Herreklokker av høy kvalitet fra luksusmerker som Rolex og Omega er mye mer enn bare ur. De står for høy sosial status og absolutt verdi i tillegg til utmerket kvalitet og håndverk, spesielt når det gjelder mekaniske design. Ofte er det også et subtilt opprør mot det raske tempoet i vår dynamiske hverdag og de falske forbrukerholdningene til mange samtidiges kast-mentalitet. Ofte er disse toppkvalitetsproduktene så kostbare og verdifulle at mange kjøpere til og med finner en lukrativ Investering ved kjøp av luksusklokker håp.

Men merkevarekvalitet i mellomprissegmentet har også vist seg å være absolutt anbefalt og rost av mange kjennere og eksperter, selv for høyere krav. Samtidig er slike dame- og herreklokker ikke bare merkbart billigere, men overraskende enda mer robuste og mer nøyaktige. Heldigvis finnes det disse fra trendy merker i forskjellige versjoner og design på markedet. Så du kan ta den riktige kjøpsbeslutningen avhengig av din stil og smak og dra nytte av den beste kvaliteten og førsteklasses design.

I dag handler det om herreklokker og hva du bør vurdere når du kjøper. Vi håper at vår lille guide vil gi deg det første beslutningshjelpen. Bli hos oss og finn ut mer!

emporio armani herreklokker luksus

Hva bør du passe på når du kjøper herreklokker??

Selvfølgelig bestemmer du og bare du til slutt hva slags klokke du vil kjøpe. Og det betyr din egen livsstil og personlige preferanser. I tillegg er det optiske funksjoner som farge, design eller type lukning, for eksempel. Imidlertid er dette igjen subjektive egenskaper ved et ur som egentlig ikke kan vurderes. Vi overlater dette helt til deg. På den annen side, når det gjelder objektive kvalitetsfunksjoner, bør du stille deg selv noen viktige spørsmål og vurdere noen ting før du faktisk kjøper.

herreklokker luksus emporio armani kronograf AR1410

Det aller første spørsmålet: mekanisk eller kvarts armbåndsur? Fordi det er der den største forskjellen på klokker ligger – i måten de fungerer på. Så vil du ha en batteriløs klokke som fungerer på en fjær eller snarere en kvartsversjon med et batteri? Med andre ord: i det første tilfellet har vi en mekanisk bevegelse og i det andre en kvartsbevegelse. Begge har visse fordeler og ulemper, men i utgangspunktet – kvartsur er billigere, mer nøyaktige og lettere å vedlikeholde. Disse er også i de fleste tilfeller mye lettere å vedlikeholde og er også egnet for arbeid under tøffere forhold, så vel som for idrettsutøvere og dykkere. Et godt eksempel på dette er de såkalte kronografene, som ikke bare har en tilleggsfunksjon for å stoppe tiden, men også er helt vanntette og ganske robuste. En ekstra fordel med kvartsur er mangelen på revisjon av en urmaker – alt gjøres med bare ett batteribytte.

emporio armani tilkoblet modell herreklokker

Andre viktige kvalitetsfunksjoner når du kjøper luksus herreklokker:

  • Å være oppmerksom på en tysk eller sveitsisk bevegelse er ideelt
  • Safirkrystall anses å være av høyeste kvalitet fordi det er veldig robust og ripebestandig. Mineralglass og plexiglass er billigere alternativer.
  • Klokkeglasset bør definitivt være antireflekterende, slik at du alltid kan lese tiden umiddelbart.
  • Uret skal være utstyrt med et garanti og ekthetssertifikat.

Du kan finne enda flere eksperttips for å kjøpe luksuriøse mekaniske klokker her.

herreklokke emporio armani kronograf AR5905

Herreklokker for spesielle krav

I tillegg til de klassiske, enkle modellene, har herreklokker med spesielle funksjoner også hatt stor popularitet lenge, i alle prissegmenter og i alle aldersgrupper. Trendy kronografer brukes ikke bare som sports- eller dykkerklokker, for eksempel, men også ganske enkelt som et hipt, stilig motetilbehør for selvsikre, aktive menn som ønsker å tilføre hverdagen et spennende preg. Den elegante klassikeren, "Armani -klokken AR2434" er det virkelige beviset på det.

De såkalte militære klokkene er en annen helt spesiell type herreklokke. Disse foretrekkes av mange mannlige urbrukere som liker eventyr og det ekstraordinære. Du kan vanligvis gjenkjenne slike klokker med referansenummer MIL-W-46374F, som oppfyller alle kravene i den amerikanske hærens spesifikasjon for spesialstyrker. Typiske visuelle trekk ved slike herreklokker er en rød sentral stopper for taktiske oppdrag til den andre med en H3 tritium -enhet eller blå lysenheter, slik som er tilfellet med KHS Navigator Blue militærur. De fleste er utstyrt med et etui og etui i rustfritt stål eller titan og gir ikke det minste når det gjelder design perfeksjon.

Ta en titt rundt her hos oss så vel som på nettsidene til leverandører av høy kvalitet og finn ditt perfekte ur. Eller kanskje du vil forberede en overraskelse for kjæresten din?

emporio armani herreklokker partnerlook