Athleisure -stil – om motetrenden og dens gylne regler

Multifunksjonalitet dominerer i dagens motetrender. Det mangler tid, og vi ønsker å investere ressursene våre i noe meningsfylt. Ingen kan lenger være slave av tendenser. Vi trenger tendenser som denne for enhver anledning – profesjonell og fritid, noe annet å ha på seg, som sakte går inn i fortiden.

Hvor ofte har du avlyst et møte med venner på puben fordi du ikke hadde lyst til å dukke opp i dress? Av samme grunn kan du ikke gå på jobb selv om jobben ikke er så langt?

Eller hva med det: Løper du til treningsstudioet eller svømmebassenget i sportslige klær, trener du en time, bytter andre sportslige klær og går på jobb sånn? Det ville være mye lettere enn å måtte ha på seg en dress eller en offisiell kjole. Fordi de rett og slett ikke er like lette å ta vare på som sportslige klær.

Nåværende motetrender – ikke i humør for en dress? Vel da … bare gå sporty gjennom byen!

nåværende ideer om motetrender

De nye motetrendene bringer oss nærmere og nærmere disse ønskene, og i 2020 vil vi oppleve et annet høydepunkt. Dette er hva mange moteeksperter mener.

Vi lever allerede på fritidsmote. Begrepet er en kombinasjon av begrepene friidrett og fritid. Det refererer til klær som er egnet for både fritid og daglig bruk på kontoret, så vel som til sport.

Noen går enda lenger og bruker noen eller alle de sportslige klærne, selv ved offisielle anledninger.

Vil denne motetrenden seire? Vår spådom er: Definitivt ja! Fordi moderne mennesker verdsetter fritiden og ønsker å få mer av det selv.

Sportslige klær er raseri i 2020 og vil holde deg frisk og moderne

nåværende motetrender ferske utsikter

Men endringen er veldig sterk, og det ville være mindre stressende for alle det gjelder å innse det saktere. Vår mening også.

Følgende gyldne regler vil gjøre denne transformasjonen mulig, men også holde deg på den sikre siden. Så vi blir ikke stresset med negative reaksjoner fra kolleger eller sjefer.

Gjeldende motetrender – velg passende klær for sesongen

dagens motetrender ser moderne ut

Det er også sesonger for joggebukser. Hvis du tar på deg sommerbukser om vinteren, ser det latterlig og upassende ut. Ikke gjør det selv om du ville være den mest komfortable. Om vinteren er nøytrale og mørke nyanser en spesielt god løsning. Sammen med støvler kan de se ut som vanlige bukser. Så du blir kanskje ikke lagt merke til i det hele tatt.

Blanding av funksjon og mote

nåværende motetrender ny mote

Sporty mote gir bare mening hvis det gjør livet ditt lettere. Det er også hovedargumentet for lanseringen av Athleisere Style blant motetrendene. Invester i kjoler som er vakre og funksjonelle.

Velg matchende tilbehør

nåværende motetrender nytt år

Bare med et passende smykke kan du endre utseendet ditt fra sporty til egnet for hverdagen. Fasjonable vesker, armbånd eller belter har en slik kraft. Slike eksperimenter er bare morsomme og gir mye enkelhet til livet.

Gjeldende motetrender – hold deg innenfor visse grenser

ny mote oppdatert

Du kan også gå til restauranten i flotte sportslige klær. Men du vil absolutt ikke dukke opp i en sports -bh, gjør du? Og bukser ville også vært bedre enn shorts. Det andre fungerer faktisk ikke …

Hold deg til de nøytrale fargene

dagens mote trender sport elegant

De sportslige klærne har mange aspekter eller kjennetegn. Fargene og snittene er en del av det. Hvis du vil være sikker, gå for nøytrale nyanser. Så du har flere kombinasjonsalternativer, og du kan også skjule den sportslige karakteren, for å si det sånn. Fordi det noen ganger blir nødvendig. Forresten, du kan også tillate deg mer frihet i mønsteret med nøytrale farger.

Nåværende motetrender – hva handler athleisure -stilen om??

sport og stil elegante nåværende motetrender

Fordelene fremfor de andre motetrendene er mange. De sportslige klærne er sunnere. Vi er lykkeligere kledd i fritidsstil og derfor mer effektive. Med det kan du argumentere nøyaktig antrekket ditt for kontoret foran dine kolleger og sjefer.

For kvinner betyr denne stilen mer selvtillit, ungdommelighet og den skjuler de fysiske ulempene. Gode, sporty klær kan gjøre dette, og veldig bra.

Gjeldende motetrender – følg tipsene våre for et fantastisk utseende

nåværende motetrender

Nåværende motetrender – det moderne utseendet 2020 

nåværende motetrender kvinner våren

Vi lever allerede på fritidsmote

sporty elegant nåværende motetrender kvinner

Nåværende motetrender – du kan også gå til restauranten i flotte sportslige klær

nåværende motetrender interessante ideer

Rett på jobb fra treningsstudioet

nåværende motetrender nye ideer

Nåværende motetrender – moderne mennesker verdsetter fritiden sin og vil ha mer av det

nåværende motetrender nytt utseende

Passende klær for sesongen er et must

dagens antrekkstrender

Nåværende motetrender – alle vil være sjalu på din personlige stil

nåværende motetrender tips

Nåværende motetrender – med våre tips vil du aldri gjøre en feil

sporty stilig nåværende motetrender

For kvinner betyr denne stilen mer selvtillit og ungdommelighet

sporty dameklær nåværende motetrender

Nåværende motetrender – du kan se ekstravagant og moderne ut uten mye innsats

nåværende motetrender kvinner 2020