For noen tiår siden ble blazere bare brukt på offisielle arrangementer, men de fleste av dem så ganske kjedelige og enkle ut. De siste årene har imidlertid begrepet blazer endret seg dramatisk. I dag kommer denne halvformelle klubbjakken i dusinvis av stiler, lengder, farger og mønstre. Faktisk har den elegante og fancy blazeren for kvinner blitt en viktig del av hver garderobe, noe enhver dame burde ha.

Blazere har evnen til å gi ethvert antrekk merkbar eleganse og sublim stil, uansett om det er en T-skjorte og jeans, skjorte og bukser, genser og shorts, paljett-topp og skater-skjørt eller til og med en kveldskjole. Det virker nesten for godt til å være sant! Imidlertid er det mange bevis på at blazeren faktisk er allsidig og kan brukes på en rekke anledninger. Alt du trenger å gjøre er å sjekke Instagram -feeden din for å se det elegante blazere kan allerede sees overalt. Har vi vekket din interesse? Da er det bare å lese videre! Vi gir deg noen nyttige stylingtips og spennende ideer om hvordan du kan dra full nytte av denne nye tidløse trenden!

Moderne blazere imponerer med kule mønstre

Elegante og fancy blazere for kvinner - det er det som teller! sjøhestemønster sommerkult

Elegante og uvanlige blazere for kvinner til formelle anledninger

Mens den elegante og fancy blazeren for kvinner kan kombineres med nesten alle klær, er noen stiler, farger og mønstre mer trendy enn andre. Så hvis du er en flink, profesjonelt utseende ønsker å oppnå, velg en vanlig blazer i en nøytral, mørk eller jordaktig fargepalett og unngå fargerikt tilbehør.

Kombiner blazeren med et blyantskjørt eller sigarettbukser og en fremhevende bluse.

Kontorutseendet er fortsatt en tidløs klassiker

Elegante og fancy blazere for kvinner - det er det som teller! svart dress med blå skjorte kontorlook

For mindre formelle anledninger, for eksempel cocktail, teselskap eller brunsj, der du ikke trenger å style deg helt konservativt, men likevel vil se elegant og elegant ut, bare legg til mer farge og interessante former på antrekket ditt. Kombiner din nøytrale blazer med uformelle, men likevel glamorøse antrekk som en fargerik skiftkjole eller tynne jeans, en pen hvit skjorte og iøynefallende tilbehør. Bruk blazeren uten knapper og brett opp ermene for å skryte av stilen din. Det er her de ultramoderne, overdimensjonerte kjæresteblazerne spiller inn.

Lyse nøytrale farger er trendy og imponerende på samme tid

Elegante og fancy blazere for kvinner - det er det som teller! forretningsdrakt i grått med svart skjorte

Elegante og fancy blazere for kvinner for uformelle anledninger

For uformelle anledninger som en diskokveld eller en fest med jentene, blir du ofte bortskjemt. Nå kan din personlighet og fantasi virkelig komme til syne. Prangende, dristige klesplagg dominerer scenen her. Vurder fancy lederhosen, rippede jeans, masse glitter og paljetter og grafiske t-skjorter. Lek med ideen om å legge til et snev av edgy rock chic og eksperimentere med farger, trykk og tilbehør deretter.

Feir de solfylte dagene med en brannfarge eller feminine pastelltoner i form av smigrende maxi- og sommerkjoler og komfortable sandaler. Når høsten er rett rundt hjørnet og dagene blir kaldere, er det på tide å ta ut de koselige genserne eller genserne og bruke dem under rutete, jordiske blazere – et godt valg for hverdagen og kontoret samtidig. Velg rike stoffer som fløyel eller semsket skinn for et mer dramatisk utseende.

Friske blå og hvite stripemønstre er perfekte for sommeren og minner om havet

Elegante og fancy blazere for kvinner - det er det som teller! striper mønster elitistisk elegant sommer

Glencheck -sjekk ser litt retro og moderne ut på samme tid

Elegante og fancy blazere for kvinner - det er det som teller! retro look overdimensjonert sjekkmønster

Hvordan velge den beste blazeren for kroppsformen din

Motehistorien har bevist det – det er ingen mer effektiv måte å vise tillit og raffinement på enn med en velegnet blazer. Når du gjør det, må du velge akkurat den som er unik for deg Kroppsform perfekt understreket.

  • Apple -form: velg en lang, uforet blazer med en definert midje.
  • Pæreform: velg en lengre blazer med skulderputer og en definert midje.
  • Rektangulær form: overdimensjonerte kjæresteblazere ser best ut på deg. Definer imidlertid midjen med et elegant belte.
  • Trekantform: Unngå skulderputer og velg en krageløs peplum -blazer som fremhever hoftene dine.
  • Timeglassform: velg en tettsittende blazer og fremhev midjen med et matchende belte.

Puter får skuldrene dine til å se betydelig bredere ut og er derfor bare egnet for visse kroppsformer

Elegante og fancy blazere for kvinner - det er det som teller! feminin profesjonell moderne kjole

Elegante og fancy blazere for kvinner får deg til å se trendy, elegant og profesjonell ut på samme tid. En moderne blazer kan like godt hjelpe deg med å gi et iøynefallende antrekk den nødvendige balansen og gi en spennende siste touch til en monoton kombinasjon. Utforsk det enorme potensialet til dette unike plagget og la kreativiteten gå fri.

Strålende, iøynefallende nyanser er bare for selvsikre kvinner

Elegante og fancy blazere for kvinner - det er det som teller! gul blazer ullblanding høst