Genseren er en av de mest allestedsnærværende klærne på markedet. Alle eier allerede en, eller burde i det minste. På grunn av sin sportslige stil har det blitt det foretrukne klesplagget for idrettsutøvere, studenter og designere samtidig. En genser kan brukes til å uttale seg, se slankere ut, tiltrekke seg oppmerksomhet og til og med utstråle visse abstrakte kvaliteter. Hvilket annet plagg er til og med sammenlignbart med det? Så det er ikke rart at trøya for kvinner er fortsatt så sterk i 2019. Gitt de nåværende motetrendene, har denne treningsgenseren sikkert også en spennende fremtid. I dag introduserer vi deg for den korte historien til trenden og gir deg noen grunnleggende stylingtips for hverdagen.

Genseren har faktisk aldri gått av moten

Gensertrenden for kvinner forblir sporty og moderne i 2019 med et sterkt, fargerikt mønster på svart

Gensertrenden for kvinner er nesten 100 år gammel

Genseren har en strålende historie som dateres tilbake til begynnelsen av 1900 -tallet. I dag, nesten et århundre senere, inntar det sporty og elegante plagget fremdeles en sentral posisjon i moteverdenen. Alle flotte designere er konstant på utkikk etter inspirasjon og faller ofte tilbake på historien.

Genseren ble først utviklet for fotballspillere på 1920 -tallet. I motsetning til de tidligere genserne, tilbød disse bomullsgenserne ikke bare komfort, men hadde også den funksjonelle evnen til å være absorberende og luftig. På 60 -tallet gjorde studenter det til en viktig del av deres preppy utseende. De hadde på seg gensere på campus og viste stolt navnet på universitetet eller idrettslaget på dem.

Selv i dag er sweatshirts en favoritt blant tenåringer

Gensertrenden for kvinner er fortsatt sterk ombre blå gul grå jeans moderne i 2019

Det ble snart klart at det ikke bare var studenter som brukte gensere for selvuttrykk. Moteikoner hadde også begynt å etablere seg. Og da designere ble med i spillet, fikk vi plutselig millioner av varianter. Den sporty studentgenseren ble en enorm motetrend.

I dag kan vi se korte ermer, langermede sweatshirts, sweatskirts, grafiske sweatshirts, sweatshirts laget med høyteknologiske materialer, sweatshirts med fleecepels, sweatshirts med rund hals, gensere, overdimensjonerte sweatshirts, knapper med knapper, sweatshirts og mye mer. Med så mange ideer ser det ikke ut til at gensertrenden er i ferd med å bli av når som helst snart.

Beskjærede gensere har blitt spesielt populært av modellen Ashley Graham

Gensertrenden for kvinner er fortsatt sterk i 2019 med et kort rockgullmønster og en kort svart sweatshirt

Mens pelsen er utdatert, er dyreprint fremdeles veldig populært

Gensertrenden for kvinner er fortsatt sterk korallrød oransje med et kort skjørt slangetrykk i 2019

Gensertrenden som moteerklæring fra det 21. århundre

I dag må alle ha minst en genser i skapet. Dette er et plagg du kan bruke hver dag uansett om det er sommer eller vinter. Genseren avrunder ganske enkelt hvert antrekk.

Hvis du vil se profesjonell ut, kan du enkelt kombinere en genser med en blazer og bukse eller et blyantskjørt og elegante sandaler med hæl. Hvis anledningen er mer uformell og du vil perfeksjonere utseendet i street style, kan du bare ta på deg en genser over et søtt skaterskjørt og under en matchende bomber- eller skinnjakke. Et par fine joggesko, tøfler eller flip-flops er et godt valg, spesielt for sommermånedene. Fullfør utseendet ditt med et strekk av kontrastfarger og aksent tilbehør. Du kan finne flere gode ideer og inspirasjon på www.tally-weijl.com/de_DE/bekleidung-damen/sweatshirts-damen.html

Gensere i pastellfarger er veldig smakfulle og kan til og med brukes på jobb

Gensertrenden for kvinner vil forbli sterk i pastellrosa med en mosegrønn kombinasjon i 2019

Gensertrenden for kvinner er fortsatt veldig beige og jeans retro -moderne i 2019

Ingen andre klær er så fylt med revolusjonerende iver som genseren. Det er bare for behagelig, for praktisk, og har for mye karakter og potensial til å bare falle ut av trenden. Det har gått nesten 100 år, og det kan gå 100 flere før designere bruker sine muligheter.

Feminint og elegant i korallrødt

Gensertrenden for kvinner forblir elegant og feminin i rosa i 2019