Giftering er det mest romantiske symbolet på kjærlighet mellom to mennesker. Knapt noe annet er belastet med så stor betydning og har faktisk en funksjonell signalverdi. Dette forteller omverdenen at personen er tatt. Derfor legger mange mennesker stor vekt på utseendet på gifteringene. For alle de forelskede som vil si ja i år, har vi valgt noen nåværende modeller av gifteringer 2019 og presentert dem her. Alle andre brudepar som ønsker å holde tritt med moten og kjøpe gifteringer kan også ha nytte av dette.

gifteringer kjøper gifteringer 2019

Gifteringer 2019: gull eller sølv?

De fleste forbinder gullsmykker med kjærlighet og romantikk. Derfor vil de fleste også i 2019 Modeller på gifteringer laget av gull eller tilbys i en gullton. Ringenes utseende avhenger imidlertid sterkt av det rene gullinnholdet i den valgte legeringen. Metaller med 585 gram fint gull er veldig populære. Ringer med et betydelig lavere gullinnhold ser ikke så vakkert ut og kommer ikke til sin rett.

Men hvis du vil ha gifteringer i en vakker sølvfarget tone, bør du gå for platina i år. I lang tid ble dette metallet ansett som en absolutt luksus, ettersom det var vanskelig å produsere og derfor spesielt dyrt. Men i dag er platina ganske billig sammenlignet med hvitt gull. Her er 950 -legeringen luksusklassen, som også regnes som uforgjengelig. Det sies at ekteskapets uforgjengelighet skal gjenspeiles i det valgte metallet til vielsesringene.

Kjøp gifteringer 2019 gifteringer

Smale og delikate gifteringer

Trenden med ultra-filigran giftering har dukket opp de siste årene. I år vil dette imidlertid bli forsterket ytterligere. Ringbredder mellom 2 og 4 millimeter i et tidløst klassisk design vil være veldig trendy. Siden disse ringene ikke krever en stor mengde materiale, kan selv par med et lite budsjett ha råd til gifteringer laget av dyre platina. Og vær veldig glad for det!

Millgriff gifteringer

Selv de enkleste gifteringene med et møllegrep eller kjent som perling ser veldig attraktive ut og er noe helt spesielt, selv uten diamanter! I denne prosessen presses sirkulære strukturer arrangert på rad inn i ringen.

gifterings trender gifteringer 2019

Vielsesringer fra Memoire

Som alle vet, er diamanter en kvinnes beste venn! En gifterring av memoire er en ring med flere diamanter av samme størrelse. Å bære en ekstra smykkering som en giftering for damer er en trend som har kommet til oss fra Frankrike. Flere og flere bruder setter sammen et individuelt gifteringssett. De kombinerer vanligvis en enkel giftering med en overdådig dekorert evighetsring.

I et nøtteskall, dette er vielsesringstrendene. Du kan se at vielsesringene 2019 gir alle muligheten til å finne det som er riktig for seg selv. Vi ønsker deg et enkelt og raskt ringvalg og selvfølgelig lykke til med familien!

giftering kjøpe gifteringer 2019

vielsesringer hvitt gull vielsesringer 2019  gifteringer 2019 gifteringer trender