Salgsfremmende produkter er en ekstremt viktig del av selskapets vellykkede markedsføringsstrategi. Erfarne administrerende direktører og markedssjefer vet nøyaktig. Det er ikke for ingenting at rundt 85% av alle store selskaper i Tyskland investerer i egnet reklamemateriale hvert år, og trenden stiger. Det er veldig gode grunner til dette, og alle er knyttet til den unike kraften i salgsfremmende gaver.

praktiske salgsfremmende ideer

Kraften til salgsfremmende varer

Salgsfremmende gaver og artikler har ikke bare en veldig god rekkevidde, men har også en mye større tilbakekallingsverdi sammenlignet med andre annonseringsstrategier som er avhengige av konstant gjentakelse. I tillegg spiller gjensidighetsprinsippet en ikke mindre viktig rolle her. Slik føler mottakerne seg på en eller annen måte forpliktet, men kanskje bare subtilt og ubevisst, og vil takke giveren. Når det gjelder salgsfremmende gaver, tar en takk ofte form av anbefalinger og tettere bånd til selskapet. Og det gjelder ikke bare nye og mangeårige kunder og forretningspartnere, men også ansatte i et selskap og generelt innen personalmarkedsføring. Det er ingen tilfeldighet at de riktige tilbudene på firmakontaktmesser er noen av de viktigste annonsematerialene som bidrar til vellykket rekruttering av ansatte.

salgsfremmende varer gir ideer

Bærekraftige salgsfremmende varer er alle raseri

Med den konstante endringen i det sosiale, kulturelle og industrielle livet, har mye også endret seg på annonsematerialemarkedet i dette landet. Så ha noen nye produkttrender for salgsfremmende produkter klart etablert, som i økende grad blir verdsatt av kunder og ansatte. En av dem er bærekraft. Mange forbrukere sier en avgjørende "Nei" til kast-mentaliteten. Du velger produkter som kan brukes på lang sikt og er laget av fornybare råvarer. I de fleste tilfeller er dette de såkalte plastalternativene, som er biologisk nedbrytbare og på denne måten beskytter miljøet. De beste råvarene i denne forbindelse er for tiden bambus, hamp, sukkerrør, mycel fra sopp, alger samt mais og potetstivelse. De siste er fremdeles ikke komposterbare nok.

bambusplastalternativ for salgsfremmende varer

Mange stilige og nyttige forretningsgaver kan lages av disse bærekraftige materialene, for eksempel kopper og krus, penner, matbokser, notatblokker, handleposer, tannbørster, etc..

bærekraftige salgsfremmende varer forretningsgaver trend

Tekniske freebies blir mer og mer populære

Fokuset er også tydelig på tekniske salgsfremmende varer som har et bredt spekter av praktiske bruksområder. Spesielt USB -pinner og hubber samt kraftbanker er høyt verdsatt av gavemottakere og brukes oftere. Det populære tilbehøret til mobiltelefoner og PCer er også øverst på listen over de mest populære salgsfremmende gaver. Dette er PC -vesker, mobiltelefonholdere, pop -kontakter, visittkortvesker for smarttelefoner og Bluetooth -høyttalere, for å nevne noen få.

Selvfølgelig betyr det ikke at du må neglisjere klassikerne blant salgsfremmende varer. Men tvert imot. Fordi den gode blandingen gjør det!

gaver for tekniske reklameartikler

Konklusjon:

Bærekraftige og innovative reklameartikler bør ikke mangle i gjennomtenkte og vellykkede markedsføringsstrategier. Når du velger de riktige forretningsgaver til din bedrift, tenk på hvilke som også er optimalt egnet når det gjelder funksjon. Hvis det er mulig, kan du legge til et meningsfullt slagord i firmaets logo og skille deg ut fra konkurransen med originalitet.

salgsfremmende gaver salgsfremmende varer bærekraftig