En glitrende trend fra Instagram har fått hjertene til alle kvinner som elsker sminke til å slå raskere en stund nå: Galaxy-sminke! Som navnet antyder, er det mye gnist og glans her, akkurat som på nattehimmelen når utsikten er klar. Stjerners mystiske utseende har alltid tiltrukket og inspirert menneskeheten på magisk vis. Og selv om vi allerede forsker og vet mye mer om verdensrommet i dag, klarer det ubegrensede ukjente å imponere og inspirere oss igjen og igjen. Og dette kan merkes på praktisk talt alle områder av liv og kunst, sminke trender er selvfølgelig ikke noe unntak.

Bli hos oss og la deg inspirere av de spektakulære bildene. I de følgende linjene kan du finne ut mer om denne nye sminketrenden og hvordan du kan lage din egen sminke på denne måten.

Den nåværende Galaxy Make-up-trenden fra Internett

galaxy make up trendideer vinter

Fascinasjonen av galakse-sminke

Mykrosa, en glitrende blå, noen blinkende stjerner her og der – ikke rart at denne sminketrenden har spredd seg så raskt i blogosfæren. Vi kan for øyeblikket finne ham ikke bare på Instagram, der han først dukket opp, men også praktisk talt overalt på Internett.

Selv om Galaxy-sminken ikke er spesielt egnet for daglig bruk, har den en veldig viktig fordel. Smøring av øyne og ansikt i et Galaxy-utseende er spesielt effektivt. Og avhengig av design og farger, er slik sminke egnet for de fleste festivaler i dette landet så vel som over hele verden – karneval, Halloween, nyttårsaften …

Galaxy sminke for spesielle anledninger

øyne utgjør galakse smink ideer

Galaxy makeup -trenden er også ganske allsidig, tilpasningsdyktig og brukbar i alle sesonger. Den ekstremt skinnende varianten med mørkere fargenyanser er mer egnet for vinteren eller nyttårsaften, mens den lysere gylne fregne -varianten er mer foretrukket om sommeren.

I tillegg kan slik sminke strekke seg fra ansiktet over nakken til skulderen eller bare være utformet som en øyemaske. Eller kanskje du foretrekker å sminke bare på utvalgte områder av ansiktet ditt, for eksempel lepper og øyne. Selvklebende strass og indisk bindis kan brukes til å hjelpe deg med å lage din egen personlige galakse som du ønsker. I tillegg til konvensjonell kosmetikk kan du selvsagt også bruke egenprodusert sminke eller sminke som regnes som naturlig kosmetikk.

Bruke indisk bindis for sminke eller til og med feilaktig tilegning av spikerperler

glitter galaxy make up insta trend

Hvordan du kan gjøre opp i Galaxy Look

Å lage en meningsfull Galaxy-sminke alene i ditt eget ansikt høres ikke nødvendigvis ut som en spesielt lett oppgave. Vi må være enige. Men for dere som liker å sminke seg innimellom og ha en dyktig hånd, burde det ikke være noe problem i det hele tatt. Du kan bruke de mange DIY-videoene om Galaxy Make-up på Internett som instruksjoner, og deretter følge en av dem trinn for trinn. Eller du kan prøve å gjøre noen av makeup -ideene her. Avhengig av ditt ønske og erfaring, kan du ta den riktige avgjørelsen for deg selv.

Her er en av våre favorittvideoer med en opplæring for Galaxy Makeup:

En fancy frisyre avrunder det hele

galaxy make up trend ideas stjerner

Ekstra sminketips for det perfekte Galaxy-utseendet:

  • Lag fargegradienter ved å legge forskjellige lag med sminke oppå hverandre – med det letteste.
  • Ikke glem å bruke en god base for sminken din – selv øyenvippelim er perfekt for dette.
  • På slutten av dagen bør du definitivt fikse stjernehimmelen med en spesiell sminkespray, slik at alt varer enda lenger.

Finn den perfekte gradienten for universet ditt

instagram galaxy make up trend

Tryll frem universet i ansiktet ditt og fortryll alle som feirer med det! Vi ønsker deg all suksess og mye moro med å sminke deg, bli overrasket og feire!

Magisk sminke med stjerner

galakse sminke ideer øyne

En hel galakse i ansiktet og skulderen

galakse sminke ideer trend

Litt utenomjordisk inspirasjon til Halloween

Enklere Galaxy-sminkevariant

galakse sminke trendidee

Makeup-idé med hvite prikker og høydepunkter

galaxy make-up make-up trend sommer

To strass som en slags tårer

galaxy make up trend øyesminke

For de sanne artistene blant dere

galakse sminke trendideer ansiktssminke

galaxy make up trend nyttårsaften karneval

sminke galakse sminke ideer sminke trender

Farget hår i matchende farger

galaxy make up trend ung kvinne med briller

Noen få gylne fregner gir et snev av galakse

golden prikker sminke galaxy makeup

sommer sminktrend galaxy make up glitter

Legg til ferske aksenter med leppestift eller neglelakk

galaxy make up trend instagram

Hele stjernebilder vises på ansiktet på et øyeblikk …

stjernehimmelen sminktrend galakse sminke