19. mai tok mange seg fri fordi de ønsket å se den siste episoden av sesong 8 av Game of Thrones i fred. Men i mange fans øyne ser det ikke ut til at denne slutten har vært den beste. En stor del av dette insisterer på at den siste episoden av den superberømte seriefilmen blir spilt inn på nytt.

Skjebnen til Personages of Game of Thrones har dypt rørt mange

collie av spill av troner

Begjæringen om å spinne Game of Thrones på nytt

Mer enn 750 000 mennesker har signert begjæringen om den nye rotasjonen av den siste episoden av Game of Thrones. De er opptatt av å sikre at historien blir skutt av bedre og kompetente manusforfattere. Ifølge initiativtakerne til filmen fikk den ikke en meningsfull slutt.

Det ødelegger bildet av den fabelaktige og utrolig populære filmserien.

Utviklingen av den siste episoden kom som en overraskelse for mange

tronespill

Det er fortsatt ingen respons fra HBO

Det er fremdeles ingen reaksjon fra HBO på dette emnet. Det er fortsatt ikke klart om noe faktisk vil bli gjort. Tross alt, til tross for kritikken, slo den siste episoden alle tidligere publikumsrekorder. Mer enn 43 millioner mennesker har sett det, og økningen i interessen er rundt 10 millioner sammenlignet med i fjor. På mange nettsteder har du en veldig positiv vurdering. En av dem er på RottenTomatoes.com, som kommentarene var 93% positive til.

Mange av skuespillerne ble forelsket i rollene sine

game of thrones scene brann

Hvordan reagerte skuespillerne egentlig??

Etter den siste episoden delte Game of Thrones -skuespillerne det de hadde lært selv av serien. Her er uttalelsene til noen av dem: Sophie Turner følte seg sterkere og modigere etter å ha deltatt i seriefilmen. Emilia Clarke hevder å ha forelsket seg i rollen sin og lært mye av heltinnenes sorg. Jacob Andersen kalte episoden “A Weekend That Lasted 6 Years” og Joe Dempsie, med egne ord, angrer på lurene han tok mens han filmet.

Kampscenene utgjorde hoveddelen av filmserien

flott slagspill med troner

Det er mange historiske inspirasjoner i klærne og i utformingen av scenene

sitter ved tronespillet troner

Hva er de viktigste meldingene i Game of Thrones som berørte deg mest?

scene hær av troner