Demi Moores memoarer er på toppen av New York Times bestselgere. Nyheten var fra byrået World Entertainment News Network spre. Skuespilleren delte umiddelbart denne suksessen med sine fans. Selvfølgelig takket hun også dem, fordi interessen for dette arbeidet var årsaken til denne prisen.

Demi Moore ser fortsatt fantastisk ut på 56

demi moore - røde klær og smykker

Demi Moore og fansen hennes

Demi Moore vekker fascinasjon for sine fans over mange aspekter av hennes personlighet. På den ene siden har den en veldig naturlig skjønnhet som har vært nesten urørt gjennom årene. Dette fungerer til tross for mange dramatiske opplevelser i hennes personlige liv. Skuespilleren ser ut til å føle sympati for seg selv, og det gir henne styrke til å jobbe modig med hennes videre utvikling.

I Instagram -innlegget om New York Times -prisen delte hun følgende melding: “Dette er mye mer enn jeg forventet. Jeg blir revet med av din støtte og kjærlighet “.

Demi Moore deler sin smertefulle opplevelse i boken sin

svart kjole - flott med demi moore

Hva handler Demi Moores memoarer om??

Demi Moores memoarer forteller først og fremst om hennes personlige livskriser. Til tross for alle de store suksessene har hun aldri følt seg bra nok. Hun måtte bekjempe sin avhengighet av alkohol og narkotika. Det kom til det punktet at hun ble innlagt på sykehus i 2012. I memoarene forteller hun også om barndomstraumer, der hun ble voldtatt. Det skjedde da Demi Moore var 15 år gammel. Det mest dramatiske med det var at det skjedde under en fest. I tillegg til alkohol og narkotika, har skuespilleren også sett ekstremt vekttap. I tillegg deler hun i boken hennes noen erfaringer under forholdet til Ashton Kutcher, som fikk dem til det punktet at de brøt opp på en veldig ubehagelig måte.

Skuespilleren har lært å akseptere sine egne feil

memoarer demi moore

Et forbilde for mange kvinner på 56

Som 56 -åring ser Demi Moore fabelaktig ut. Hun ser også ut til å ha løst mange av de vanskelige spørsmålene om personen hennes. Hun forsto, delvis takket være gode rådgivere og terapeuter, at du aldri kan bli god nok i livet. Det eneste du kan gjøre er å prøve å utvikle deg selv og ikke sette standarden for høyt. Nå ser det ut til at hun er overbevist om at hun klarte det.

Døtrene hennes har alltid støttet henne

demi moore - ung og pen

Minnene fra ekteskapet hans med Ashton Kutcher er også smertefulle i noen tilfeller …

demi moore i et dramatisk ekteskap

Men det gjorde henne visst klokere

rød bakgrunn demi moore