En av de enkleste måtene å friske opp og oppdatere hårklippet ditt er å klippe håret til en ponni. Smellen endrer umiddelbart utseendet ditt, og det er uendelige alternativer for hver ansiktsform og hårtype. Fra rette smell til gardin smell til myke, ansiktsrammende ponnistiler. Det er noe for enhver smak. Hvis du tenker på å få smellet ditt, kan du lese videre for å finne de kuleste frisyrene med smell.

Hva er de siste frisyrene med smell for 2021?

Frisyrer med smell Pony frisyrer Stil smell

Vil du ha et nytt hårklipp med smell??

Nydelig jenteportrett med fregner

Lang frisyre med smell

Denne frisyren er veldig klassisk og feminin. En lang frisyre med smell er en av de enkleste måtene å bruke smell hvis du aldri har hatt en. Målet er å lage en vakker ramme for ansiktet ditt og markere de beste egenskapene dine, for eksempel øynene eller kinnbenene. For et trendy utseende, velg gardin smell eller en annen frisyre som er skilt i midten.

Langt hår med rett smell

Frisyrer med smell langt hår med smell frisyre trender 2021

Kort frisyre med smell

Kort hår ser like bra ut med smell som langt hår. På den måten kan smellet få kort og fint hår til å se tykkere og fyldigere ut. Korte hårklipp med sidelegg er alle raseri akkurat nå, for eksempel en asymmetrisk nisseklipp med smell. Sørg for å våte style den korte frisyren med smell.

Fremhev ansiktstrekkene dine med en kort hårklipp med smell

Frisyrer med smell Bob med smell Frisyre trender 2021

Bob frisyre med smell

Den ikoniske bob -frisyren er ikke en klassiker for ingenting. Det ser alltid friskt og trendy ut. Så for et kult, men sofistikert utseende, kan du bare ikke komme forbi bob -frisyren med smell.

Klassisk lang bob med smell

Frisyrer med smell Bangs Frisyrer Frisyr Trender 2021 Long Bob

Krøllete frisyre med smell

Frisyrer med smell passer ikke bare for retthårede kvinner! Krøllete hår er den perfekte partneren for en ponni fordi det allerede har mye volum og sprett, så smellet ditt vil aldri falle flatt og halte.

Pent stilte krøller

Frisyrer med smell krøller smell frisyrer frisyrtrender 2021

Langt snitt med smell

Et langt lag med snitt er en fin måte å ramme ansiktet på og ikke få tykt hår til å se kjedelig og tungt ut. På samme tid kan de riktige smellene tilføre håret mye trengte tekstur og trekke oppmerksomheten til ansiktet ditt. Be stylisten om å innlemme subtile sidebønner i din lange frisyre for et ekstremt flatterende sluttresultat – spesielt hvis du har en kantet ansiktsform.

Et fint trinnklipp i henhold til gjeldende frisyrtrender

Frisyrer med smell smell frisyrer frisyrtrender 2021

Frisyre med gardin smell

Gardin smellene kan sees overalt i 2021. Dette ser ikke bare kult ut, men det smigrer også de fleste ansiktsformene. Det slanke, buede utseendet på smellet trekker oppmerksomheten til kinnbeina og balanserer et bredt panne eller en sterk kjeve.

Gardin smell er alle raseri akkurat nå

Frisyrer med smell smell frisyrer frisyre trender gardin smell

Frisyre med side smell

Side smell er en av de beste smellene for runde ansikter. Det asymmetriske snittet i kombinasjon med en dyp sideskille og bølger skaper et ultra-flatterende utseende. Dette får et rundt ansikt til å se lengre og slankere ut på samme tid. Sidebåndet er ikke bare egnet for runde ansikter! Firkantede og hjerteformede ansikter drar også nytte av dette utseendet.

Sidebåndet er et annet fint alternativ

Frisyrer med smell Side frisyrer frisyre trender 2021

Frisyre med tynt smell

Myke og lette smell er et godt alternativ når du ikke er klar til å ha et fullt, tungt smell eller når du har naturlig fint hår. Tynn smell ser spesielt sexy og feminin ut når den er stylet med en updo.

Ren femininitet!

Frisyrer med smell har smell som er kuttet i smell

Bryllup frisyre med smell

Når det gjelder bryllupsdagen, står den perfekte brudefrisyren høyt på listen. Når du har smell, er det en rekke alternativer, for eksempel en bolle, updo eller flette. Når du velger bryllupsfrisyren din med smell, bør du vurdere smykkene dine, sløret og halsutstyret til antrekket ditt, så vel som den generelle stemningen i bryllupet ditt – enten det er moderne, vintage, bohemsk eller klassisk.

En lunefull festlig ponni -frisyre

Frisyrer med smell smell frisyrer frisyre trender 2021 korte smell

Tykke rette smell

Hvis du leter etter en dramatisk frisyre, bør du vurdere tykke, rette smell. Skarp og superslank, disse smellene bør pares med et kutt som er like presist som en omvendt bob eller lob. Tykke, rette smell ser også best ut med rike og dype hårfarger som skarlagensrød, kobber eller svart. Husk at tykke, rette smell krever regelmessig trimning før du går for denne frisyren.

Du kan se ut som en kjendis med en smell frisyre

Frisyrer med smekk rett smell frisyre trender 2021

Updo med smell

En av de store tingene med ponnien er allsidigheten. Du kan style den på mange forskjellige måter avhengig av humør, hårtype og preferanse. Når det gjelder en updo, bør frisyren matches til den type smell. Hvis smellen din er rotete, kan du prøve å koble dem med en toppknute. Hvis du har mykt smell, delikat sidelegg eller fullsidig feid smell, er en myk og romantisk dyp bolle et fint alternativ.

Stilig og moderne stil

Frisyrer med smell smell gardin smell updo

Brigitte Bardot ponni frisyre

Et av de mest kjente sexsymbolene i verden, skuespilleren Brigitte Bardot fra 1960 -tallet var kjent for sin ikoniske frisyre. Hennes smell delt i midten skaper den ultimate sexy rammen for ansiktet og fokuserer på øyne og kinnben.

Brigitte Bardots ikoniske frisyre er tilbake i stilen

Frisyrer med smell Ponyfrisyrer Frisyrtrender 2021 Brigitte-Bardot

For flere ideer om frisyrer med smell, rull ned

Frisyrer med smell Frisyrtrender 2021 Frisyrer med smell Hårlengde Frisyre Trender 2021 Frisyrer med smell kort hårklipp Frisyrer med smell smeller nåværende frisyrtrender Frisyrer med smell smell hår frisyrer frisyre trender Frisyrer med smell smell smell hårklipp Frisyrer med smell smell ideerFrisyrer med smell smell hårfrisyrer trender 2021 Frisyrer med gardin smell frisyre trender 2021