Det er ingen hemmelighet at større øyne gir et dramatisk utseende. Men hvis du har genetiske mørke ringer under øynene dine, kan ingen øyekrem eller avkjølende gel virkelig endre utseendet på øynene dine. I stedet kan du bruke sminke for å få øynene til å se større ut. Du kan gjøre det på kort tid med sminkeprodukter som du sannsynligvis allerede har i skuffen.

Vil du gjøre øynene dine større??

Gjør øynene større tips Skjønnhetstips

Faktisk oppfattes mennesker med større øyne også som yngre. Så hvis du vil ta noen få “fri” -år, vil disse enkle sminketipsene hjelpe deg. Det flotte med det er at faking Bambi-lignende øyne er ganske enkelt med riktig sminke på strategiske steder.

Her er våre ultimate øyesminke -tips for å få øynene dine til å se større ut.

Følg disse sminketipsene, og du vil gjøre øynene dine større …

Sminketips for større øyne

Er du klar til å visuelt forstørre øynene dine?

Gjør øynene større make up tips make up produkter

Lys opp vannlinjen din

Å legge den nedre vannlinjen med en eyeliner er et av de enkleste triksene i skjønnhetsbibelen. Du kan bruke en hvit blyant som foring for å gjøre en dramatisk forskjell. Vi anbefaler imidlertid en beige eyeliner, som ser mer naturlig ut og har samme effekt.

Det første trinnet er å kjenne øyet godt

Lag øynene større sminke tips øyedeler

Ekstra tips: Eyeliner holder ikke lenge på den nedre vannlinjen – sannsynligvis fordi du blinker omtrent 1500 ganger om dagen. Så ta med deg linjen og fortsett å bruke den igjen når du har en sjanse.

En lysere vannlinje får øyet til å se større ut

Øyne større sminke tips naturlig utseende

Påfør highlighter

Ikke bare gir høylyseren kinnbenene dine liv, det er også et av de beste triksene for å åpne øynene. Bruk den på brynbuen, de indre hjørnene i øynene for å åpne dem, og midten av øyelokket for å markere øynene dine.

Påfør øyenskygge og sett øynene i rampelyset

Gjør øynene større sminketips påfør øyenskygge

Bruk concealer strategisk

Bruk en concealer på innsiden og utsiden av hjørnene, som er områder som har en tendens til å se mørkere ut. Ved å bringe lys inn i disse områdene, får du øynene frem og understreker størrelsen.

Dekk til mørke områder av øynene

Øyne større make -up tips concealer

Løft øyenvippene

Vi vet alle at mascara gjør en stor forskjell for øynene våre. Så tenk deg hvor bombastisk det riktige par falske øyenvipper kan se ut. Med falske øyenvipper er det avgjørende å finne riktig stil for å smigre øyets form. Avhengig av om du har mandelformede, runde, hetteformede eller dype øyne, trenger hvert øye en annen øyenvippeform, ellers risikerer du at øynene dine ser mindre ut.

Mascaraen skal ikke undervurderes

Øyne større sminke tips øyevipper

Hvis du ikke vil bruke falske øyenvipper, vil en god mascara sammen med en øyevipptrekker løfte og åpne øynene dine umiddelbart. Du kan også få en øyenvippeløft på din lokale skjønnhetssalong. Dette er en semi-permanent skjønnhetsbehandling som gir øyevippene dine en vanvittig krøll i omtrent seks uker.

Lange øyevipper åpner øyet

Øyne større sminke tips eyeliner

Ikke glem de nedre vippene

Påføring av mascara på de nedre vippene vil få øynene dine til å se enda større ut. For et mykere utseende kan du bruke brun eller til og med farget mascara. En liten eyeliner på ytterkanten av den nedre vippekanten hjelper også med å forlenge øynene.

Påfør også mascara på de nedre vippene

Gjør øynene større Tips Løft øynene

Definer brettet ditt

Uansett om du sikter mot et naturlig utseende eller røykfylte øyne, tilpasser du øyenskyggen til utseendet og definer bretten din. Hvis du vil ha et nakent sminke -utseende, kan du bruke en lys brun nyanse i øyelokkens krøll, noe som gir øye en dimensjon. Påfør sakte sminke på øyenskyggen med en myk, luftig børste for et naturlig utseende. Vær oppmerksom på at mørke øyelokk får øynene til å se mindre ut.

Slik får du et mykt, naturlig utseende

Smink øynene dine større Smink riktig

Ramm ansiktet ditt

Velpleide øyenbryn er veldig viktige for balansen og harmonien i ansiktet, men også for aksentueringen av øynene. Så å finne den rette panneformen for ansiktsformen din er av stor betydning.

Formen på øyenbrynene dine spiller også en rolle for å få øynene dine til å se større ut

Øyne større sminke tips øyenbryn

Skjul mørke ringer under øynene

Lyse mørke ringer får ikke bare øynene til å se mer våkne ut, de åpner også øynene dine. Velg en concealer som er litt lysere enn hudfargen din. Eller hvis du har mørke ringer under øynene, bruk en fersken concealer -blyant som balanserer de lilla undertonene. Bare påfør et tykt lag klart pulver under øyet etter concealeren og la det stå på i tre til fem minutter. Støv den deretter av med en ren, luftig børste.

Farvel, farvel … mørke ringer!

Øyne med større sminke for mørke ringer

Eyeliner

Eyeliner kan også bidra til å skape en illusjon av større øyne. Hvis du har mindre øyne, er det bedre å unngå tung eyeliner på det øvre øyelokket, da det kan få det til å se mindre ut. I stedet kan du tegne en veldig tynn linje over vippene som strekker foringen fra den siste tredjedelen av vippene utover.

Med disse få triksene og sminken kan du gjøre øynene dine større selv

Gjør øynene større Tips Makeup-tips

Det viktigste er at du er fornøyd med sluttresultatet?

Gjør øynene større sminke tips lysere vannlinjen