Et vellykket utseende på messen er et av de viktigste målene gode entreprenører setter seg for å presentere de nyeste produktene og tjenestene, etablere forretningskontakter og fremme vellykket oppkjøp av nye kunder. Moderne messestander og andre visningssystemer er de ideelle allierte når det gjelder perfekte selskapspresentasjoner og merkevarebygging. Fordi disse fungerer som en besøksmagnet og sikrer vellykket, feilfri kommunikasjon med kunder og forretningspartnere. I de følgende linjene kan du finne ut hva som er viktig når du designer den perfekte utstillingsstanden, og hvilke vanlige visningssystemer som er tilgjengelige for deg.

display systemer folding display london premium

Tenk nøye over utformingen av utstillingsstanden din

Suksess kan meget vel planlegges, og dette gjelder også planlegging av messen. Fokuset er på selve utstillingsstanden, inkludert tilbehør og forskjellige visningssystemer. Det er ikke noe som heter et absolutt, universelt konsept for utformingen av utstillingsstanden. Avhengig av din individuelle bedriftsidentitet, bør du velge riktig kombinasjon. Dette krever selvfølgelig en klar markedsføringsstrategi som fungerer som grunnlag og de riktige verktøyene som lover høy reklameffektivitet. I tillegg til logoer og merkefarger, er design og funksjonalitet av grunnleggende betydning og tett knyttet sammen. Det endelige målet: å etablere messestanden som selskapets ultimate figur.

utstillingsstand travers display systemer

Avhengig av produktene og tjenestene som presenteres, bør du dele standen din riktig og alltid tenke på tydelig sonering mellom utstillingsområdet og møtestedet. Stol på skjermsystemer som ikke bare fungerer som iøynefallende, men som også kan presentere din bedrift på avstand. Jo lenger du blir i tankene på besøkende, jo mer vellykket har messen din faktisk vært. Gjør utstillingen din så innbydende og håndterlig som mulig. Sørg samtidig for en vennlig mottakelse, tilstrekkelige kommunikasjonsmidler og mat til menneskene du snakker med (mineralvann, kaffe, kjeks, snacks og brus).

Heldigvis finnes det også spesialister av høy kvalitet på reklame- og displaysystemer, som disse på displaymacher.de, som alltid er ved din side med råd og handling og kan tilby de riktige produktene.

utstillingssystemer utstillingsstand utstillingssett

Hvilke skjermsystemer og verktøy som er tilgjengelige for deg?

Når du designer utstillingsstanden din, kan du enten velge ferdige, helhetlige konsepter eller lage dine egne kombinasjoner av forskjellige komponenter. Avhengig av dine individuelle behov, kan du velge mellom forskjellige størrelser og design. Utvalget av moderne skjermsystemer er stort, og hver av dem har sine egne spesifikke funksjoner og fordeler. I det følgende vil vi se nærmere på de vanligste av dem.

  • Utstillingsvegger / sammenleggbare skjermer – Skjermsystemer med et bredt spekter av bruksområder av innovative materialer. De fleste av dem har magnetiske spor. De tilbyr stor annonseplass og har samtidig en liten pakningsstørrelse.
  • Rull opp bannere og systemer – en ekte kundemagnet som også kan skrives ut på begge sider. Veldig raskt å sette opp og distribuere. Maksimal reklameeffektivitet. Halogen -spotter og LED -spotter gir ekstra aksenter.

rulle opp standard skjermsystemer

  • Takhenger – I tillegg til stabile rørstativsystemer, er det også de som er oppblåsbare. Annonsen kan sees på avstand, noe som sikrer større reklameeffekt.
  • Mobile utstillingsstandere – gir mer mobilitet og fleksibilitet og kan settes opp og tas ned super raskt og enkelt.

Alle disse skjermsystemene og verktøyene skrives selvfølgelig alltid individuelt ut og kan bestilles i standard- og spesialstørrelser. De kan kombineres perfekt med hverandre og utformes i henhold til dine spesifikke krav. Vanligvis uten verktøy og i løpet av sekunder, er monteringen fullført, og du kan nyte de mange fordelene med din bedriftspresentasjon.

display systemer ruller opp modulært

Konklusjon:

De riktige displaysystemene og et perfekt designet utstillingsbord er noen av de viktigste kravene for din profesjonelle reklame tilstedeværelse på utstillingen. På denne måten kan du ikke bare formidle ønsket reklamebudskap, men også opprette forretningskontakter og vinne nye kunder. Når du planlegger messen, må du stole på en god markedsføringsstrategi og la erfarne spesialister gi deg råd.

Falstdisplay dukker opp modulære skjermsystemer