osv. For å åpne en dør, og det skal vanligvis ikke være noen skader. Tvilsomme tilbydere vil gjerne belaste deg for ekstra reparasjoner, skaden som påløper, for å samle inn betydelig mer penger.
  • I tillegg må du aldri la deg presse av en montør, og hvis du allerede mistenker at du er blitt lurt, bør du ikke vike fra å ringe politiet. Du kan også ringe venner eller naboer for å hjelpe hvis du blir presset ut til å betale.
  • Som et forebyggende tiltak er det ofte best å ha en ekstra nøkkel med venner, familie eller naboer som du kan bruke i nødstilfeller. Dette sparer ikke bare tid, men hele situasjonen kan også løses uten hjelp fra en låsesmed.

låsesmed

Det er så høy prisen kan være

Hvis inngangsdøren må åpnes og sylinderen skiftes samtidig, kan denne tjenesten koste maksimalt 100 euro. Selv om dette ikke er billig heller, må det godtas for en tjeneste som bør ta rundt 15 minutter. Alle høyere priser grenser imidlertid til rip-offs og bør ikke betales direkte i kontanter.

Prisene stiger i helgene

Hvis du har låst deg ute om natten eller i helgen, kan det koste 200 euro å åpne døren. Dette er imidlertid den øvre grensen, og høyere priser er tvilsomme leverandører som du ikke engang bør ansette.

seriøse låsesmidtips

Hvordan finne riktig låsesmed

Først Som regel bør kontaktpunktet være “Gule sider“, Ytterligere telefonbøker eller lokale innsidertips. Husk imidlertid å alltid bli enige om en fast pris over telefonen for ikke å oppleve noen stygge overraskelser senere og for å avskrekke tvilsomme selskaper direkte.

  låsesmed åpen dør