Frozen 2 ser ut til å være et høydepunkt for barn og voksne, men også for kjendiser over hele verden! Verdenspremieren på denne hippe animasjonen fant sted 7. november på Dolby Theatre i Hollywood. Der så vi Selena Gomez med lillesøsteren Gracie Teefy, som er 6 år gammel. Stjernene Kristen Bell og Idina Menzel var også tilstede. I filmen fikk begge Anna og Elsas stemmer. Antrekket til Kristen Bell var i fabelaktig burgunder av Christian Dior og Idina Menzel viste seg for et ikke mindre fantastisk antrekk i hvitt – perfekt matchende filmen, ikke sant? Jonathan Groff var i en stilig dress i en trendy rød og oransje pastellfarge.

Er det noen igjen som ikke er forelsket i Frozen 2??

flotte skuespillere og karakterer frosset 2

Frozen 2 – reaksjonene til Kristen Bell, Idina Menzel og Jonathan Groff

BBC ga ut en video fra premieren som viser de første og spontane reaksjonene fra noen av kjendisene. Her er de mest interessante utsagnene! Selv om Kristen Bell deltok i produksjonen, ser det ut til at hun ikke avslørte filmens hemmeligheter for familien.

De var der for å finne ut om de to prinsessøstrene fikk svarene som var så viktige for dem i denne filmen. Idina Menzel syntes sangene fra Frozen 2 var spesielt fascinerende. Hun er av den oppfatning at disse avslører en ytterligere dybde i filmheltens karakterer. De er virkelig sterke og følelsesmessig rørende, la skuespilleren til. Jonathan Groff understreket at alle i verden faktisk kan kjenne seg igjen i disse menneskene. Han tror at selv de som ikke har sett den første delen vil bli helt fascinert av Frozen 2.

Her er den fantastiske Kristen Bell -kjolen

frosset to skuespillerinne Anna

Andre stjerner på premieren på Frozen 2

La oss ta en titt på de andre stjernene fra rollebesetningen i Frozen 2. Vi så Josh Gad, som spiller Olaf, stråle på den røde løperen. Akkurat som Jonathan valgte han en klassisk kledd dress med en moderne farge – i dette tilfellet kastanje med fremhevede rødlige nyanser, i kombinasjon med en svart skjorte. Evan Rachel Wood spiller Iduna, moren til de to prinsessene i filmen. Også hun valgte en frostig hvit kjole som så ut som om den var laget av is takket være det halvgjennomsiktige stoffet og de vevde sølvsmykkene. Nok en gang kunne referansen til “Frozen 2” ikke overses. Forresten, antrekket hennes er et mesterverk av Oscar de la Renta. Jason Ritter, som spiller Ryder, så også fantastisk ut. Under den tette, svarte drakten så den lyseblå metallskjorten ut som en moderne og glamorøs aksent.

Sterling K. Brown (Mattias) var der med hele familien

frossen 2 - stemmen til Matthias

Selena Gomez holder hender med lillesøsteren 

frossen 2 - selena gomez og søster

Evan Rachel Wood i en flott kjole på temaet “iskrem”

frossen 2 mor kjole

Idina Menzel har også valgt en matchende hvit kjole

frossen 2 hvit kjole flott

Jason Ritters blå skjorte kunne sees blant annet i forbindelse med temaet “iskrem”

flott schsauspierl frossen 2

Jonathan Groff – stemmen til Kristoff

trendy brennende fargedress mann frozen 2