Vi elsker håndvesker. Den riktige modellen tilhører hver eneste antrekk og anledning, og i år er utvalget av flotte designervesker heldigvis mer variert enn noen gang før. Du har dem allerede på de internasjonale catwalks på Fashion Weeks fra Milano til New York siste stiler og trender også satt når det gjelder poser. Du kan finne ut hva dette er i de neste linjene. La dette inspirere deg og finn nye ideer til antrekket ditt. Det betyr selvfølgelig ikke at du bare bør kjøpe fra de dyreste merkene og butikkene, fordi du også kan finne håndvesker av høy kvalitet på nettet til lave priser.

Kors- og skuldervesker i massevis

Designer håndvesker som kvinner kan bruke komfortabelt som en crossbody eller henge elegant på skuldrene er selvfølgelig også veldig populære i år. I tillegg til klassisk ekte og kunstlær, er naturlige materialer som halm, bambus og raffia også veldig populære og sikrer en avslappet feriefølelse. Spesielt designere som Valentino, Michael Kors og Alberta Ferretti har jobbet med det i sine siste kolleksjoner.

designer håndvesker 2019 laget av naturlige materialer

Samtidig inneholder de nye It-Bags også stilige PVC-vesker. Disse kan nytes både gjennomsiktige og i lyse, lyse farger. Moschino og Versace har designet noen av de beste utsagnene.

Kjedehåndtak er definitivt tilbake på moten i år. Disse er veldig elegante og feminine for mange veske -modeller og kan kombineres perfekt med tilbehør som armbånd og halskjeder samt øredobber og ringer. For de av dere som liker ting som er litt mer uformelle eller som liker boho chic, er hoboposene, som nå er tilbake igjen, ideelle. De passer godt med både casual og offisielle klær, avhengig av dine personlige preferanser.

kjedestropp designer håndvesker 2019

Og hvis du liker de elegante designervesker som du kjenner som Carrie Bradshaws favoritt tilbehør, kan du trekke pusten dypt. Disse skal brukes på nytt fra nå av, fordi baguette og 90 -talls -poser er tilbake igjen. Akkurat som retro koffertposer og salvesker i frekke farger som neon, lilla, bordeaux eller til og med gull og sølv.

designer håndvesker 2019 salbags og kjedestropper endret størrelse

Krokodillemønster og mikroposer

Håndvesker laget av preget okseskinn eller syntetisk skinn med krokodillelook er en skikkelig hype i år. Dette mønsteret har alltid sikret førsteklasses eleganse med et umiskjennelig feminint preg. Det ser bare utrolig trendy ut i forskjellige farger og design. Dyreprint er generelt fortsatt veldig populært og bæres ofte av mange fashionistas. Hvis Leo -mønsteret rett og slett er for mye av det gode, kan du gå for en mer reservert slange- eller sebrautskrift.

designer håndvesker 2019 krokodille utseende

Helt ny blant designerne Håndvesketrender for 2019 er mikroposer av mange designere som Burberry og Jil Sander. Disse er akkurat store nok til at du kan sette i mobilen din og gjøre noen endringer. De kan kombineres med resten av antrekket enten i dempede farger eller som et friskt fargestikk. Og hvis de bittesmå posene bare er for små for deg, kan du ta med deg en eller to to vesker til, for flerposer, som disse fra Fendi og Chanel, er den siste trenden innen mote denne sesongen. Tro mot mottoet: To er bedre!

mikro designer håndvesker

Shopper og clutch – de tidløse klassikerne

Shoppere og clutcher var og vil forbli ekte klassikere som hver dame bør ha i sin egen tilbehørskolleksjon, avhengig av anledningen. Disse to går bare aldri av moten, de opplever bare noen oppdateringer. I år er kundene enda større å ha på seg og clutchen har blitt enda flatere. Flate poser som disse fra Dior og Givenchy er ikke bare ekstremt elegante, men også veldig praktiske. De ligner tynne kofferter og kan bæres under armen eller som en crossbody. Trendy logoprogrammer passer perfekt til begge veskevarianter og forvandler dem til ekte uttalelsesstykker.

designer håndvesker 2019 trender

Beltevesker og nakkeposer gjør sitt comeback

Belteposene, som inntil nylig ble ansett som foreldede, har vært i stor etterspørsel siden i fjor og har blitt tolket på nytt av motedesignere. De kalles nå mer bumvesker eller hofteposer og scorer med leken eleganse og optimal komfort. Ikke bare når du handler, men også når du går, har du endelig hendene fri. Også en skikkelig må-ha for alle mødre blant dere.

designer håndvesker 2019 bum bags belte poser

Ganske overraskende er elegante nakkeposer også på vei oppover. På den ene siden minner de oss om barndommen, men i år får de ikke bare poeng på catwalks, men også på gatene og på kafeene med søt raffinement og stilig letthet. Ryggsekker av fine materialer er også helt trendy, sammen med sportsveskevesker av luksuriøse stoffer med snøring på toppen.

Og hvis du allerede er bortskjemt med valg når det gjelder designerhåndvesker, kan du slappe av. Fordi med dette enorme utvalget av nye trender, er du sikker på å finne den rette vesken for deg, for hver stil du liker.

brystveske bum bag chanel