Hoppetau er ikke en olympisk sport, men de fleste olympierne hopper tau. Har du lurt på hvorfor de faktisk gjør dette? I det følgende prøver vi å forklare dette og lister opp de viktigste fordelene med hoppetau. Hold deg til det! Det er mye å lære …

Her er hvorfor du bør hoppe i tau …

Hopptau fordeler med total kroppsøvelse hjertehelse

Gode ​​resultater er vanligvis bare forbundet med hardt arbeid. Men det er ikke alltid tilfelle. Du vil bli glad for å høre at enkle øvelser er mer effektive når det gjelder vekttap. Hoppetau, for eksempel, er den ultimate øvelsen for dette. Det er helt greit, og du kan gjøre det hvor som helst.

Og sist men ikke minst – hoppetau er morsomt og bringer oss tilbake til barndommen …

Hoppetau er en lek med flere fordeler for kropp og sjel

Hopptau fordeler Fullkroppstrening er barns lek

Alt du trenger å gjøre er å skaffe deg et hoppetau og spare omtrent 15 minutter av tiden din hver dag.

Hvis du bare ikke føler deg motivert, er det noen av de utrolige fordelene med å hoppe tau:

Hold deg i form!

Hoppetau fordeler hele kroppen trening for å tone muskler

  1. Hoppetau forbedrer hjertefrekvensen og blodtrykket

En av de beste fordelene med å hoppe i tau er at det er en av de beste kardiovaskulære øvelsene, og det støtter merkbart hjertehelsen. Når du hopper i tau, vil du også oppleve mindre kortpustethet under forskjellige aktiviteter, da det vil tillate deg å forbedre utholdenheten din.

Hvis du har et hoppetau hjemme, kan du bruke det!

Hopptau fordeler med tauopplæring i hele kroppen

  1. Vanlig hoppetau forbedrer muskeltonen i både under- og overkroppen

Etter den første treningsøkten kan det være litt vondt i beina. Dette er fordi de har vært inaktive lenge. Gi dem noen dager til å komme seg, så får du snart sterkere og mer kondisjonerte muskler mens du fortsetter med programmet.

  1. Hopp tau og ta av

Hoppetau i 30 minutter kan brenne rundt 300 kalorier. For å gå ned omtrent en halv kilo i uken, bør du konsekvent hoppe i tau i 30 minutter og kutte 400 kalorier fra kostholdet ditt. Dette kan virke vanskelig i begynnelsen, men det vil åpne veien til vekttap på den mest fordelaktige måten.

Å gå ned i vekt er en lek

Hoppetau fordeler full kroppstreningssport

  1. Hoppetau og vakker hud har noe til felles

Bevegelse er en av hemmelighetene til vakker hud. Kanskje ikke alle av oss finner tid til å gå på treningsstudio, men det burde definitivt ikke være en grunn til at vi svetter. Hoppetau er en fin måte å gjøre dette på, selv om det bare tar 15 minutter om dagen. Trening øker blodsirkulasjonen i kroppen, gir næring til huden og skyller ut giftstoffer. Resultatet er vakker hud.

Vakker hud gjennom bevegelse

Slanketrening med hoppingstau Fordeler med total kroppsøkt

  1. Hoppetau bekjemper osteoporose ved å forbedre bentettheten

Benmasse avtar etter 35 år og tap av ben skjer raskere hos postmenopausale kvinner. Hoppetau stimulerer beinstrukturen best i lårhalsen og bidrar til at den styrkes.

Merk: Imidlertid bør folk som allerede har osteoporose ikke hoppe i tau, da det kan forverre tilstanden.

Ha det gøy og vær sunn

Hoppetau for to fordeler med trening i hele kroppen

  1. Oppnå balanse, koordinasjon og smidighet ved å hoppe i tau

Det er så mange kampsportartister, idrettsutøvere, boksere og tennisspillere som inkorporerer hoppetau i treningen. Selv kjente kjendiser som Justin Bieber, Kevin Hart, Padma Lakshmi og Kate Hudson er alle fans av hoppetau og inkluderer det i hverdagen. Hopping er best for å forbedre funksjonelle bevegelser som fotarbeid, balanse og fleksibilitet.

Bare en øvelse kan være en trening for hele kroppen

Hoppetau fordeler trening i hele kroppen

  1. Hoppetau er en trening for hele kroppen

Hoppetau er en trening for hele kroppen fordi du bruker praktisk talt alle deler av kroppen. Underkroppen din spretter, armer og skuldre beveger seg, og mageområdet påvirkes også.

Prøv å introdusere noen få varianter når du hopper, for eksempel å hoppe på ett ben, hoppe ekstra høyt, trekke tauet under føttene to ganger før du lander eller krysser armene mens du hopper. Disse variasjonene kan være utfordrende, men de vil gi verdi til treningen din.

Trening regelmessig kan gjøre underverker for kroppen din

Hoppetau som en helkroppstrening, lett kondisjonstrening

Kommentar: Hoppetau er en flott trening, men du må være veldig forsiktig, spesielt med fottøy og bakken. Det bør gjøres på et mykt underlag for å unngå noen form for skade. Selv folk som allerede lider av kneproblemer, bør ikke hoppe i tau.

Hoppetau er en billig sport og kan praktiseres hvor som helst. Så gå til butikken, kjøp deg et hoppetau og begynn å hoppe!

Alle barn liker å hoppe i tau

Hoppetau Fordeler med trening i hele kroppen Barn som leker