Noen nye ideer for atriet ditt? Trenger du noe originalt for å ønske gjestene dine velkommen og få dem til å føle akkurat det samme, og det som gir deg et godt rykte blant naboene? I mellomtiden har tradisjonen etablert seg med å sette opp gratis biblioteker foran eget hus. For de med håndverksferdigheter er dette også en kjærkommen mulighet til å bygge noe selv igjen. Vil du ta en titt på våre inspirerende ideer for det? Våre DIY -ideer i denne artikkelen er dedikert til dette emnet. Denne trenden er ny i Tyskland, men kanskje du kan hjelpe ham med å utvikle seg!

Mange DIY -biblioteksideer er enkle å lage

på gjerdet fra balkongen diy ideer

Enkle DIY ideer og gjenbrukte materialer

Ta en titt rundt i hjemmet ditt og kjelleren. Er det noen små eller større skap eller esker som ikke brukes for øyeblikket? Sikkert noen av disse kan være nyttige for små biblioteker. Du kan feste disse direkte til gjerdet. Du kan også finne et annet sted på den ytre fasaden eller på balkongen som i eksempelet ovenfor.

Velg en åpen eller lukket lagringsplass for dekorasjonsideen din

tre og glassdører diy ideer

Lukket eller åpent?

De små bibliotekene kan utformes som åpne eller lukkede lagringsplasser. Avgjørelsen din bør være estetisk og praktisk samtidig. De åpne bibliotekene gir forbipasserende muligheten til umiddelbart å se på hva som tilbys inne. De lukkede, derimot, vil beskytte de verdifulle verkene bedre i uvær. De er heller ikke tilsmusset av støv og annet smuss.

Et gammelt kjøleskap kan bli et DIY -bibliotek!

DIY ideer gamle kjøleskap

Å gi nytt liv til gamle husholdningsapparater

Du bør ikke kaste gamle kjøleskap eller ovner for fort. Fordi de i de fleste tilfeller er gode lagringsplasser. Hvis du rydder dem godt opp, kan de også sette biblioteket ditt på forplassen. Slike DIY -ideer kan imidlertid være mot smaken til noen av naboene. Prøv derfor å pynte dem med maling, lakk og andre kreative dekorasjoner.

Din DIY -bibliotekside kan inspireres av fasaden på huset ditt

DIY ideer hus for bøker

Inspirert av din egen husfasade

De små bibliotekene er ofte utformet som hus. Det ville være ideelt hvis du henter inspirasjon fra utformingen av din egen husfasade når du designer dem. På denne måten er hele utendørsanlegget ensartet og også i harmoni med omgivelsens estetikk. Hvem vet om denne tilnærmingen ikke vil inspirere andre naboer til å bygge slike små biblioteker selv.

Multifunksjonelle DIY -ideer er alltid spesielt populære

DIY ideer for dyr og bøker

Flere funksjoner i en

Det lille bibliotekhuset kunne tjene flere funksjoner. Det kan også fungere som en postboks. Eller du kan kombinere dette med andre typer lagringsplass. På bildet ovenfor kan vi se hvordan noen dekorative figurer har blitt plassert bak et nett under. Dette er sikkert en god idé som vil trekke oppmerksomheten til ditt lille prosjekt.

Fullfør dine funksjonelle håndverksideer med et flott sete

DIY ideer bøker boks og benk

Tinker en flott sittegruppe

I tillegg til det lille biblioteket, er det verdt å vurdere et komfortabelt sittegruppe. Noen ganger er en liten benk eller stol nok. Hvorfor ikke en selvlaget avføring? Ja, da er det risiko for at ubudne gjester setter seg ned oftere. Men er det virkelig så ille? Hvis du er noen som liker å dele bøker med andre, liker du absolutt å kommunisere med mennesker med samme interesser. Uansett er slike DIY -ideer et flott eventyr fra implementering til bruk. Vi håper du koser deg mens du opplever dette!

Slike DIY -ideer vil tiltrekke barns oppmerksomhet

DIY ideer veldig fargerikt hus

Flerdelte DIY-ideer er også egnet som gratis biblioteker

DIY ideer i tre deler

DIY ideer i en vintage stil

DIY ideer i rødt og hvitt

De fargerike DIY -ideene vil forfriske atmosfæren foran huset ditt

DIY ideer interessant idé

DIY idéboks laget av metall

DIY ideer konstruksjon laget av tre

Eller kanskje du velger håndverksideer med et moderne konsept?

DIY ideer langstrakt konstruksjon

DIY ideer flere hytter

DIY ideer med mange farger

Her har vi en flott DIY hytte i landlig stil

DIY ideer midt i hagen

det blå og røde nyanser diy ideer

ved siden av en gangvei diy ideer

Til slutt – en DIY -idé om emnet “musikk”

piano house diy ideer