Demi Lovato er kjent for sin naturlige skjønnhet, hovedsakelig på grunn av hennes fantastiske hud. Hun har også vakre svarte øyne, og hun liker å understreke dem med passende sminke. Vi har allerede sett dem med mange forskjellige varianter av Smokey Eyes. Til syvende og sist var makeupartisten hennes Rokael Lizama. Han viste tydelig talentet sitt i ansiktet til Demi Lovato. Stjernen ser ut til å ha verdsatt dette veldig høyt. Umiddelbart etter at sminken var ferdig, viste hun noen få selfies med det på sosiale nettverk. Aksenten i disse bildene eller sminken var hovedsakelig på øynene hennes. Leppene til den 26 år gamle sangeren og skuespilleren ble subtilt understreket.

Demi Lovato la ut dette bildet på Instagram de siste dagene

røkt øyne flott utseende

Mange varianter av smokey eyes

Smokey Eyes er en sminketeknikk som gir en kvinnes ansikt en spesielt viktig og forførende karakter. Det er ganske mange varianter av dette, og alle krever øvelse for å oppnå best mulige resultater. Smokey øyne kan lages i mange forskjellige farger.

Men det er best å bruke nyansene til en og samme nyanse for en perfekt effekt. For det meste er røykfylte øyne i svart og grått. Du kan kombinere den med beige eller lilla og få frem øynene enda mer med en kontrast. Demi Lovato valgte varianten med de mørkegrå og svarte fargene, sammen med beige og lysebrun.

Denne sminken er fra Rokael Lizama

brune flotte øyne røykte øyne

Tips fra Demi Lovato for Smokey Eyes

Smokey eyes ser ut til å være Demi Lovatos favoritt sminketeknikk. Hun delte ofte ideer og inspirasjon med sine fans på sosiale nettverk. Vi gjorde noen undersøkelser og fant en opplæring fra stjernen om røykfylte øyne. Her er de forskjellige trinnene for å perfeksjonere sminke i denne stilen med noen ekstra tips fra Demi Lovato.

Demi med lignende sminke på forsiden av Vogue

første side vogue røykte øyne Demi Lovato

Første skritt: Du bør bruke fundamentet på øynene dine. Påfør dette forsiktig på hele øyelokkområdet. Du bør legge klart pulver på den.

Steg 2 inkluderer krem ​​øyenskygge i svart farge. Dette er en base som den resterende øyenskyggen skal påføres. Hvis du tar dette trinnet med sminke, blir slutteffekten ekstra intens.

Demi er ofte sminket hjemme ogsårøykte øyne daglig sminke

Det tredje trinnet Smokey eyes makeup er den mest kompliserte. Påfør skinnende brun øyenskygge. Påfør dette fra bunn til topp og fordel det også på øyelokkets bretter. I dette området bør du følge øyenbrynslinjen. I tillegg bør du også bruke øyenskygge under øynene.

Det fjerde trinnet er påføring av svart pulver øyenskygge. Her prøver du å oppnå en V-form ved å starte fra den ytre kanten av øynene, bringe øyeskyggen ned til øyelokkens brett og deretter tilbake til det indre hjørnet av øyet.

Trinn 5: Nå bør du bruke sølv øyenskygge på det indre øyekroken.

Nok en flott sminkeidé

røkt øyne vakkert utseende

Etter det, bruk en hvit øyenskygge under øyenbrynene (Trinn 6). 

Ta i trinn 7 en svart eyeliner og påfør den på toppen og bunnen av vippekanten.

Trinn 8: Legg vekt på øyevippene dine med mascara.

Hvis du ønsker det, kan du også fremheve øyenbrynene!

Smokey eyes make-up passer godt til retro-looken og …

flotte mørke øyne røykte øyne

til det korte hårklippet

røkt øyne flott kort frisyre