MTV Awards -seremonien fant sted for omtrent ti dager siden. Du kan allerede lese over nyhetene, som vant prisene i de forskjellige kategoriene. Som alltid så vi imidlertid på denne hendelsen med litt andre øyne. Vi har valgt våre favoritter blant stjernene når det gjelder klærne. I tillegg har vi ventet på å se hvilke utseende som vinner mest popularitet i blader og sosiale nettverk. Her er våre høydepunkter for deg! Sikkert kan disse tas som en indikasjon på de nåværende motetrendene.

Hunter Schafer i en Mugler -kjole

Hunter Schafer motetrender 2019

Mote trender 2019 kvinner i henhold til MTV Awards

La oss først se på kvinnene og motetrendene 2019, som ble presentert av MTV Awards for filmer og TV i år. La oss starte med den fantastiske Hunter Schafer -kjolen. Det ser ut som et abstrakt lerret som vi opplever de mest forskjellige populære fargene på denne sesongen.

“Flekkene” på den er preget av moderne geometri. Det i seg selv er spesielt populært i år. Det lange kvinnelige snittet på kjolen er en trend som vi allerede har sett på andre motearrangementer på den røde løperen.

Haley Lu Richardson – look fra den nye samlingen av Prabal Gurung

Haley Lu Richardson trender for kvinner 2019

Kjolen blir spesielt trendy til høsten. Den kommer fra høstkolleksjonen for 2019 fra merket Mugler. Men det passer også våren og sommersesongen. Vår neste favoritt på den røde løperen for MTV Awards Films and TV er Haley Lu Richardsons todelte antrekk. Dette utseendet kommer fra vårkolleksjonen Prabal Gurung. Den består av et fargerikt skjørt som ser ut som et skjerf pakket rundt livet. Blonderkantene gir sensualitet. Kombinasjonen med den svarte toppen ser litt vilkårlig ut. Men dominansen til den svarte fargen og de edle stoffene får det hele til å se veldig stilig ut.

Kjolen av Haley Lu Richardson på motepodiet under moteshowet Prabal Gurung

Kjolen av Haley Lu Richardson på motepallen

For kvinner vil vi også være spesielt oppmerksom på kjolen av Elisabeth Moss. Den er fra en ganske ny samling fra Balmain. Den representerer den korte linjen med klær på den røde løperen for MTV Awards for TV og TV. Den svarte minikjolen var raffinert med et veldig stilig dragemotiv og blonder på mesh -ermet.

Elisabeth Moss i en Balmain -kjole 

Dametrender 2019 Elisabeth Moss

Våre favoritter blant herreklær

Nå kommer vårt favorittutseende for menn. Akkurat som med damene vakte visse antrekk oppmerksomheten vår her. De er representative for de nåværende motetrendene, men samtidig representerer de en individuell og sofistikert tolkning av dem. Lewis Hamilton har vært et moteikon i flere år, og med dette antrekket har han bevist det igjen. Denne gangen var han kledd i en LV -genser med overfylte nøytrale nyanser. Dette er også den store kunstfulle aksenten til klærne, som ble fantastisk supplert med de svarte jeansene og hvite sportsskoene i stil med 80 -tallet.

 Venstre – Noah Schnapp og høyre – Lewis Hamilton Lewis Hamilton og Noah Schnapp motetrender 2019

Shameik Moores klassiske utseende i den supermoderne burgunderfargen var et annet overbevisende valg. Sikkert dette er et ikonisk antrekk for denne sesongen og også for den kommende høsten innen herremote. Joel Edgerton kan sees på som et symbol på det som regnes som sporty og elegant i inneværende sesong. Her har vi de populære joggeskoene fra 80 -tallet igjen. Akkurat som med Lewis Hamilton ser vi en sporty, elegant T-skjorte kombinert med mørke bukser. Det ser ut til at dette kommer til å dominere lenger.

Til venstre er Joel Edgerton og høyre – Finn Wolfhard

Motetrender 2019 Joel Edgerton og Finn Wolfhard

Til venstre er Miguel og til høyre – Shameik Moore

Miguel og Shameik Moore

Korte kjoler som denne fra Aubrey Plaza dominerte arrangementet 

Aubrey Plaza motetrender 2019

Overdeminerte ornamenter som de i Brie Larsons antrekk var like vanlige

Brie Larson trender for kvinner 2019

Kiernan Shipka i en moderne mønstret kjole

Kiernan Shipka trender for kvinner 2019

Fantastisk minikjole fra Lana Condor 

Lana Condor motetrender 2019

Den gule understreker Mj Rodriguez sin latino karisma

Mj Rodriguez motetrender 2019 kvinner