Helene Fischer er nå 34 og hun har nettopp avsluttet sitt 10-årige forhold til Thomas Silbereisen (37). I følge mange fans og kritikere skal han ha vært hovedårsaken til suksessen. Det er trolig grunnen til at den populære sangeren møtte hard kritikk etter kunngjøringen om separasjonen på Instagram.

Helene og Florian hadde et tiårig forhold

helene fischer og florian silbereisen på scenen

Ryktene om separasjonen av Helene Fischer og Florian Silbereisen

Hvorfor Helene Fischer ble så sterkt kritisert for separasjonen fra Florian Silbereisen, er sannsynligvis fordi TV -programlederen også er veldig populær. I tillegg burde han ifølge mange meninger ha bidratt veldig sterkt til utviklingen av karrieren hennes.

At hun bryter med ham når hun er på toppen av karrieren, høres ut som en slags utnyttelse for mange mennesker. Men ifølge uttalelsen til de to burde alt ikke ha vært lett i det hele tatt mens de bodde sammen.

Helene Fischer ønsket alltid å få barn. Og Florian?

helene fischer på scenen

De bør ha forskjellige syn på hvordan livet deres vil utvikle seg. I tillegg snakker man om mulig svindel. Ifølge noen rykter burde dette ha vært fra Florian Silbereisen med popsangeren Michelle, som for tiden er 46. Andre rykter hevder imidlertid at Helene Fischer har en ny kjærlighet, og dette er den virkelige årsaken til separasjonen. En spekulerte lenge med navnet på akrobaten Thomas Seitel fra showet hennes, som også skal ha forlatt kjæresten på grunn av Helene. Nå er det bevist at dette virkelig er hennes nye kjæreste.

Ifølge rykter ville Florian Silbereisen også ha jukset

floriansk sølvjern på ett bilde

Vennlig interaksjon med hverandre på scenen

Er ikke alle disse spekulasjonene noen oppfinnelser av onde tunger? For etter separasjonen opptrer Helene Fischer og Florian Silbereisen veldig vennlig med hverandre på scenen. Det ser ut til at de henger sammen på en bestemt måte. Kanskje noen fans bare er sinte fordi de to ble ansett som et drømmepar, og du føler deg på en eller annen måte skuffet på grunn av ødeleggelsen av en drøm.

Thomas Seitel er Helene Fischers nye venn

helene fischers nye venn thomas

Det sies at Thomas også har forlatt kjæresten

helene fischer og acrobat thomas seitel

Ifølge noen rykter skal Helene snart ha et barn fra Thomas

helene fischer og thomas i et show