Til våren lover herremote stilige plagg som gir stil og eleganse. Toppdesignerne vil gjerne erstatte det klassiske, tradisjonelle utseendet med eksklusive funksjoner som for tiden er på moten. I denne sammenhengen vil vi gjerne presentere to samlinger som har vakt stor interesse. Designerne Philipp Plein og Ralph Lauren brukte kule utseende som kan gjenkjennes langveisfra uten merkbare farger. Finn ut mer informasjon om herreklær 2019 i de følgende avsnittene!

Philipp Pleins sportsklær er et av høydepunktene i samlingen hans

sportsklær plein herremote 2019 vår

Den atypiske herremoten 2019 av Ralph Lauren

Vi ble positivt overrasket over Ralph Lauren designteam i år. Den siste polokolleksjonen for menn består av en elegant blanding av nyheter. Ifølge statistikk har antallet unge kjøpere økt betydelig. Av denne grunn er vårkolleksjonen rettet mot disse kundene.

Ralph Lauren -teamet rapporterte i et intervju at denne samlingen også presenterer nypolerte klassikere. Dette inkluderer de moderne draktene for daglig kontorliv. Designere mener at de elegante antrekkene er spesielt viktige for utseendet til menn på arbeidsplassen. De stripete slipsene og retro -selene er en del av samlingen og er hovedsakelig beregnet på unge kunder som er ute etter et tradisjonelt utseende.

Ralph Lauren gikk for en atypisk moteidé i år, som regnes som en Instagram -trend. Hvite jeans, regattastriper og cricketgensere utgjør en integrert del av vårkolleksjonen vår 2019. Designere bestemmer at disse plaggene er perfekte for sportsfans som liker å bruke dem på fritiden. De vanlige jakkene blir også betydelig modernisert og designet med oransje ermer og kamoutskrifter. Disse eksklusive detaljene gir den vanlige jakken et ekstremt utseende.

Camotrykkene regnes som et must-ha for Ralph Laurens herretøy i 2019

tiger print lauren herreklær 2019 vår

Klærne som Lauren hadde på seg på 90 -tallet kan også sees i denne samlingen. De klassiske poloskjortene er forsterket med små symboler som gir en uttalelse. Poloteamet lovet å presentere forskjellige samlinger i de kommende sesongene, slik at både minimalister og maksimalister kan kose seg mer!

De klassiske poloskjortene er bestemt som en uatskillelig del av hver samling

herreklær 2019 vår ralph lauren

Derfor er Philipp Plein en av de beste designerne

Philipp Plein er et av toppnavnene innen herremote, og for hver videre kolleksjon viser den tyske designeren et høyere nivå. Hans eksklusive klær sikrer stilige herreklær som nyter stadig større popularitet.

I første omgang presenterte Plein -teamet mange svarte tøfler med glitrende sokker. De glitrende elementene spiller en betydelig rolle i hvert show. Også i denne samlingen er de små detaljene svært viktige for det generelle utseendet. Philipp Plein har presentert en komplett katalog over bomberjakker og støvler, supplert med flere belter.

De glitrende elementene skaper et eksklusivt utseende

camo print coat pleinherrenmode 2019 vår

Herremoten 2019 fra Plein inkluderer interessant sportsklær og selvfølgelig en ekstrem del av forretningsklærne. T-skjortene og høye joggeskoene tiltrekker seg stor interesse. Plein legger stor vekt på sko, som overrasker positivt med originaliteten. Philipp Plein promoterer joggeskoene på sosiale nettverk hver dag. Høydepunktene på Plein inkluderer definitivt skinn- og diamantbomberjakken og sporbuksene.

I det velvalgte bildegalleriet finner du de eksklusive klesplaggene for herremote 2019 av Plein og Lauren! Ha det gøy å se!

Ralph Lauren -kolleksjonen fokuserer på unge herremote 2019

dress ralph lauren ideas herremote 2019 vår

  camo print ralph lauren herreklær 2019 vårherreklær 2019 plein   jakke fra plein herremote 2019 vår unge herremote ideer herremote 2019 vår tie herremote 2019 vår av ralph lauren plein herreklær 2019 ralph lauren herreklær 2019 vår jakke ideer herremote 2019 vår   t -skjorte joggesko herremote 2019 vår