Koreanske kvinner er kjent for sin strålende hud. Men hva er det som ligger bak? I det følgende presenterer vi deg for den koreanske hudpleierutinen. Dette består av 10 trinn og virker ved første øyekast litt slitsomt og skremmende. Men det er ingen grunn til å gi avkall på en vakker hud. Vi vil gjerne hjelpe deg med å bedre forstå alle 10 trinnene i koreansk hudpleie og tilpasse dem til dine egne behov. Det handler om å oppnå en sunn utstråling innenfra. Og hvis det tar litt lengre tid, er resultatene verdt innsatsen i det lange løp. Stol på oss og test dem koreansk hudpleie rutine!

Den koreanske hudpleierutinen består av 10 trinn

Oljebasert sminkefjerner

Koreanske kvinner bruker vanligvis to typer sminkefjernere. Du starter med et oljebasert rengjøringsmiddel for å fjerne oljebasert sminke, SPF og andre forurensninger. Dette gjør at huden rengjøres enkelt. Dette fjerner også de siste sporene av mascara.

Vannbasert sminkefjerner

Den påfølgende påføringen av en vannbasert sminkefjerner fjerner eventuelle rester og etterlater huden smidig. Nøkkelen til god hudpleie er å finne et passende, skånsomt produkt som ikke tørker ut huden din.

Ansikts toner

Koreansk tonics er spesielt designet for å fukte huden etter rens og balansere hudens pH på en naturlig måte.

Essenser

Selv om essenser har forskjellige viskositeter, har de en tendens til å være litt mer flytende og mindre konsentrert enn serum. Hovedformålet er å fukte huden og få mest mulig ut av serumene som følger.

Serum og ampuller

Disse produktene er fullpakket med aktive ingredienser som er skreddersydd for de spesifikke behovene til hver hudtype. Du kan bedre tilpasse din personlige hudpleierutine til dette ved å prøve forskjellige produkter. Du kan bruke disse i hvilken som helst rekkefølge, men vanligvis brukes tykkere produkter etterpå.

Fuktighetskremer

En fuktighetsgivende krem ​​tilpasset din hudtype skaper en beskyttende barriere. På denne måten blir alle de fordelaktige ingrediensene du nettopp har påført huden din enda mer effektive og kan ikke bare fordampe.

koreansk hudpleie vakker hudrutine

Øye kremer

Huden rundt øynene er lettere og tynnere, og derfor bør den behandles med en krem ​​som spesielt pleier og beskytter øyeområdet.

Solkrem

Solkremer er veldig populære i Korea, og det er med rette. Fullfør hudpleierutinen hver morgen med enten en spesiell solkrem eller en BB -krem med solbeskyttelsesfaktor.

Peeling

Bruk en mild, ikke-irriterende skrubbe 2-3 ganger i uken for å oppmuntre til celleomsetning, åpne tilstoppede porer, gi bedre absorpsjon av produktet og holde huden ungdommelig. Koreanerne bruker ofte peeling for å fjerne død hud med en blanding av plante- og fruktekstrakter.

koreanske hudpleie rutineprodukter

Arkmasker

Engangsarkmasker inneholder de samme aktive ingrediensene som serum. Deres fordel er imidlertid et ekstra fuktighetslag som har en enda mer intens effekt. Et godt arsenal av arkmasker lar deg tilpasse rutinen din avhengig av hvordan du føler deg på huden din.

Masker over natten

Hudregenerering skjer i løpet av nattetimene mens man sover, og masker over natten får mest mulig ut av denne prosessen. De er fulle av aktive ingredienser og føles som kremer og holder seg på huden hele natten. Bruk dem 2-3 ganger i uken i stedet for din vanlige fuktighetskrem og våkne opp med en skinnende vakker hud!

Koreansk hudpleietips 10 trinn

Så dette er den koreanske hudpleierutinen som består av 10 enkle trinn. Forhåpentligvis har vi avslørt den koreanske hemmeligheten til vakker hud for deg. Følg tipsene nevnt ovenfor og glem flekkene en gang for alle.