Nøkkelen til et perfekt hårklipp er å kjenne ansiktsformen din og hvilke frisyrer som vil smigre funksjonene dine. Hovedmålet for mennesker med et rundt ansikt er å skape høyde og lengde uansett om du har kort eller langt hår. Så i dag snakker vi om frisyrer for runde ansikter. Hold deg til det og finn ut hvilke trendfrisyrer som er best for kvinner med et rundt ansikt … Kos deg med å lese!

De hotteste frisyrene for runde ansikter

Frisyrer for runde ansikter Kjendiser Trending frisyrer

Hvordan kan du se om du har et rundt ansikt??

Mål størrelsen på pannen, kinnene og kjeven. Hvis disse målingene er like, har du en rund ansiktsform.

Typiske trekk ved et rundt ansikt inkluderer.

en:

 • en sirkulær hårlinje;
 • en myk og avrundet hake;
 • fulle kinn;
 • bredden på ansiktet tilsvarer lengden.

Kjendiser med rund ansikt viser hvordan de bruker håret

Frisyrer for runde ansikter Ansiktsform forlenger trendfrisyrer

Runde ansiktsformer får folk til å virke vennlige, ungdommelige og fulle av vitalitet. Imidlertid kan det til tider vise seg vanskelig å finne riktig frisyre for runde ansikter. For mye hår på sidene av ansiktet kan få det til å virke for bredt eller for kort. I stedet vil du balansere og fremheve dine vakre naturfunksjoner. Her tar vi en titt på noen av de beste frisyrene for runde ansikter. Bare rull ned …

Forleng ansiktsformen!

Frisyrer for runde ansikter korte hårklipp lange tråder

Frisyrer for runde ansikter

Det er mange forskjellige frisyrer for runde ansikter. I tillegg til ansiktsformen, bør du også vurdere hårets naturlige tekstur, tykkelse og andre egenskaper. Les videre for å finne noen av de beste lange og korte frisyrene for runde ansikter.

 1. Lang bob / ros

En lang bob (lob for kort) er ikke bare et allsidig og trendy utseende, den er også lett å tilpasse seg din naturlige hårstruktur. Bruk den rett, med bølger eller krøller. Alle varianter er like flatterende. Lobben er et flott hårklipp for runde ansikter fordi den har en forlengende effekt og muligheten til å legge til en sideskille eller smell.

Selena Gomez er en topp kjendis som bruker et “long bob” utseende med letthet

Frisyrer for runde ansikter Langt hår Trendy frisyrer

Frisyrer for runde ansikter Korte hårklipp Selena Gomez

 1. Sideskilt smell

En ponni er vanligvis en no-go for runde ansikter. Vanligvis forkorter det ansiktet og kan få det til å se bredere ut, noe som betyr at allerede brede ansikter virker noe uproportorsjonale. Et unntak er sideløpet. Emma Stone er et godt eksempel på en kjendis som med suksess har hatt en sideklipp for et rundt ansikt.

Prøv imidlertid å unngå for korte eller stumpe smell. Du vil forlenge ansiktet ditt.

Det er også matchende smell under

Frisyrer for runde ansikter Ponni frisyrer Trendy frisyrer

 1. Langt, rett og slank hår

En effektiv og stilig frisyre for runde ansikter er denne som er kuttet lang og rett. Denne er enkel og likevel sexy: det lange, rette håret rammer ansiktet uten å overdrive den runde formen.

Skjønnheten Mila Kunis har også en rund ansiktsform

Frisyrer for runde ansikter Mila Kunis trend frisyrer

 1. Midtskille med myke bølger

En midtskille er et enkelt triks for å få et rundt ansikt til å se lengre ut. De myke bølgene fortsetter å hjelpe blikket nedover, noe som igjen strekker et rundt ansikt.

Myke bølger er alltid en god idé, ikke sant??

Frisyrer for runde ansikter Trendy frisyrer Ansiktsform

 1. Pixie cut

Nissen kan virke som en litt avskyelig kort hårklipp for runde ansikter, men tro oss, det ser fantastisk ut! Det korte hårklippet hjelper til med å fremheve det friske og ungdommelige utseendet på runde ansikter, samtidig som det gir god plass til variasjon. For eksempel kan et asymmetrisk snitt bidra til å distrahere fra de større områdene i ansiktet ditt og fokusere oppmerksomheten på øynene dine.

Et kort hårklipp er vågalt, men runde ansikter kan også rokke dette utseendet!

Frisyrer for runde ansikter Korte hårklipp Kjendiser

 1. Strandbølger

Strandbølger er en populær stil for runde ansikter. Disse krøllene gir en illusjon av lengde mens store, glamorøse krøller skaper en illusjon av bredde.

Drew Barrymore, kjent for sitt flotte runde ansikt, velger ofte denne frisyren for å skape et elegant utseende.

Strandbølger gir et romantisk utseende

Frisyrer for runde ansikter Korte hårklipp Beach Waves

Frisyrer for runde ansikter – grunnleggende tips og mulige feil

De beste tipsene:

 • Prøv å få ansiktet ditt til å se lengre ut. Legg til høyde på håret ditt – ikke volum! Updos og lange frisyrer er et passende alternativ.
 • Trekk øynene ned. Frisyrer med lange lag skaper en optisk illusjon for lengde.
 • Stol på bølger. Store, voluminøse krøller gjør bare et rundt ansikt bredere.

Slik lager du en optisk illusjon

Frisyrer for runde ansikter Korte hårklipp Sideskille

Mulige feil du kan gjøre:

 • En hestehale fremhever bare et rundt ansikt enda mer.
 • Unngå korte eller stumpe smell. Velg i stedet tiered og side ponnyseksjoner.
 • Ingen volum på toppen av hodet. Hvis du velger å gå for en kort frisyre, legg til volum på toppen av toppunktet.

Korte frisyrer er også egnet for damer med runde ansikter. Vær imidlertid forsiktig med dette!

Frisyrer for runde ansikter Trendy frisyrer

Er en ponni bra for et rundt ansikt??

Rett, sløv smell kan fremheve bredden på ansiktet ditt og få det til å virke rundere. En frisyre som skaper høyde og forlenger ansiktet ditt er et bedre alternativ.

En annen ponni -frisyre

Frisyrer for runde ansikter Korte hårklipp Pony Tail

Side smell vil forlenge ansiktet ditt. Bare hold deg unna strengete, avrundede eller lange, rette smell, spesielt hvis du har en liten panne.

Du finner flere fotoeksempler på kjendiser med runde ansikter rett nedenfor …

Frisyrer for runde ansikter kort hår Frisyrer for runde ansikter Korte frisyrer Frisyrer for runde ansikter Korte hårklipp Gigi Hadid Frisyrer for runde ansikter korte hårklipp lilla hår Frisyrer for runde ansikter Korte hårklipp Kjendiser Frisyrer for runde ansikter Korte hårklipp Frisyrer for runde ansikter korte hårklipp krøllete Frisyrer for runde ansikter Korte hårklipp Long Bob Frisyrer for runde ansikter korte hårklipp naturlige krøller Frisyrer for runde ansikter Korte hårklipp Pixie Frisyrer for runde ansikter Korte hårklipp Side smell Frisyrer for runde ansikter Korte frisyrer Trendy frisyrer 2021 Frisyrer for runde ansikter Korte hårklipp Trendy frisyrer Sideskille Frisyrer for runde ansikter Korte hårklipp Trendy Shag -frisyrer Frisyrer for runde ansikter Korte hårklipp Trendy frisyrer Waves Frisyrer for runde ansikter Korte frisyrer Trendy frisyrer Frisyrer for runde ansikter korte hårklippFrisyrer for runde ansikter Trendy frisyrer 2021Frisyrer for runde ansikter Skulderlengde Hår Trendy frisyrer