Et gammelt ordtak sier: “Jo høyere hår, jo nærmere Gud.” Hvis det er noen sannhet i dette ordtaket, må kvinner som bruker bikube -frisyrer være noen av de mest hellige menneskene i verden. Faktisk ser det ut til at bikube -frisyren trenger litt guddommelig inngripen – hvordan ellers kan en kvinne få håret til å stå flere centimeter høyere enn hodebunnen?

Bikubens frisyre gjør et comeback

Bikube frisyre trend retro frisyrer bikube frisyre

Bikube frisyrer er alle raseri

Bikube frisyre trend retro bikube frisyre

Som det viser seg, er det bare en kam og masse hårspray for å lage denne stilige frisyren som får navnet sitt fra bikuben. Denne frisyren er alternativt kjent som en B-52 fordi den også ligner nesen til en B-52-bombefly. Det er ikke ofte at kvinner henter moteinspirasjon fra en bikube eller et militærfly, men ikoner så forskjellige som Audrey Hepburn, Amy Winehouse og Marge Simpson har gjort denne sære oppdateringen ganske populær.

1960 -tallets stilikon Audrey Hepburn hadde en stilig bikube -frisyre

Bikube frisyre historie retro bikube frisyrer

Bikubefrisyren feiret 60 -årsjubileum i 2020. Nedenfor forteller vi historien om denne berømte frisyren. Hold deg til det …

Jo høyere hår, jo mer trendy frisyre

Beehive Hairstyle Story Retro Beehive Hairstyles Audrey Hepburn

På 1950 -tallet hadde en frisyre kjent som bouffant kvinner som løp til apotek over hele USA for å kjøpe hårspray. Bouffanten er høy og bred. Men med oppfinnelsen av bikuben mistet kvinner bredden og fokuserte bare på hvor høyt hår de skulle ha.

Amy Winehouse populariserte Beehive -frisyren igjen

Amy -Winehouse - bikube frisyre Retro frisyrer bikube

Bikube frisyre ble opprettet i 1960 av stylist Margaret Vinci Heldt. Heldt ble bedt av redaktørene for magasinet Modern Beauty Salon om å komme med en ny frisyre som ville krydre skjønnhetens verden. Beehive -frisyren var en umiddelbar hit og er fortsatt en populær frisyre.

Vil du at håret ditt skal nå himmelen? Les videre for å lære hvordan du styler din egen bikube -frisyre.

Style Beehive -frisyren trinn for trinn

Bikube frisyre historie 60 -tallsstil

Trikset for å lage en bikube -frisyre er en teknikk som kalles erting. I stedet for å gre håret fra røttene til spissene, blir håret kjemmet mot røttene, det vil si i motsatt retning av hårveksten. Normal greing glatter håret slik at det ligger flatt. Ved erting blir håret buntet, noe som skaper grunnlag for en forsterket trendfrisyre.

Damer med bikube -frisyrer fra 1960 -tallet

Bikube frisyre historie retro frisyrer

Bikube -frisyrer fungerer best på hår som er minst skulderlangt, og håret skal være helt tørt. Du kan til og med vente en hel dag etter å ha vasket håret for å lage en bikube. Det er en frisyre som ikke krever nyvasket hår. Krøllete hår bør rettes ut før du prøver en bikube -frisyre. Hvis du bruker et rettetang til denne oppgaven, må du sørge for at håret er helt avkjølt før du begynner å plage det. Disse forholdsreglene er nødvendige, siden erting kan være litt stressende og skadelig for håret ditt. Og vått eller varmt hår gjør bare denne skaden verre.

Sangeren Dolly Parton med en bikube -frisyre

Bikube frisyre historie retro frisyrer bikube

For å strukturere en bikube -frisyre, ta en liten del av håret, omtrent 1,5 tommer, og gre det mot hodebunnen med korte slag. Du kan bruke en fintannet kam eller en børste til denne oppgaven. Du må kanskje eksperimentere med forskjellige typer kam og børster for å finne den som fungerer best på håret ditt.

Påføring av hårspray – et viktig trinn

Bikube frisyre trend retro frisyrer frisyre

Du kan plage håret til den høyden du ønsker. Det skal være noe uplukket hår igjen som vil bli stylet senere. Påfør hårspray på den lille delen av håret, ta deretter opp en annen del av håret og gjenta prosessen. Det er viktig at du bruker samme type korte slag hver gang for å skape en konsekvent høyde. Når alle seksjonene er ertet, ta kammen eller med hendene kan du forsiktig rette toppen av håret uten å knuse høyden, deretter vri det overflødige håret som ikke er plaget til ett Chignon. Overflødig hår kan også styles til en hestehale eller krølles på toppen av hodet. Påfør deretter hårspray rikelig for å holde håret på plass!

Som vi nevnte tidligere, kan plukking av bikube -frisyren skade krøllene dine. Derfor bør du bare ha denne frisyren tilgjengelig for spesielle anledninger. En bikube -frisyre kan vare noen dager hvis du er forsiktig.

En trendy festlig bikube -frisyre

bikube frisyre 369712 Hvordan lage en bikube frisyre i 5 trinn

Bikube frisyrer er enkle å style og er for tiden alle raseri igjen. Noen frisører har også kalt dem sesongens må-ha! Hvis du liker “voluminøst hår” og vil forvandle ditt nåværende utseende til noe retro, besøk frisøren din og få en perfekt bikube -frisyre gjort for deg!

Bikubefrisyrer kan også se litt over toppen. Imidlertid er det mange varianter av det …

Bikube frisyre historie retro updos bikube

Bikube frisyre trend retro frisyrer bikube Dita Von Teese Beehive Hairstyle Trend Retro Hairstyles Beehive JLo Beehive hairstyle story