Lei av barbermaskinen din? Gitt, barbering er en av de raskeste og enkleste metodene for hårfjerning. Det kan gjøres på få minutter med morgendusjen. Resultatet er ikke ille i begynnelsen, og det irriterende håret er faktisk borte for nå. Men først etter to dager er den første harde stubben tilbake. Enda verre, med hver ytterligere barberingsprosedyre, vokser håret enda hardere og tykkere. Så, hva gjør vi Heldigvis er det mange flere alternativer for hårfjerning som vil etterlate glatt, hårløs hud mye lenger.

hårfjerning varme voksperler

En av de mest populære metodene du kan bruke selv hjemme er voksing. Skjønnhetstrenden har pågått lenge og med rette. Spesielt har varm voks i form av varme voksperler blitt stadig mer populært den siste tiden og anbefales av mange påvirkere, forbrukere og fagfolk på dette feltet. Som du kan forestille deg, er det allerede mange produkter fra dette segmentet på markedet. Hvordan finner du det beste der? Vi gjorde testen og prøvde de varme voksperlene fra to tilfeldig utvalgte merker. Det første testproduktet er Multi Flavors Hard Wax Beans fra AliExpress og det andre det WaXx varme voksperler. Nedenfor finner du vår detaljerte erfaringsrapport og flere tips.

glatte ben hårfjerning med varme voksperler

Varme voksperler – slik fungerer voksing for hjemmet

Hemmeligheten bak den kalde og varme voksen ligger hovedsakelig i det faktum at det i begge tilfeller er en effektiv hårfjerningsprosess som griper håret etter røttene. Dette betyr at voksing er en type epilering der hårrøttene fjernes helt. Hår vokser tilbake senere, men det er mye tynnere og ikke lenger like tett. Som navnet antyder, handler varme voksperler om varmvoksmetoden for hårfjerning. I motsetning til kald voks, er dette mye mer egnet for alle hudtyper og deler av kroppen. Særlig sensitiv hud kan ha stor nytte av dette. Fordi med varm voks åpnes hudporene på samme tid, og hårrøtene kan rives ut eller forårsake liten eller ingen hudirritasjon og smerte.

Prinsippet om varme voksperler

Varme voksperler kommer vanligvis hjem til oss i vakre plastbeholdere eller poser og ser ut som fargede granulater. Disse blir deretter enten oppvarmet i et vannbad eller, enda bedre, i en spesiell elektrisk voksvarmer og transformert til en jevn, slimete masse – den faktiske varme voksen. Denne er deretter klar til voksing etter at den er avkjølt tilstrekkelig. Det påføres jevnt på huden med en trespatel eller for hånd i hårvekstretningen. Etter kort tid har den varme voksen herdet og hårfjerningen kulminerer. Du holder huden med en hånd samtidig og trekker den herdede voksen med en rask bevegelse denne gangen mot hårvekstens retning.

De varme voksperlene har en annen viktig fordel sammenlignet med kald voks. Den smeltede, varme massen ligger ikke bare på håret, men omgir det helt. Dette fjerner vellykket jevne hår fra 2 mm i lengde. Perfekt hårfjerning kan være veldig morsomt og en langvarig løsning for glatte, hårløse ben, hender, armhuler eller bikinisone.

perfekt hårfjerning varme voksperler

Noen tips på forhånd:

  • Forbered huden din godt før du vokser. Dette skal være optimalt rent og tørt. En mild peeling på forhånd kan maksimere resultatet. Unngå kjemiske produkter og stol på god naturlig kosmetikk.
  • Foretrekk voksvarmere med temperaturkontroll for å være på den sikre siden, og unngå risiko for forbrenning med varm voks.
  • Ikke bruk parfymer på de behandlede kroppsdelene i minst en dag eller to etter voksing og ikke gå i badstuen. Huden tar litt tid å komme seg helt.
  • Etter hårfjerning med varme voksperler, er det best å påføre en lotion eller pleieolje med naturlige ingredienser som aloe vera, kamille, kokosolje eller mynte på huden. Den behagelige kjølende effekten gjør underverker og hjelper deg med raskt å lindre rødhet.

Testen av varm voksperle: vår erfaringsrapport

Og her er våre utvalgte produkter for testing. Vi brukte den samme tilnærmingen som beskrevet ovenfor med dem begge, men fikk forskjellige resultater. Når det gjelder kvalitet og smerteoppfatning, utførte begge forskjellig.

Første test: voksing med Multi Flavors Hard Wax Beans

voksing med varme voksperler trend

De relativt billige Multi Flavors Hard Wax Beans fra AliExpress var enkle å påføre først. Laget som har dannet seg var imidlertid ikke spesielt jevnt og så litt rart ut allerede før det ble skrellet av. Den virkelige skuffelsen var med voksstripingen selv, fordi den var vanskelig å fjerne, ikke rive alt håret og fremfor alt etterlot mye rester.

Første trinn

test varme voksperler

2. trinn

test varmvoksende varme voksperler

3. trinn

varm voksperle testrapport

4. trinn

test varme voksperler

Vår konklusjon: Vi har ikke hatt en god opplevelse med denne varme voksen, og vi ser ut til å ha spart i feil ende. Prosedyren var også ganske smertefull fordi vokslaget var vanskelig å fjerne med rester.

Andre test: hårfjerning med de varme voksperlene fra WaXx

waxx varme voksperler

På andre forsøk føltes alt mye bedre i begynnelsen. Voksmassen så mye jevnere ut. Det var enkelt og glatt å påføre og var helt vanskelig på kort tid. Å trekke seg var helt smertefritt og vellykket. Ingen hår igjen på den behandlede delen av kroppen og rester – ingen spor i det hele tatt!

Første trinn

waxx varm voksperler hårfjerningstest1

2. trinn

waxx varm voksperler hårfjerningstest 2

3. trinn

waxx varm voksperler hårfjerningstest 3

4. trinn

waxx varm voksperler hårfjerningstest4

5. trinn

waxx varm voksperler hårfjerningstest 5

6. trinn

waxx varm voksperler hårfjerningstest 6

Vår konklusjon: Vi er mer enn fornøyd med WaXx varme voksperler og vil definitivt anbefale dem. Avhengig av hudtype og kroppsdel, kan du alltid finne den riktige, fra varm voks for veldig sensitiv hud til hardnakket hår til en som er spesielt utviklet for kjønnsområdet.

Vi ønsker deg mye morsom voksing hjemme og en glatt, hårløs hud som sikrer mer velvære og daglig komfort!

perfekt hjemmevoksing med varme voksperler